Şimdi Ara

Decrypt_Instruction Virüs

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba Arkadaşlar Windows 7 64 bit işletim sistemi kullanıyorum ve sisteme
    böyle bir illet bulaştı. c ve d diskimde ne kadar klasör var ise her klasörün içine bir notepad ve bir html linki attı. ve en kötüsü biraz internneten araştırdım dosya yapılarımı bozmuş örnek resim tıklıyorum bozuk açmıyor word excel pdf psd ne kadar dosyam var ise hiç biri açılmıyor.

    işin kötü yanı bu illet bulaşınca ilk işim hiren bootta açıp diskte decrypt_instruction ismini arattım ve sildim C diskimide format attım. formattan sonra dosyalar hala bozuk açılmıyor. internette biraz araştırdım sanki format atmasam kurtarabilecek durumdaymışım çünki regedit system32 bulunan klasörün özelliklerinden bi takım ayarlar yapmışlar yabancı sitelerde anladığım kadarı ile şimdi sistem temiz olduğu için o sorunda olmadığı için aynı ayarı yapamıyorum ama dosyalar hala bozuk açılmıyor .
    Arkadaşlar işin en garip tarafı virüs bulaşmışken kurtarmaya çalışsam başarılı olabilirmişim şimdi c formatlı ama d e disk dosyalar açmıyor virüs programları ile tarama yaptıgım zaman temiz görünüyor birşey çıkmıyor bu sorunla karşılaşıp format attıktan sonra çözen arkadaşlar varmı yada bilgisi olan kişilerden yardım bekliyorum







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.