Şimdi Ara

Dark Matter (2024) | Apple TV+

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
3
Favori
281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Dark Matter (2024) | Apple TV+

    Apple TV+, Joel Edgerton’a (“Obi-Wan Kenobi,” “Boy Erased,” “Loving”), Oscar ödüllü Jennifer ConnellyAlice BragaJimmi SimpsonDayo Okeniyi ve Oakes Fegley’nin eşlik ettiği yeni bilimkurgu gerilim dizisi Dark Matter’ın resmi fragmanını yayımladı.


    New York Times En Çok Satanlar Listesi’ne giren aynı adlı Blake Crouch romanından uyarlanan 9 bölümlük yeni Apple Original dizisi, ilk 2 bölümüyle 8 Mayıs’ta Apple TV+’ta dünya prömiyerini yapacak ve ardından 26 Haziran’daki sezon finaline kadar her Çarşamba yeni bir bölümle ekranlara gelecek.

    On yılın en iyi bilimkurgu romanlarından biri olarak gösterilen Dark Matter, gidilmemiş yolların öyküsü. Dizi, karısı Daniela (Connelly) ve oğulları Charlie (Fegley) ile şöminenin önünde sakin bir akşam geçirmeyi sabırsızlıkla beklediği bir gece, Chicago sokaklarında evine doğru yürürken hayatının alternatif bir versiyonuna kaçırılan fizikçi, profesör ve aile babası Jason Dessen’i (Edgerton) takip ediyor.


    ‘Hayatından memnun musun?’ Bunlar Jason’ın maskeli bir adam onu bayıltmadan önce duyduğu son sözler. Uyandığı bu dünyada, Jason’ın hayatı bildiği gibi değildir. Karısı onun karısı değil. Oğlu hiç doğmadı. Ve Jason sıradan bir kolej fizik profesörü değil, dikkate değer, imkansız bir şey başarmış ünlü bir dahidir.


    Yaşayabileceği hayatların akıl almaz manzarası arasında kendi gerçekliğine dönmeye çalıştığında mucize hızla kabusa dönüşür. Jason, bu gerçeklikler labirentinde, gerçek ailesine geri dönmek ve onları hayal edilebilecek en korkunç, yenilmez düşmandan, yani kendisinden kurtarmak için yürek parçalayıcı bir yolculuğa çıkıyor.


    Blake Crouch, dizinin yaratıcısı, yazarı, yürütücü yapımcısı ve Matt Tolmach Productions’tan Matt Tolmach (“Jumanji” franchise, “Venom,” “Future Man”) ve David Manpearl ile birlikte yönetici yapımcısı. Joel Edgerton, başrol dışında dizinin yönetici yapımcılığını da üstlendi. Jakob VerbruggenRoxann DawsonLogan GeorgeCeline Held ve Alik Sakharov, Apple TV+ için Sony Pictures Television tarafından yapılan dizinin yönetmenleri.


    Dark Matter (2024) | Apple TV+Apple TVyoutube
    There are infinite realities. This is the one where Jason Dessen kidnaps himself. Based on the New York Times bestseller, Dark Matter premieres May 8. https://apple.co/_DarkMatter Dark Matter is a sci-fi thriller series based on the blockbuster book by acclaimed, bestselling author Blake Crouch. The nine-episode series features an ensemble cast that includes Joel Edgerton, Jennifer Connelly, Alice Braga, Jimmi Simpson, Dayo Okeniyi and Oakes Fegley. Dark Matter makes its global debut on Apple TV+ on May 8, 2024, premiering with the first two episodes, followed by new episodes every Wednesday through June 26. Hailed as one of the best sci-fi novels of the decade, Dark Matter is a story about the road not taken. The series will follow Jason Dessen (played by Joel Edgerton), a physicist, professor and family man who — one night while walking home on the streets of Chicago — is abducted into an alternate version of his life. Wonder quickly turns to nightmare when he tries to return to his reality amid the mind-bending landscape of lives he could have lived. In this labyrinth of realities, he embarks on a harrowing journey to get back to his true family and save them from the most terrifying, unbeatable foe imaginable: himself. Crouch serves as executive producer, showrunner, and writer alongside executive producers Matt Tolmach and David Manpearl for Matt Tolmach Productions, and Joel Edgerton. Dark Matter is produced for Apple TV+ by Sony Pictures Television. Song: “I Can Never Go Home Anymore” by The Shangri-Las https://music.apple.com/us/album/i-can-never-go-home-anymore/1443845929?i=1443846815 Subscribe to Apple TV’s YouTube channel: https://apple.co/AppleTVYouTube Follow Apple TV: Instagram: https://instagram.com/AppleTV Facebook: https://facebook.com/AppleTV Twitter: https://twitter.com/AppleTV Giphy: https://giphy.com/AppleTV Follow Apple Films: Instagram: https://instagram.com/AppleFilms Twitter: https://twitter.com/AppleFilms More from Apple TV: https://apple.co/32qgOEJ Apple TV+ is a streaming service with original stories from the most creative minds in TV and film. Watch now on the Apple TV app: https://apple.co/_AppleTVapp Subscription required for Apple TV+ #DarkMatter #Trailer #AppleTV
    https://www.youtube.com/watch?v=j6ucGt_Xp14





    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asahi Breweries -- 9 Mayıs 2024; 0:38:6 >







  • İyi duruyor

  • Fragman güzel. Takip.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • +

  • Bir yazarın, kendi kitabını diziye uyarlayacak olması eldeki malzeme için en iyisi olur bence. Metacritic 63 gelmiş.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilk 2 bölüm gelmiş.. İlk bölümü izledim,beğendim...Constellation gibi devam eder umarım. Konu da bir bakıma benzer zaten

  • Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.
    2.bölümüm sonunda da adamın jeton düşmeseydi,çakma quantum prof'u diyecektim.Kaç gün oldu,adam daha alternatif evrende olabileceğini düşünmedi bile.Son sahneyle işler iyice karışır gibi.
  • counterpart çakması ama kötüsü demişler imdb de :(

  • puan düşük geldi, dizi yokluğunda bakılabilir.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.