Şimdi Ara

Dacia Duster alınır mı? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
80
Cevap
4
Favori
31.456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Alinir mi edilir mi diyoruz da su arabanin az biraz dolusu journey 800 bin bandinda ...vallahi ben bu kadar zengin degilim ..az biraz zorlasa 1 milyon olacak !
  • Yeni Kasa Dizel otomatik Dacia Duster alınmaya alınır araba
  • 2015 140 bin kmde hatasız 4x4 olanı biraderde var o da iki üç ay önce aldı araçla daha yeni uzun yoldan geldik. Öncelikle 4x4 olduğundan mıdır bilmem ama aracın şanziman vites aralıkları çok kısa. 6 ileri ama 100'e gelmeden 2 bin deviri geçiyor daha. 1.vites sadece kalkış için konmuş hemen 2.vitesi istiyor araç ve çok hızlı vites değiştirmek gerçekten yoruyor. 100 km hızı geçtikten sonra hem yakıyor hem motor sesi artıyor. Zaten 120 den sonra güven vermiyor her ne kadar Esp olsa da. Yakıtı da şehir içi 7 litrenin altını görmüyor uzun yolda 1500 km 'de 5.6 yi gördük 4x2 kullanımda. Ama 6 viteste 90'a sabitleyip 2 bin devirde gittik yoksa 120-130 basayım desen 3 bin deviri geçip 7-8 litre yakıyor yani. Onun dışında altı yüksek olduğundan ve 4 çeker olduğundan arazide oldukça kullanışlı. 4 çeker özelliği istenirse kapatılıp istenirse otomatiğe alınabiliyor. Frenleri oldukça zayıf hiç güven vermiyor. Önler disk arkalar kampana+disk ama benim megane bundan en az iki kat daha kolay duruyor ani frende. Yani 4x4 için konuşuyorum arazide köyde yaylada kullanacaksan tamam ama şehir içi ve şehirlerarası yolculuklarda hem yakıt hem sürüş konforu açısından yorar insanı.




  • Amacınıza uygun gibi duruyor
  • 2022 kasa ama 2021 model 999 cc lpg'li duster almayı düşünüyorum çok karamsar ve kötüleyici yorumlar var. Acaba 2020 model Citroen C3 cross mu alsam? hemen hemen aynı civardalar.

  • sleeptalkercat kullanıcısına yanıt

    Duster daha büyük, lpg avantajlı, yürütme maaliyetleri daha düşük, motoru da taş gibi. Ben olsam Duster alır, üzerine de 10-15 bin tl harcar ses yalıtımını geliştirir çiçek gibi binerim.

  • Dinamith D kullanıcısına yanıt

    o işleri juke veya konvansiyonel süslü suvlar ile yapamazsın.

    duster bu tip işler için ideal bir araç

    şehir içinde yorar sadece

  • Yerden yüksekliği 23cm olan 1.2 C5 Aircross 1.2 milyona ikinci el bulunabiliyor. Ek bilgi olarak dursun. Duster'a göre 3cm daha yüksek. Konfor olarak daha iyi. Ama yürütme maliyeti eğer kaza bela olursa daha fazla. Onun dışında 1 milyon üstüne çıksam c5a alırdım. C5a'nın yaklaşma ve uzaklaşma açıları Duster'a göre kötü.
  • Duster Extreme paketi aldım haftasonu, tam bir f/p arabası. 2015 dusterla takasla aldım. Burdakilerin yorumu kulaktan dolma ve duster için ezberlenen yorumlar olduğu o kadar belli ki.. Duster özellikle 2020 den itibaren çok değişti. 4 teker kütükmüş peh..

  • Machine Wizard kullanıcısına yanıt

    Bizim halk üstündeki logoya göre araba yorumlar, 20 metre bile binmediği araba hakkında fikir sahibidir hepsi

  • RaptorFX kullanıcısına yanıt

    c3 cross nasıl? c3 normalin yerden yüksek hali gibi mi. virajlarda çok iyi değilmiş izlenimi veriyor dışardan bakınca

  • sleeptalkercat kullanıcısına yanıt

    Şase belki ama araç yerden yüksek c3 gibi hissettirmiyor, farklı bir havası ve ferahlığı var. Antalya'dan Kocaeli'ye bende C5A, arkadaşta C3A vardı. Baya giriyordu virajlara. 140-150 basa basa geldik.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RaptorFX -- 9 Ağustos 2023; 23:56:23 >
  • RaptorFX kullanıcısına yanıt

    Dizel otomatik buldum bi tane ama km'si yüksek 150 bin civarı. Ben genelde düşük km'li araç istiyorum satarken zorlanmamak adına. Ne dersiniz?

  • sleeptalkercat kullanıcısına yanıt

    Ben bir kere 100bin km üstü araç aldım. Bir daha tövbe. 60bin üstü araca zorda kalmadıkça 5lira vermem.

    2022 150binde araç yerine 30binde 2015 araca binerim.

    C5A'yı alırken aynı paraya 100bin üstü shine paket vardı (dolu paket). Ben 18binde 2019 Feel Adventure (Orta Paket) aracı aldım. Yılda 20bin yapıyorum zaten. 100bine gelesiye 5yıl geçer, o vakte elektrikliler çoğalır, içten yanmalılar zaten ikinci plana atılır. Paketten çok km yine önemli olur.


    Sanayi ve servis fiyatları malum. Yüksek km araç alıp sürekli parça/tamir ücreti ödemek istemedim açıkçası.

  • RaptorFX kullanıcısına yanıt

    çok faydalı bilgiler, yüreğinize sağlık sağolun

  • por favor kullanıcısına yanıt

    Güle güle bir hal oldum 6 yıldır 400.000 km boyunca duster kullanan biriyim. Sen öyle bir boş yapmışsın ki şantiyelerde kullanılan dusterlar bile kolay kolay alt takım yaptırtmadı 200.000 binde

  • Arkadaşlar konuyu bir yeşillendirmek istedim. Öncelikle 4x4 istiyorum DCi mi yoksa TCe mi tercih etmeliyim ?
    TCe bir tık bana daha yakın geliyor çünkü genellikle şehir içi kısa mesafede kullanacağım arada bir köy yolları ve piknik amacıyla bozuk yollara gideceğim Off Road gibi değil.
    Sanirsam DCi model 2018 den sonra yok.
    Tce de alacak olsam 2023 model boş paket almaktansa 2021 Prestige almayı düşünüyorum bu sizce mantıklı mı?
    Şuan 2021 model prestij paketler düşük km ciddi anlamda garaj arabası 10-20 bin kilometrelerdeki araçlar 1m civarı. Bu şekilde bir seçim yapsam mantıklı olur mu acaba ? Tavsiye ve tecrübelerinize ihtiyacim var.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CesurKavimlerinEfendisi -- 25 Ocak 2024; 14:29:56 >
  • CesurKavimlerinEfendisi kullanıcısına yanıt

     "DCi model 2018 den sonra yok." demişsiniz de Dci var Hocam, bu yıl üretilecek Duster 3 den itibaren kalkıyor piyasadan. Dizel araç almanın hiç bir mantıklı tarafı kalmadı artık günümüzde, 1.3 TCe iyi bir tercih olur. Benim şahsi tavsiyem, 2. El araç almaktansa, sıfır km yi her şekilde tercih ederim.

  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.