Şimdi Ara

Dark Messiah : Might and Magic sorun

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar ben bugün şu Dark Messiah : Might and Magic'i aldım.Orjinal kutusundaydı yeni.Oyunu yükledim multiplayer steam falan..
    Oyunu açamıyorum sorun veriyor oyunu açmaya çalıştığımda şimdi sildim oyunu tekrar yükliycem yükleyince sorunu gösteririm ama:
    Error verdiğinde "Sistem güvenliğinden dolayı oyun açılmadı,daha fazla bilgi için .... bi site veriyor ordada bi iki program var onları yükleyince de aynı sorun çıkıyor ne yapabilirim yardımcı olur musunuz ?

    Şimdiden teşekkürler



  • Ee hadi ama kimse bakmıyormu yardım edin lüfenn
  • sanırım sisteminde daemon tools ya da alcohol 120% gibi emulation programı var. securom bunların registry de yaptığı değişiklikleri farkedip hata veriyor. eğer virtual drive varsa oyunu açarken kapatmayı dene (daemon için sağ tık number of drives - disable . eğer disable emulation options derse yes de). daemonun rengi yeşil ise sağ tık - all emulation options off yap. alcohol veya başka program hiç kullanmadım o yüzden bilmiyorum. Olmadı bu programları uninstall edip bi de registry temizliği çek (ccleaner ya da tuneup falan).
    link verilen sitede demiş ki eğer bu çalışmazsa ve windowsXP/2000 kullanıyosan SubInACL kur. bu program bilgisayarının güvenlik registry falan özelliklerini okuyup diğer kullanıcılara veya gruplara iletir (sanırım securom a gönderiyor düzeltme için). en son fixreg.bat dosyası vermiş install et diye ama bu riskli bilgisayar uçabilir eğer yapacaksan önemli şeyleri yedekle bence (ya da system restore point/registry yedeği al; bozulursa güvenli kipte açıp restore edersin).
    Bence emulation olayını kapatınca çalışır.
    Ha eğer yasu falan var ise onları da kapat tabii ki.




  • Konu Acmadan Once Bolumde Arama Yapınız;

    Dark Messiah of Might&Magic

    http://forum.donanimhaber.com/m_6787426/tm.htm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.