Şimdi Ara

DELL SIGMATEL MICROFON PROBLEMI LÜTFEN BİR ÇÖZÜM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
968
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • üstadlar, dell dizüstü bilgisayar kullanıyorum. sigma high definiation ses driver.i yüklü. yakın zamanda microsoft webcam aldım. üzerine mikrofon yüklü kameranın. ilk bakışta herşey mükemmel görünüyordu. sonradan msn.de konusurken karsı tarafa ses gitmediğini görünce sıkıntı bastı içimi. sabah kadar uğraştım ama bir türlü yapamadım. ses özelliklerinden mikrofonun kapalı olabilceğini düşünerek ayarlarını kurcaladım. "çalarken" ve "kaydederken" diye bölümlerin olduğu bölgede, "çalarken" seçili iken mikrofon ve kutucugunun olmadıgını farkettim. burdaki özelliklerin açılabilmesi için ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. sürücüyü kaldırıp yeniden yükledim 10 defa olmadı. yardımlarınızı bekliyorum



  • sesli görüşmede kaydederken kısmı geçerlidir diye biliyorum. çalarken ise kendi bilgisayarınıza takılı mıikrofon sesinin bilgisayar üzerindeki çıkışa geri verilebilmesi içindir.
    kaydederken sekmesindeki aygıt olarak mikrofon seçili olmalı, ses ayarlı olmalı gelişmiş denetimlerdeki microfon boost u da cek işaretli bırakırsanız ses biraz artar. Birde dell laptopların bazı modelleri bütünleşik mikrofon taşımıyor.
    Ayarlama için skeype nin test araması seçeneği yaralı olabilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.