Şimdi Ara

Dead Island 2 (PS5 Ana Konu) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
254
Cevap
10
Favori
10.473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Zayfall Z kullanıcısına yanıt
    Açık dünya oyunlar bayıyor, olmaz umarım. Dying Light 2 yi sırf o yüzden oynayamadım.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Dead island 2 Tam açık Dunya Bir oyun olmayacak Birkaç Bolgeye ayrılacak ve Bu bolgeler geniş Olacak ve Oyuncuya açık dunya Oyun hissini verecek ve yine Oyunda yan Gorevler aktiviteler Olacakmış son Gelen bilgilerde Oyle deniyor zaten Oyun Çıkana kadar birkaç video daha Görürüz Ozaman herşey belli Olur zaten.

  • Dead Island 2 Interview – Under The Skin Of The FLESH System



    Dead Island 2 (PS5 Ana Konu)Game Informeryoutube
    In this Dead Island 2 interview, we talk to the game's Creative Director and Art Director at Gamescom 2022 about Dead Island's procedural FLESH system, balancing comedy and horror, and why they want to make zombies monstrous again. // S U B S C R I B E Don't miss any of our video features or exclusive coverage! Subscribe to the channel: https://www.YouTube.com/GameInformer?sub_confirmation=1 // FOLLOW US ON SOCIAL Twitter | https://www.twitter.com/GameInformer Instagram | https://www.instagram.com/GameInformerMagazine Facebook | https://www.facebook.com/officialgameinformer/ // READ GAME INFORMER MAGAZINE 1 Year Digital Subscription for $14.98: https://www.gamestop.com/poweruprewards/ 1 Year Physical Subscription for $14.98: https://www.gamestop.com/poweruprewards/ // M E R C H Show off your love for Game Informer – Stickers, phone cases, mugs, and t-shirts: https://www.gameinformer.com/merch #DeadIsland2 #Interview #ps5
    https://www.youtube.com/watch?v=MbdvMEpXu6I
  • Dh forumda bu oyunu onsiparis veren nadir kişilerden biri olduğumu düşünüyorum ilk oyun çıktığı zaman dh forumda xbox 360 kullanicisiydim ve müthiş bir patlama yapmıştı o dönem de oyun 599₺ ye sipariş ettim yilbasina kadar kur nedeni ile güncelleme olur da fiyat artışı olabilir korkusu ile aldim umarım hayal kırıklığına ugratmaz

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • brigand35 kullanıcısına yanıt

    Yalnız değilsin bende PC de On sipariş verdim Umarım Fragman da gösterildiği kadar güzel bir Oyun olarak gelir karşımıza.

  • Bu oyun çöp çıkcak gibi bir his var içimde.

  • Gameplay gayet iyi görünüyor. Grafik, fizik, realistik animasyonlar. Keyifli, eğlenceli bir oyun olacağı bariz.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Optimizasyon anlamında demiştim hocam. Cyberpunk gibi facia olmasın da. Dead Island 2 (PS5 Ana Konu) 

  • Onu bilemiyorum hocam, UE4 ile yapmışlar oyunu. Bu arada oyunla ilgili güzel bilgiler paylaşılmış yapımcılar tarafından.

    EuroGamer röportajı
    Çeviridir;

    Yayıncı Deep Silver, Dead Island 2'nin hâlâ (cansız) ve etkili olduğunu bir kez ve herkes için kanıtlamak amacıyla, oyunun 20 dakikalık bir demosunu uygulamalı olarak denemek için bizi Londra'ya davet etti. Oradayken David Stenton [oyun direktörü, 8 yıldır Dambusters'dayım] ve James Worral ile [yaratıcı yönetmen, 4 yıldır Dambusters'dayım] ile Dead Island 2'nin yeni ve geliştirilmiş versiyonu hakkında konuştuk.

    Yager'ın orijinal vizyonunun ne kadarı projede kaldı?

    David Stenton:
    Dürüst olmak gerekirse Dead Island 2 neredeyse tamamen yeni bir başlangıç ​​oldu - Homefront CryEngine'deydi ve bu UE4'teydi Gore teknolojimizi geliştirmek için Dead Island'da çok zaman harcadık ve birçok araç tamamen Dead Island ile yeni. Açıkçası, personeli, personeli ve yeteneği elimizde tutmayı başardık, ancak teknikler açısından bu yeni bir başlangıç.

    İlk Dead Island ile anlatısal bir bağlantı var mı?

    James Worrall:
    Devam ediyor, evet, ama birçok yepyeni dünya inşa ediyoruz. Yani biraz temiz bir sayfa var, ancak zaman çizelgesinde devam ediyor ve ilk oyundan bir karakter görmüş olabilirsiniz.

    David Stenton:Gerçekten tutkulu olduğumuz alanlara odaklandık. Gerçekten de en iyi birinci şahıs yakın dövüş oyunu olmak için uğraştık. Ve bence, bunu oynamak gerçekten eğlenceliydi. Ve o birinci şahıs dövüş deneyimi için çok çaba sarf ettik.

    EuroGamer Editörü:Uygulamalı demomuz sırasında savaştığımız zombilerde çok fazla çeşitlilik vardı ama her biri bir önceki kadar tuhaftı.

    Uygulamamız sırasında doğrusal, hikaye odaklı oynanışı, keşfetme ve deneme için biraz daha özgürlüğe izin veren küçük bir açık bölümle harmanlayan bir görev oynadık. Bu, Dead Island 2'nin açık dünyasından neler beklenebileceğine iyi bir örnek mi?

    David Stenton:
    Los Angeles'ı bir dizi bölgeye ayırdık. Bazıları gerçekten geniş, bazıları biraz daha küçük - bugün oynadığınız oyun daha küçük olanlardan biri. Hikâyenin ilerleyişine göre, kilidi açıldıkça semtler arasında seyahat edebilirsiniz. Bu bölgelerde devam eden çeşitli farklı türlerde her türlü yan görev vardır.

    James Worral:Her bölgenin kendi zombi nüfusu vardır ve hepsi o bölgeyi ve özellikle LA yaşamını yansıtacak şekilde küratörlüğünde ve giyimindedir. Örneğin, paten üzerinde kaskı olan bir paten çığlık atıcımız var. Kas Plajı'na sahibiz, bu da bir çeşit steroide batırılmış büyük kırıcı tür adamların çoğuyla tanıştığınız yer. Yüzünde olmakla ilgili, değil mi? Dünya Savaşı Z zombi sürülerini uzaktan bırakmakla ilgilenmiyoruz, bilirsiniz, bu tamamen mücadele ve aciliyetle ilgili ve bu yüzden bu zombiler, eskiden gerçek insanlar gibi hissetmek zorundalar.

    Ölümsüzleri hackleyerek ve hasar vermenin farklı ve kanlı yollarını keşfederek çok eğlendik. Bize uyguladığınız 'gore teknolojisi' hakkında daha fazla bilgi verin.

    James Worral:
    Tamamen anatomik olarak doğru modeller, temelde saçtan, deriden, yağdan, kastan, kemikten her şeyi yaptık ve tüm organlar oraya tıkıldı. Hepsi prosedürel. Erime bizim favorimiz. Bazen iki veya üç zombiye ciddi bir kostik eritme saldırısı veya bunun gibi bir şeyle vurduğunuzda, size doğru sendelerler ve parçalara ayrıldıklarını görebilirsiniz ve tam olarak başaramazlar çünkü onlar size ulaşmadan önce çözülürler. . Gerçekten ödüllendirici.

    Bunların hepsi canavarlarımızın canavar olduğundan emin olmanın bir parçası, ama orada yeterince insanlık var, onların patlamalardan sonra sendelediklerini ya da sadece bir bacağım olduğu için zıpladıklarını gördüğünüzde, o mizah anına sahip oluyorsunuz. Ama bilirsiniz, ahlaki olarak hala açıkça canavarlar ve canavarlara karşı insanlar var. Sanırım bu, diğer zombi oyunlarıyla aramızdaki bir başka fark da, asla başka insanlarla savaşmamanız, bu fraksiyonlarla ilgili değil, değil. Çok sayıda IP buldum ve bu, yaklaşık iki buçuk yıl önce verdiğimiz net bir karar. Zombi virüsünün, insan içi savaşlar için bir zemin haline gelen arka planda bir duvar kağıdı gibi olma yolunda ilerlemek istemedik. Tamamen canavarlarla ilgili olan, 80'lerin klasik korku bilim kurgu filmi hissi olmasını istiyoruz.

    David Stenson:Yıllardır, yıllardır bu konu üzerinde çalışıyoruz. 80'lerin korku filmlerini, ucuz korku filmlerini seviyoruz - amacımız onu kesinlikle en kanlı oyun yapmaktı. Ancak parçalanma ve erime ve zombileri elektrikle şarj etme ve yakma ile oyunla bağlantılıdır, bu yüzden orada sadece bir tür vitrin süslemesi olarak değil, oyunu oynama şeklinizle gerçekten bağlantılıdır.

    Dead Island 2'nin geliştirme açısından zor zamanlar geçirdiği bir sır değil. Bizim gibi insanlar en kötüsünü üstlenirken, nasıl oluyor da bu kadar uzun süredir gizlilik içinde çalışıyor?

    James Worral:
    Sinir bozucuydu ama kendini sinsi bir çocuk gibi hissediyorsun, bilirsin, arka bahçede harika bir şey inşa ediyormuş gibi hissediyorsun. Ve bu seni devam ettiren şey değil mi? Çünkü her dönüm noktasında, gerçekten, gerçekten benzersiz bir şey elde etmeye ne kadar yakın olduğumuzu görebilirsiniz.

    David Stenson:Tahmin edebileceğiniz gibi çok heyecanlıyız. Bu, homestretch'in başlangıcıdır. Tepkileri görmek komik, bilirsin, şu sorular bir göz küresinin takılması mı? Biz de 'beyinler de var ve çeneyi askıda tutabiliriz' gibiyiz. Zor olsa da insanların oynadığını görmek gerçekten eğlenceli, değil mi? Çünkü savaşta çok fazla derinlik var.

    James Worral:Şirkete katıldığımda, bana gösterdikleri korkunç teknoloji demosunun gücüyle katıldım. Sadece iyi gittim, bu bir sonraki büyük oyun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-156629339 -- 28 Eylül 2022; 13:11:33 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • Dead Island 2 | 28 Nisan'a Ertelendi



    Dead Island 2 (PS5 Ana Konu)


    Aralık'ta Dead Island 2 için canlı yayın etkinliği yapılacak.


    Aksiyon oyunu Dead Island 2 geliştirmenin son aşamalarında yer alıyor. Bu süreçte oyunun çeşitli tanıtımları yapılmaya devam ediliyor. Bu kapsamda geliştirici ekip 6 Aralık'ta The Dead Island 2 adlı bir canlı yayın etkinliği yapmayı planlıyor. Bu etkinlikte ekip "heyecan verici yeni bir fragman ve oynanış videosunun" yayınlanacağını belirtiyor.

     

    Dead Island 2'de ilk oyunda olduğunu gibi her yerde zombi ve zombi sürüleri yer alacak. Los Angeles şehrinin diğer bir yansımasını bizlere sunan bu yapımda yeni yerler keşfedecek, yeni karakterler ile tanışacak ve zombileri avlamaya çalışacağız.

     

    Oyun şu anda ön siparişlere açık durumda. Epic Game store üzerinden 429 TL'den ön sipariş verebilirsiniz (Ön sipariş bonusları yer alıyor). 



    Dead Island 2 (PS5 Ana Konu)




  • Oyunun mevsime uygun bir tarihte çıkması gerekirdi. Ertelenmesi yerinde olmuş.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Dead Island 2 (PS5 Ana Konu)
    Dead Island 2 (PS5 Ana Konu)Dead Islandtwitter
    “Save the date, Slayers. We're rolling out the bloody red carpet for our Dead Island 2 Showcase on December 6th, 8pm GMT | 9pm CET | 1pm PT, and you're invited to watch the premiere here: https://t.co/R4vpDlGu6K #DeadIsland #SeeYouInHELLA”
    https://twitter.com/deadislandgame/status/1595462356230115329
  • Dead Island 2 Showcase - Official Teaser Trailer



    Dead Island 2 (PS5 Ana Konu)IGNyoutube
    Watch the Dead Island 2 Showcase for exclusive new Dead Isalnd 2 gameplay, showcased through an exciting cinematic live-action pulp adventure. The Dead Island 2 Showcase begins on December 6 at 12pm PT/ 3pm ET/ 8pm GMT/ December 7 at 7am AEDT. #IGN #Gaming #DeadIsland2
    https://www.youtube.com/watch?v=m60PLjotsrc
  • Dead Island 2 Showcase Livestream - 'Welcome to HELL-A'



    Dead Island 2 (PS5 Ana Konu)IGNyoutube
    Check out the Dead Island 2 Showcase - Welcome to HELL-A – on IGN! Catch news, updates, and reveals for Dead Island 2 on December 6 at 12pm PT / 3pm ET. #IGN #DeadIsland2
    https://www.youtube.com/watch?v=bO3lC2OiAS0
  • Oyun baya baya eğlenceli duruyor çeşitlilik artmış gibi sadece patlama efektini beğenmedim

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Şuan uygun geliyor fiyat emin olsam 80 ve üstü puan alacağına ön sipariş vericem Dead Island 2 (PS5 Ana Konu)  Silah kullanımı, tepkisi videodan anlamdığım kadarı ile güzel duruyor dualsense de desteklenirse baya eğlenceli olacak. Eğlenceli duruyor Rpg ögeleride ilk oyuna göre çeşitlendiyse harika olur.

  • Dying Light 2 fiyaskosundan sonra eğlencenin dibine vuracağız. Grafikler, animasyonlar her şey çok güzel görünüyor. Keyifli olacak. Zombiler candır, gerisi heyecandır.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Dead Island 2 için İki Yeni Oynanabilir Karakter Duyuruldu



    Dead Island 2 (PS5 Ana Konu)

    Dead Island 2'de oyuncu tarafından kontrol edilebilen altı karakter yer alacağı önceden belirtilmişti. Ancak bu karakterlerin sadece bir tanesi tanıtılmıştı: Jacob. Son haberlere göre, iki tane yeni karakter duyuruldu: Dani ve Ryan.

     

    Dani, İrlanda'da çok geleneksel bir ailede büyüdü. Her zaman kendini farklı hisseden ve kendini yersiz hisseden, memleketindeki punk gruplarıyla takılmaya başladı ve bu geleneksel olmayan ortamlarda daha fazla teselli buldu. Elinden geldiğince batıya taşındı ve soğuğu sevmediği için kendisini Kaliforniya'da buldu. Dürüst ve açık sözlü olmaya, insanlara tam olarak ne düşündüğünü söylemeye ve kimse tarafından kontrol edilmemeye alışık.

     

    O da, diğer tüm karakterler gibi, siz oyunda ilerledikçe değiştirilebilen ve uyarlanabilen iki beceriyle başlar.

     

    Karakterin Yetenekleri

     

    Thunderstruck: Çarpma anında güçlü bir patlamaya yol açan ağır saldırılara neden olur. 

    Bloodlust: Saldırılardan sonra Dani, kendi sağlığına yeniden kavuşur.



    Dead Island 2 (PS5 Ana Konu)

    Ryan ise çok daha rahat bir kişilik. Liseden sonraki hayatında ne yapacağından emin değildi. İşten işe giderken, insanlar ona striptizci olacak kadar yakışıklı olduğunu söylediler. Ardından striptizcilik mesleğini meraktan yaparak başarılı oldu. Ryan bir tank kadar sağlamdır.

     

    Karakterin Yetenekleri

     

    - Retaliation: Ryan, bir saldırıdan kaçtığı anda orta düzeyde bir kuvvet artışı elde eder. 

    - Seesaw: Ryan, zombiyi her öldürdüğünde sağlığına kavuşur. 





  • Dead Island 2 - Official Meet the Slayers: Ryan Trailer



    Dead Island 2 (PS5 Ana Konu)IGNyoutube
    Watch the new Dead Island 2 trailer to meet Ryan, one of the slayers in the upcoming game from Dambuster Studios. Check it out to learn about the Dead Island 2 character. Dead Island 2 will be available on PlayStation, Xbox, and PC on April 28, 2023. #IGN #Gaming #DeadIsland
    https://www.youtube.com/watch?v=jRUG3LO4NE0
  • 1 Hafta öne çekildi. 21 Nisan'da çıkış yapacak.



    Dead Island 2 (PS5 Ana Konu)
    Dead Island 2 (PS5 Ana Konu)Dead Islandtwitter
    “You asked for it, you got it. Dead Island 2 went gold and it's coming out a week early.  See you in HELL-A on April 21, 2023. #DeadIsland #SeeYouInHELLA”
    https://twitter.com/deadislandgame/status/1625147886643150852
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.