Şimdi Ara

Darkest Dungeon Türkçe Yama 2.0 [TAMAMLANDI] (20. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
454
Cevap
31
Favori
44.418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
46 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • silentmangaka S kullanıcısına yanıt
    Merhaba silentmangaka,

    Gelen güncellemenin ardından Türkçe yamamız test edilmiştir. Gelen güncelleme ile birlikte oyun tekrardan İngilizce olmakta fakat Türkçe yamayı tekrardan kurunca bir sıkıntı çıkmamaktadır. Lütfen yamayı tekrardan kurmayı deneyiniz.

    İyi oyunlar dileriz...
  • Çeviri Canavarı kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler ben de noldu diye bakıyordum bilgilendirme için teşekkürler. Elinize sağlık tekrar.
  • Çeviri canavarı sitesine gidip Türkçe yamayi indire bastıktan sonra uzun bir süre bekletip error veren bir siteye atıyor llinki kontrol edebilir misiniz yada alternatif linkler koyabilirseniz çok güzel olur..
  • 9kare 9 kullanıcısına yanıt
    Merhaba 9kare,

    Reklam veren siteden kaynaklı bir problem oluşmuş durumda. Fakat uzun zamandır kullanıcılara gösterilen reklamların uygunsuz olmasından dolayı reklamlarımızı bir süreliğine kaldırmaya karar verdik. Sitemizden ücretsiz ve reklamsız bir şekilde dilediğiniz Türkçe yamayı indirebilirsiniz.

    İyi oyunlar dileriz...
  • Hocam merhabalar, oyunda biraz ilerleyince mızraklı adamın(shieldbreaker) çekme (pull) hareketi ile oyun böyle bir hata veriyor ve kilitleniyor. ekrana pembe bir yazı geliyor ve hiçbirşey yaptırmıyor. Dil değiştirip denedim sorun yok. bBilginiz olsun saygılar


    Darkest Dungeon Türkçe Yama 2.0  [TAMAMLANDI]
  • yabqu22 Y kullanıcısına yanıt

    Merhaba yabqu22,


    Uyarın için teşekkür ederiz. Hata ile ilgilenip sizleri bilgilendireceğiz.


    İyi günler dileriz...

  • Çeviri Canavarı kullanıcısına yanıt

    Teşekkürler. Diğer karakterlerin çekme(pull) hareketlerinde bir sorun yok sadece shieldbreaker'da var.

  • Darkest Dungeon Türkçe Yama 2.0  [TAMAMLANDI]

    Hocam Yama %100 Olduğundan Beri Gördüğüm İlk Şey Bu. Eşyanın İsmi Böyle mi ? Yoksa Bu Çevrilmemiş mi Anlamadığımdan Yazıyım Dedim Dedim. Yanlış Hatırlamıyorsam Bunun Gibi Bir Eşya Daha Vardı Ama Ona Sahip Değilim Resmini Çekemedim Fakat Görmüştüm...




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogulcangurleyen -- 14 Ekim 2020; 17:14:58 >
  • yabqu22 Y kullanıcısına yanıt

    Merhaba yabqu22,


    Attığınız sorunu inceledik ve bir dlc metni olduğunu saptadık. Dlclerin Türkçe çevirisi tahminen bu hafta sonu yayınlanacaktır. Oluşan sıkıntıdan dolayı özür dileriz.


    İyi oyunlar dileriz...

  • ogulcangurleyen kullanıcısına yanıt

    Merhaba ogulcangurleyen,


    Sanırım çevirirken gözümüzden kaçmış kusura bakmayın. Çeviri düzenlemeleri bu hafta sonu dlc çevirileri yayınlanırken yayınlanacaktır. Uyarınız için teşekkür ederiz.


    İyi oyunlar dileriz...

  • Hocam Selamlar Burada Konuştuklarımızın Dışında Farklı Bir Konuya Değinmek istiyorum.


    Belki Görmüşsünüzdür Forumda Çıkan Yeni Baldurs Gate 3 Konusunu GTP-3 İle Baya Kısa Bir Vakitte Oyunun Büyük Bir Kısmını Çevirmişler. Bu Forumda Takip Ettiğim ve Sizin Gibi İşini Dirayetle Yapan Çevirmenler ve/veya Gruplar Bir Elin Parmak Sayısını *Artık* Geçmiyor. Bu Sistemle Çeviri Yapan Arkadaşların Attığı Resimlere Bakınca Harbiden Şok Oldum Ciddi Mânada Anlaşılır ve 'Copy Paste' Olmayan Bir Çeviri Var Karşımızda Ve Bu Yapay Zekayı Train'leyen Arkadaşlarda Bir O Kadarda Kısa Bir Vakitte Başarmışlar Bu İşi..


    Benim Bir Fikrim Var, Fakat Ne Kadar Mantıklı Siz Karar Verin;


    Bu GPT-3'ten En kötü ihtimal OpenAI Programına Oyunu Çevirttirirsiniz Ardından Çevirmenler Yamayı Test Edip Bakarlar, Ufak Tefek Hataları Düzeltirler ve Yama Tamamlanır. Böyle Bir şeyin Oluru Var mı Acaba ? Çeviriler Test Aşaması İle Küçük 10-12 Büyük Çaplı 14-16 Ay Sürerken Bir Programa Çeviri İşini Vereceksiniz ve çevirmenler de 1 Ay Boyunca Test Eder Ve Yamaların Çıkış Tarihi 3 Veya 4 Katı Kısalır ( En iyi İhtimal )...


    Ben Sizin Gibi Çevirmenleri Biliyorum Çeviri işini Hafife Almadan En İyisi Olana Kadar Çalışıyorsunuz. Zamanındaki Ustaların Yamalarını Gördük. (bkz: Witcher 3, Skyrim, Falloutlar vb. ) Bu program ve Sizin Gibi Çevirmenler Bir Araya Gelip Ortaya Muazzam İşler Çıkartabilir Diye Umut Ediyorum. En Azından Yapay Zeka Sürekli Kendini Geliştiriyor. Bundan Mütevellit Çevirmenler Ellerinin Altında Böyle Bir Nimet Varken, Hali Hazırda Yıllardır Devam Eden Klasik Yöntemlere Başvururlar mı ? Zamanla Göreceğiz  


    Sizin Bu Konudaki Görüşlerinizi Merak Ediyorum Hocam. Eğrisiyle Doğrusuyla Tartsanız Sizce Böyle Bir Şeyin Geleceğine Şans Verir misiniz ? Verirseniz Eğer Sizce Sizin Gibi Gruplar Böyle Yöntemlere Ne Zaman Başvurur ?





  • ogulcangurleyen kullanıcısına yanıt

    Merhaba ogulcangurleyen,


    Bizler de bu teknolojiyi inceledik. Şansıma bu sene yapacağım bitirme projem doğal dil işleme üzerine olacak. Bu bilgi birikimi ile GTP-3 teknolojisine yönelebiliriz. Ayrıca böyle bir şeyi gerçekleştirebilirsek çevirmen arkadaşlar da makine çevirisinin ardından gerekli düzeltmeleri yaparlar. Bu sayede çok kısa sürede sizlere kaliteli çeviriler sunmuş oluruz.


    İyi oyunlar dileriz...

  • Merhabalar arkadaşlar,


    Darkest Dungeon Türkçe yamamız tüm DLC'lerin de 100% Türkçe olduğu 2.0 sürümüne güncellenmiştir. Bu güncellemeyi bekleyen, beklemeyen herkese destekleriniz için teşekkür ederiz. Yamanın 2.0 sürümünü her zamanki gibi Çeviri Canavarı sitesi üzerinden ücretsiz bir şekilde indirebilirsiniz.


    İyi oyunlar dileriz...




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çeviri Canavarı -- 20 Ekim 2020; 13:53:20 >
  • Hocam iyi günler yamayı indirmeye bastığımda önizleme yok,dosya sahibinin çöp kutusunda yazıyor bende olan bi hatamıdır bilemedim,bakabilirseniz sevinirim.

  • Öncelikle çeviri için elinize sağlık. Ancak, sanırım yama linkinde sıkıntı var. Dosyayı indiremiyoruz, bilginize. @Çeviri Canavarı

  • Adamsınız adammmmmmmmmmmmm


    Dipçe: Yamayı indirmeye çalıştığımda drive'a yönlendiriyor ve şu uyarıyı veriyor: '' Önizleme yok. Dosya, sahibinin çöp kutusunda.'' Dolayısıyla indirme linki görünmüyor. Teşekkürler.


    Dipçe 2: Tamam düzeldi ne hikmetse. :))




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sele177 -- 19 Ekim 2020; 18:40:22 >
  • Sele177 kullanıcısına yanıt

    bende düzelmiyor çöp kutusunda diyor

    bir şekilde indirdim ama inen dosya muhtemelen 1.0 sürümüne ait

    2.0 olduğuna dair hiç bir detay yok




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hands0meJack -- 19 Ekim 2020; 20:13:28 >
  • Merhabalar arkadaşlar,


    Uyarılarınız için teşekkürler. Ufak bir hata olmuş fakat şimdi hallettik. Artık sorunsuzca indirebilirsiniz.


    İyi oyunlar dileriz.

  • oyun sonlara doğru çok zorlaşıyor,çeviri güzel olmuş ama oyun zor.

  • Çeviri Canavarı kullanıcısına yanıt

    Hocam Vallaha Bunu Bekliyordum Fakat Tüm DLC'leri Bir Anda Türkçe Yapacağınızıda Beklemiyordum :D Elleriniz Dert Görmesin Bu Aylar Süren Uzun Yama Sürecinde Baştan Sona Kadar Emeği Geçen Herkesin Ellerinden Gözlerinden Öpüyorum Hakkınızı Ödeyemeyiz. KRALSINIZ Darkest Dungeon Türkçe Yama 2.0  [TAMAMLANDI] 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogulcangurleyen -- 20 Ekim 2020; 1:24:51 >
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.