Şimdi Ara

DAEWOO ESPERO ALICAM BİLGİSİ OLAN WARMI?? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
1
Favori
28.500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • "KARDEŞİM SAKIN ALMA BEN HAYATIMDA BU KADAR İĞRENÇ BİR ARABA DAHA GÖRMEDİM BENDE VAR 1 TANE LANET OLSUN BU ARABAYI ALDIĞIM GÜNE YANSADA KURTULSAM AT ARABASINA BİN DAEWOO YA PARA VERME...EFKARLI ESPERO ."
    ............ kardeş o kadar kötümü?
  • senin arabanda problem varsa tüm esperolar aynısı olucak değilya, ben çok memnunum ne bir ses geliyo nede bir sarsıntı falan var, saat gibi çalışıyo 2000 cc motoru var çok güzel performans veriyo yakıttada 30 35 kuruş yakıyo, kliması mükemmel sürüş zevki mükemmel, tıpkı bir amerikan aracı kullanır gibi hissediyosunuz kendinizi, çünki amortisörler yumuşacık, Bence genelleme yapmayın.
  • ParCaCi kullanıcısına yanıt
    96otomatık2.0 motor espero var sol akis komple gerjli yrdmcı olurmusun cogu parcası vsr mı sende

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daywu D kullanıcısına yanıt
    Deawoo espero alakali sorularıniz olursa cevaplarım parça ihtiyacı olan varsada yardımcı olunur her parçası vardır sıkıntı yoktur 05389539333 nolu telden ulaşınız espero Eskimeyen tek makina değerini bilene

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaslar.bebek bekliyoruz ve haliyle masraflar artiyor simdiden.cok sorun cikarmayacak masrafi az klimali araclara bakiyorum bir aydir ve isin icinden cikamiyorum derken bu arabaya rastladim. Inceledim okudum arastirdim derken dun galeride yakindan baktim.tramer sorgusu temiz.km orjinal. Bu araba alinir mi? Bi inceleyip yorumlarsaniz gercekten minettar olacam

    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-daewoo-ilk-sahibinden-1998-nubira-98.000-orjinal-km-de-temiz-degisensiz-208573226/detay

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Merhaba arkadaslar. 96 espero kullanıcısıyım. Arabam da tekleme sıkıntısı var. LPG de ve benzinde özellikle soğukken devir saati yukarı aşşağı gidip gelme buna bağlı istop etme problemi yaşıyorum. yüksek devirde dahi giderken araba da sallama var.
    Aklıma gelen buji buji kablosu oldu değiştirdim sıkıntı devam ediyor.
    Ustam kelebek boğazını temizledi, rölanti motoru ve hava sensörünü değiştirdi fakat sıkıntının kaynağını bulamadık. Böyle bir arıza başından geçen veya yorumu olan varsa bekliyorum.
  • Kardeşim ayni sıkinti bende de var.kimse bulama di

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • selamunaleykum arkadaşlar benim esperom var alt takımı yaptırmam gerekti ustam bi liste oluşturdu bana biraz sıkıntılıydı baya bi araştırdım parçacıları da parçareyonum diye bi firmadan parçaları tedarik ettim çok memnun kaldım açıkçası daewoo araçlarda baya iyiler arkadaşlar bilginiz olsun benim gibi sıkıntı yaşayan arkadaşlara tavsiye ederim.
  • Mustfox kullanıcısına yanıt
    Selamınaleyküm 151 bin km'de Daewoo espero otomatik vites 2.0 araç alacağım . Sizce nasıl arkadaşlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kullanımı çok rahat ve komforlu bir araç, bayada sağlam. Otomatik viteslisini kullanmadım ama manueli kadar rahat olucanı düşünüyorum. Sadece satarken çok uğraştırır ben 6 ayda sattım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.