Şimdi Ara

d smart üyelik bitti ücretsiz kanallar bile gitti !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
6.112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba arkadaşlar. 2 sene önce d smart bütün kanallar için 2yıl hd kurulum çanak aygıt dahil peşin 500 küsür ödeyerek üye olmuştum. bir ay kadar önce bu 2 senelik süre bitti ve bana telefon ya da herhangi bi başka bir şekilde dönüş olmadı. zaten pek tv izlemiyorum sadece maçtan maça açıyordum üyelik bitince yenileme ihtiyacı da hissetmedim. normal türksat kanallarını izliyordum alette. cihaz pace marka. neyse bugün açtım tv yi ama kartınız arızalıdır...vs gibi bir uyarı aldım. sıradan türksat kanalını açıyorum yayın var 2 sn sonra siyah ekranda kart arızası ...vs diyor. sanırım türksat kanallarını da izleyemeyeyim diye böyle yaptılar. oysa satın alırken ilgili bayi 2 sene sonunda cihaz sizde kalır normal kanalları izleyebilirsiniz demişti.

    bu durumla karşılaşan oldu mu daha önce? tekrar d smart alma gibi bir niyetim yok bu pace marka cihazı kullanamaz mıyım sizce çaresi var mıdır?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kratostol -- 26 Ağustos 2014; 20:34:19 >







  • musteri hizmetlerini arayin bilgiyi onlar verir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mh. Ile gorusun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • açıkçası onlara da hiç bulaşmak istemiyordum. sessiz sedasız türksat kanallarımla devam etmek istiyordum ama arayacam bakalım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kratostol

    açıkçası onlara da hiç bulaşmak istemiyordum. sessiz sedasız türksat kanallarımla devam etmek istiyordum ama arayacam bakalım.

    Sonucu buraya yazin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bugurlu


    quote:

    Orijinalden alıntı: kratostol

    açıkçası onlara da hiç bulaşmak istemiyordum. sessiz sedasız türksat kanallarımla devam etmek istiyordum ama arayacam bakalım.

    Sonucu buraya yazin.

    yazarım. öncelikle yarın mesai saatleri içerisinde bayii ile görüşeceğim son çare müşteri hizmetleri.
  • Eğer MH fos çıkarsa git Digi al. Nick, MTV, Moviemax, Dizimax, History var

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cihazın kutusunda aboneliğimle ilgili birkaç evrak vardı şimdi o elimde. şöyle bir şey imzalamışız a4 kağıdında ayrıca imzalanmış; uydu alıcısının mülkiyeti d smarta aittir. 24 ay sonrasında kutu FTA(şifresiz kanallar) için uydu alıcısı özelliği açık olacak şekilde abonenin kullanımında bırakılır. Ancak 24 ay sonrasında d smart dijital uydu alıcılarında oluşabilecek teknik arıza ve sorunlardan abone sorumlu olup d smarttan tamir teknik servis... talep edilemez.

    yani alette bana diyor ki kartın arızalı izleyemezsin bu yayını zaten sözleşmemde de arıza olursa d smartı bağlamaz diyor :) tam ketenpereye getirmişler:)) bakalım yarın neler olacak. yalnız kesinlikle yeni bir hizmet satın almayacağım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kratostol -- 26 Ağustos 2014; 20:53:20 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BillCipherDude

    Eğer MH fos çıkarsa git Digi al. Nick, MTV, Moviemax, Dizimax, History var

    al birini vur ötekine hepsi aynı. sonunda gidip kaliteli bir receiver alacam kurtulacam. şu 4a faaliyete geçse de nedir ne değildir bir netleşse hd kanallar falan. gene hd leri platformlar aralarında bölüşürse çok kötü olacak. para ödemeden hd yayın izlenemeyecek mi bu ülkede.
  • Müşteri hizmetleriyle ben bu konuda görüşme yapmıştım. Benimde taahütüm bittikten sonra cihaz bende kalıyor diye aradım onları üyeliğimi iptal ettirin dedim. Onlar da isterseniz üyeliğiniz devam etsin ama ücretsiz şekilde.. Hayır sizinle olan üyeliğimi bitirin dedim. Onlar da ne dese iyidir? üyeliğinizi iptal edersek elinizdeki cihazla normal kanalları da izleyemezsiniz.... İyi de cihaz benim değil mi şifresiz kanalları istediğim gibi izlerim dedim.. Hayır izleyemezsiniz dedi... Tepem attı kapatın iptal edin ne b.k yiyorsanız yiyin dedim hemen şimdi iptal edin... O sırada 1 ay süreyle aldığım digitürkü bağlamıştım. Dsmartı kaldırmıştım yani. Digiturku de iade edince tekrar tuttum dsmartı bağladım. Şifresiz kanalları izleyebiliyordum. Bence sen bi müşteri hizmetlerini ara bakalım ne diyecekler. Ve ararken kartınız arızalı yazısını söyleme. Başka bir hata söyle. Mesela aboneliğinizi aktif etmek için .... mesaj gönderin de. Bakalım ne yapacaklar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DreamRiver -- 28 Ağustos 2014; 12:08:42 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.