Şimdi Ara

D-Smart mı Sakın Diyorum !!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
958
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • D-Smartı Şİddetle tavsiye etmiyorum,ilk aldığımda çok memnundum,herkesede tavisye ettim,

    ilk aldığım paket standart Hd paketi idi.19,90 a güzel güzel izliyordum,ne zamanki eğlence paketini yükseltmek istedim aradım müşteri hizmetlerini dedim böyle böyle,Hemen yardımcı olalım efendim dediler evt 3 dk içinde yayınlarınız açılacak dedi kapattık telefonu...

    3 dk bekledikten sonra cihazı kapatıp açınca,normalde izlemiş olduğum Discovery Hd Showcase den tutun Kanal D Hd Star Hd dahil çoğu kanal kaybolurken eğlence paketinden açılan 2 kanal oldu.

    Hemen müşteri hizmetlerini aradım söyledikleri cümle : Beyefendi biz kayıdınızı yaptık ama sizin sinyal alımlarınızda sorun var çanak anteninizden kaynaklanabilir dedi! Hanımefendi 5 dk önce normal olarak sinyal alan anten Gusttov kasırgasınamı maruz kaldıda birden bozuldu dediğimde Beyefendi isterseniz teknik servis yönlendirelim dedi !!! Fakaaaaattt teknik servis ücreti 40 TL vermeniz gerekecek dedi.Hayır teşekkürler dedim sinirle kapattım telefonu

    Kendi antencimi çağırttırdım hiç bir sorunun olmadığını bu tür sorunlarla kendilerininde karşılaştığını ve D-Smartın bunu sürekli yaptıgını öğrendim.

    Ondan sonraki süreçte D-Smart müşterilerini 7 kere aramama rağmen hepsinin yaptığı 30.Kanala gelin sistemi açın kapatın olayından sonra değişen hiç bir şey olmadı,son aramamdaki sinirimle birlikte üst düzey bir yönetici ile görüşmek istediğimi söyledim ve ağzıma gelen ne varsa söyledim,5 sene Digiturk kullandığımı ve böyle bir sorunla hiç bir zaman karşılaşmadığımı müşteri memnuniyetinin hat safhada hissettiğimi,beni umursayarak geri dönüş yaptıklarını bildirdim....Yöneticimiz çocuk kandırır gibi yarın kesin sorunun düzeleceğini ve 1 ay bana full paketi hediye edeceklerini söyledi.

    Görüşmemden 1 hafta sonra sorun halledildi,bana hediye edilen full paket bayramda herkese açık olduktan sonra herkesle birlikte kapandı :) toplasanız 15 gün kullanamadım :) Eğlence paketi parası ödediğim halde halen daha izleyemediğim kanallar mevcut.

    Nalet olsun diyorum Aydın Doğanın bu ülkeye armağan ettiği yeni bir kazıklanmanın adıdır D-Smart !!!







  • hangi kanallar eksik ?
  • Kanal D HD-Star Hd ile başlıyayım istersen (bunların neden eksik olduğunu sorduğumda Beyefendi yayınla ilgili olabilir,kanallar sürekli HD hizmeti vermeyebilir diziler ve filmler başladığında olabilir diyor müşteri hizmetleri çalışanı :) belki haklıdır diye komşumun televizyonuna bakıyorum Digiturk kullanıcısı kendisi koskocaman HD yazısını görebiliyorum !!!

    Fox Crime HD

    Universal Kanal HD

    Smart Sinegold Hd

    Bunlar benim içinde bulunduğum pakkete bulunan parasını ödediğim ama izleyemediğim diğer kanallar

    Şaka gibi.
  • bu yoneticiyle vs konusmanizdan sonra eksik mi?

    en son aradiginizda ne oldu?
  • Arkadaşım iletişim sorunu yaşıyoruz galiba

    Yöentici ile konuşmamdan sonrada eksik oldugunu yazımın akışından anlamış olman lazım zaten,daha sonra ne olucak bu hafta içinde iptal edecem

    Millet görsünde benim düştüğüm duruma düşmesin
  • hayir bir daha aradiniz mi demek istedim....

    bir de manuel kanal ekleme denediniz mi bilmiyorum belki ise yarar bilgisizim bu konuda
  • siz 8 kere müşteri hizmetlerini arasanız ve adamların müşteriyi kaileye alarak bir kere bile geri dönüş yapmadığı yerde tekrar aramısınız ??

    Allah cezalarını versin onları nalet olsun verdiğim paraya

    Manuel deneme olsaydı o kadar aradığım süreçte bana bunu yaptırırlardı,bu adamların yaptığı tek şey var 30.kanala gelin efendim sinyal gönderiyoruz diyorlar sanki nasa dan uzaya yeni uydu gönderiyorlar ki o sinyal bir türlü gelemiyor :)
  • neyse hocam gecmis olsun cok karisik bu isler

    memnun olan var olmayan var kisiye gore cok degisiyor
  • quote:

    Orijinalden alıntı: akerya55

    Kanal D HD-Star Hd ile başlıyayım istersen (bunların neden eksik olduğunu sorduğumda Beyefendi yayınla ilgili olabilir,kanallar sürekli HD hizmeti vermeyebilir diziler ve filmler başladığında olabilir diyor müşteri hizmetleri çalışanı :) belki haklıdır diye komşumun televizyonuna bakıyorum Digiturk kullanıcısı kendisi koskocaman HD yazısını görebiliyorum !!!

    Fox Crime HD

    Universal Kanal HD

    Smart Sinegold Hd

    Bunlar benim içinde bulunduğum pakkete bulunan parasını ödediğim ama izleyemediğim diğer kanallar

    Şaka gibi.

    Digiturkte Star HD ve Kanal D HD yokki nasıl komşunun televizyonunda gördünüz bunları?
  • antenle ilgili bir sorun olsa. hd lerin çoğunun açılmaması lazım.
    bence sizin cihaz bozuk. 4 tip paket var zaten.bazılarının açılıp bazılarının açılmaması gibi bir durum olamaz.kartla alakalı değildir.
    siz en iyi cihazınız la beraber bir dsmart shopa gidin. orda deneyin.belki yeni cihaz felan verirler.
  • 3 aylık faturayı şimdi gönderdi bana, aylık ödemem gereken faturayı 3 aylık kesmiş ve birikmiş tutarı halinde gönderdi şimdi kara kara nasıl ödeyeceğim diye düşünüyorum toplu.
  • cihaz bozuk olsa diğer kanallardada sorun yaratırdı,d-smart shopa neden gidiyorum arkadasım sen koskoca bir platform kurdugunu söylüyosun arıza anında kimse zahmet edip gelmiyor bakmaya,sen kolunun altına alıyosun cihazını (tavla gibi)d-smarta gidiyosun Sizce akıl işimi bu ??


    adama 3 aylık toplu fatura göndermişler,bunlarda çalışma sistemi gibi bir durum yokki abi medya gücünü almışlar eline her gün veriyorsun reklamı insanlarda almak için fikir uyandırıyorsun ama aldıktan sonra,Kardeşim biz sana nasıl olsa o cihazı yasladık,bundan sonra sen uğraş diyosun !!!


    Şerefsiz bunlarrr
  • gecen gun bır baskasına yapmıslardı, cıhazı tarattım,taranan kanallar yok

    mh acmadıkca ıstedıgını yap acılmaz amacları yenı uyelık satmak

    sunu dene menuden sınyal ayarına gırın dsmart hd1 sınyalı kıtleyın



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihmc -- 18 Kasım 2011; 19:48:41 >
  • Bunlar adam değil kardeşim Adammmm

    Bu Aydın Doğan denen çakal bu ülkenin başına dert açmaktan başka bişe yapmaz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.