Şimdi Ara

D5200 Kullanıcıları Kulübü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar, D5200 kullanıcıları, meraklıları ve sevenlerine yönelik paylaşımlar yapabileceğimiz bir başlık oluşturmak istedim. D5200 kullanıcılarının fotoğrafçılık ile alakalı tecrübeleri ve yaşadıklarını burada sohbet konusu edinebiliriz. Sorularınız varsa yardımı olmaya çalışayım.



  • bende d5200 kullanıyorum ama konuya ilgi yok sanırsam
  • O konuyu araştırırsanız bence açılmıştır zamanında. Bu saatte (7 Haziran 2017) siz Tikon De Eşbinkiyüz başlığı açarsanız epey bir geç kalmış olmuyor musunuz acaba ?
    Sene 2013'de DxO Mark'ın D5200 test sonuçları çıktı demiş ki... Daha bu alet çıkmış, alan almıştır bu test edilip yayınlanana kadar !.. 4 senede kimbilir kaç tane Nikon D5200 başlığı açılmıştır ? Gerçi Nikon'cular genel nikon başlığı dahilinde yazışıyorlar. Daha bir derli toplu veya başlık içinde karışık da olabilir tabi onca model :)

    En güzeli kendine blog açacaksın. Öğrendiğin, tecrübe ettiğin her şeyi blogunda kendine arşivleyeceksin hem herkes de ulaşacak. Burada belki 100'lerce bilgi toplayıp derleyip mesaj attık hep silindi. Ben de bu blog işini en nihayet geç de olsa idrak ettim de bloguma yazar oldum ondan sonra. Hem kendi bilgi arşivin oluyor, oradan arayıp anında buluyorsun. Hem de senin sırtından birileri reklam geliri elde edip para kazanmamış oluyor

    Blog işi de çok kolay. Bir e-posta belirliyorsun nerde bir şey gördün kopyala yapıştır e-posta içeriğine adres olarak blogunun adresini gir, konuyu ya-yolla, şlak blogunda yayınlanıversin mesela. Tabi ayrıca kendi ürettiğin içeriği de yazacaksın.

    Böyle buradaki onlarca D5200 başlığı gibi kaybolup gitmez de hem yazdıkların. Mesela benim blog olmuş 470 yayın, 120.000 tıklama. Üstelik bloguna reklam alıp küçük bir gelir bile elde etmek mümkün !..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jiddi -- 14 Haziran 2017; 14:57:46 >




  • NİKON kendi konusu artık ilgilenilmiyor açan kişi ve birkaç nikoncu bazı şeylere kızarak bırakmış.
    blok işini bende istiyorum ama işte en büyük mesele ortaya çıkıyor ZAMAN ?
    akşam 8 e de evde ol yemekti ailedi kendine zaman kalmıyor
    2 hafta olacak 40mm makro lensi alalı biliyorsun hala35mm ile 40mm testi yapacam bekliyorsun ama gel görki zaman bulamıyorum.
    ama şu blok bilgisi toplasam hiç fena olmayacak ki site işi yapan arkadaş var ondan da yardım alabilirim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Babakedi

    NİKON kendi konusu artık ilgilenilmiyor açan kişi ve birkaç nikoncu bazı şeylere kızarak bırakmış.
    blok işini bende istiyorum ama işte en büyük mesele ortaya çıkıyor ZAMAN ?
    akşam 8 e de evde ol yemekti ailedi kendine zaman kalmıyor
    2 hafta olacak 40mm makro lensi alalı biliyorsun hala35mm ile 40mm testi yapacam bekliyorsun ama gel görki zaman bulamıyorum.
    ama şu blok bilgisi toplasam hiç fena olmayacak ki site işi yapan arkadaş var ondan da yardım alabilirim

    Evet, çekirdek aile durumunda fotoğraf hobisi ölüyor. Sürüyor da öyle pek bu işin geniş alanda keyifli dallarında değil de işte asla durup-poz vermeyen çocuğu net fotolayabilmenin kanserojen etkisi eşliğinde sürüyor . Hobi idi işkence oldu falan gibi bir hale gelmesi bile mümkün. Otomatik netleme hızı yavaş olan makinamı kırasım gelmişti kaç kere çocuğu fotoğraflayamayınca ! O ise o vakte kadar gayet memnundum. Ne ise, dedik daha hızlı AF yapanı alalım ama çocuk da büyüyüp hızlandı



    "Dur daha hızlı olayım da pederi gıcık edeyim, fotrafçıyım diye geçiniyor ortalıkta bi kendi kendisine rezil oluşunu ve yıkımını seyredeyim" sanki bütün var oluş amacı ! En nihayet dedim ki teknoloji demek ki henüz bu seviyelerde değil. 20'li yaşlarında gelip de bana "Baba, benim neden hiç net fotoğrafım yok. Olanlar da hep ben uyurken çekilmiş" diye sorar ise uzunca bir cevap hazırladım




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.