Şimdi Ara

Dark Souls III (2016) [ANA KONU] (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.538
Cevap
34
Favori
50.983
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Benim anlamadigim oyunu oynayanlar neden hep bloodborne oynar gibi oynuyor oyunu. Hic kalkan kullanmiyorlar ondan sonra su gibi estus iciyorlar olup gidiyorlar. İlk cikan videolar da boyleydi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim en çok dikkatimi çeken grafikler. renk paleti bloodborne ile çok benzer daha bir parlak gibi değişik.
  • Tüm serileri bitirdim, gördüğüm kadarıyla aralarından en iyisi bu olcak diyebilirim. Tam istedigim gibi olmuş combat sistemi, grafikler mükemmel :)
  • 4 dakikalık dancer boss videosu. oyun resmi olarak duyurulmadan önce boss hareketlerini ezberleyip saldırılarından kolay kaçabilmemizi engelleyen bir sistem geliştirdikleri duyurulmuştu bu videoda gerçekten hareketlerini kestiremiyorsun bile birsürü saldırı çeşidi var bu birde ilk boss daha ne tür bosslar çıkacak kim bilir





  • quote:

    Orijinalden alıntı: eric cartman6167

    4 dakikalık dancer boss videosu. oyun resmi olarak duyurulmadan önce boss hareketlerini ezberleyip saldırılarından kolay kaçabilmemizi engelleyen bir sistem geliştirdikleri duyurulmuştu bu videoda gerçekten hareketlerini kestiremiyorsun bile birsürü saldırı çeşidi var bu birde ilk boss daha ne tür bosslar çıkacak kim bilir




    Final bossu gibi ilk boss koymuş adamlar.




  • İyimis

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ovvv gene deliricez saçlarım dokulcek bu oyunu oynarken. Tek istegim var oda Fallout'dan 2 ay sonra falan çıkması.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zebercet kullanıcısına yanıt
    dark souls 2 deki the last giant'ı hatırlıyorumda, dark souls 2 ye göre bayağı zor olacak sanırım. ds 2 de çok gereksiz ve kolay birsürü boss vardı. bunda daha az ama öz olacak
  • Her boss zorlu ve kendine has hikayeleri olursa gayet güzel olur.
  • Bu kadar çabuk olumsuz özelliğin geleceğini beklemezdim Miyazeki olduğundan ama oluyormuş demek ki !

    Fast travel oyun başından itibaren var olacakmış :S


    zzzzz....

    http://www.gameinformer.com/b/features/archive/2015/09/08/dark-souls-iii-what-s-in-what-s-out.aspx
  • Kötü olmuş, kısa yolları açıp seyahat etmek daha zevkli oluyordu.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kollaps

    Benim anlamadigim oyunu oynayanlar neden hep bloodborne oynar gibi oynuyor oyunu. Hic kalkan kullanmiyorlar ondan sonra su gibi estus iciyorlar olup gidiyorlar. İlk cikan videolar da boyleydi.

    Kalkan acemi işi hocam, parry aracı:) İlk oyundan beri sadece en hafif ve güzel görüneni yanıma alırım. Tabii bu benim görüşüm, herkesin oynama şekli farklıdır. Videolar konusuna katılıyorum, rezil oynuyorlar. İlk kez DS oynar gibi oynuyor hepsi. İnsan şu timing mevzusunu çözer önce. Ne dodge biliyorlar ne bs ne de parry. Sonra oyun inanılmaz zor. He oldu canım.
  • bobafett kullanıcısına yanıt
    nasıl yani şimdi oyunun bütün bölümleri oyunun başında açık mı olacak ? bence böyle bir saçmalığı oyuna koymazlar okuduğum kadarıyla dark souls 2 deki gibi diyor dark souls 2 de bir yere fast travel ile gitmek için önce o bölgeye varmış olmamız gerekiyordu. ben mi yanlış anladım zannettiğim gibi olursa çok saçma olur.
  • ps4 ve xbox one çıkış tarihi açıklandı. 24 mart 2016. pc için ise daha birşey söylenmedi diyorlar

    kaynak :https://www.reddit.com/r/darksouls3/comments/3kmyhh/march_24th_2016_ps4xbox_one_release_date_japan/

    görünüşe göre konsollara pc'den önce çıkacak. bence saçma. artık çıktığı gün hiç spoiler yememeye çalışıp gördüğümüz her başlıktan kaçacağız demektir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eric cartman97 -- 12 Eylül 2015; 15:36:18 >
  • Seneye bu zamanlar DLc si de gelir anca o zaman oynarım iş güç yüzünden. Oh oh iyi oldu bide steam fiyatı adam olursa tadından yenmez.
    Dün Xcom 2 yi mi ne gördüm 210TL. Bişey geçer gibi fiyat o ne yav
  • ve harita resmi geldi.

    Dark Souls III (2016) [ANA KONU]
  • quote:

    Orijinalden alıntı: eric cartman97

    nasıl yani şimdi oyunun bütün bölümleri oyunun başında açık mı olacak ? bence böyle bir saçmalığı oyuna koymazlar okuduğum kadarıyla dark souls 2 deki gibi diyor dark souls 2 de bir yere fast travel ile gitmek için önce o bölgeye varmış olmamız gerekiyordu. ben mi yanlış anladım zannettiğim gibi olursa çok saçma olur.

    başından beri derken ilk oyunda sonlara doğru açılıyordu onu kastetmek istemişler. ds 2'deki gibi olacaktır. ayrıca kötü olmuş bence fast travel olması.
  • kollaps kullanıcısına yanıt
    yani ilk oyunda bir bölgeden diğer bir bölgeye gitmek için yolumuza çıkan tüm düşmanları ve bölgeleri geçmeliydik öyle mi ?yani diyelim 4. bölgedeyiz en başa gitmemiz gerekiyor o kadar yolu baştan gidecektik. aslında böyle çok daha güzel ve gerçekçi olurdu ama ds 2 deki gibi olacaksada beni pek bozmaz. bende başından beri olacak derken allah allah yoksa tüm mapler açık falan mı olacak onamı kızıyorlar diye düşündüm. meğersem sadece fast travel olayıymış.
  • eric cartman6167 E kullanıcısına yanıt
    evet bir bölgeden diğer bölgeye gitmek için tekrar aynı bölgeleri geçmen gerekiyordu ama ilk oyunda öyle bir harita sistemi var ki alakasız bi yerden bir kısa yol açıp oyuna başladığın yere çıkabiliyordun. haritalar daha iç içeydi ve çok akıllıca bir şekilde bağlantılar vardı. ds 2'nin haritası daha çizgiseldi gittikçe gidiyordun o yüzden fast travel olmadan olmazdı o oyunda. demek ki bunda da harita daha çizgisel ilerleyecek 2'de olduğu gibi.
  • kollaps kullanıcısına yanıt
    dark souls 2 de zaten öyle saçmaydı ki haritaların birbirleriyle bir bağlantıları yoktu mesela earthen peak'in tepesinden asansörle yukarıya çıkıyorduk (ki bunun mantıklı bir açıklaması yok kulenin tepesinden gökyüzüne asansörle çıkmak) bir bakıyorsun ıron keep'tesin. bunun gibi alakasızlıklar çok vardı yani.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.