Şimdi Ara

Deathadder click sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 6-7 aylık deathadderim var. Durduk yere sol clickinde bir sorun başladı.Bazen basarken çok ani olarak tek click i 2 kere cok seri yapiyor.Normal cift tiklama gibi deil çok seri basıyor.bişeyi açarken 3 kere tiklama oluyor yada oyun oynarken sinir bozucu olmaya başladı.Normal basarken yapıyor ama sert olarak bastığımda bu sorun olmuyor.Sanırım tuşta bi gevşeme başladı bunu nasıl düzeltebilirim.



  • Mousun içini açıp iyice analiz etmen lazım. Üst bölümünü çıkarıp click yerine parmağınla bas takılıyken aynı sorun devam etcekmi bi bak. Eğer ediyosa sorunu heralde elektronikçiler anlar. Bide sanırım mousun vidaları skatezlerin altında olduğundan açmak için önce skatezleri çıkarman gerekicek yada bi tanesini o yüzden dikkatli ol. Bunları yapınca eline ne geçicek bende bilmiyorum fakat eninde sonunda o mouse açılacak. Ha tabi açmadan önce driverı sil bişeyler yap mousefix yükle baktın olmadı mousu açabilirsin
  • -



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi No Way Out -- 8 Ekim 2009; 20:24:02 >
  • Farklı bir markada aynı sorun benimde başıma gelmişti mouse içindeki butonu başka bir buton ile değiştirdim bir iki ay düzeldi daha sonra aynı sorun yine baş gösterdi bende mouse rafa kaldırdım. Çok sinir bozan bir sorun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.