Şimdi Ara

DEMİRDÖKÜM NEVA F04 ARIZASI HK. YARDIM (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
2
Favori
131.037
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nigdeli5164

    yanlış sordum soruyu galiba. bu kart arızalarının sebebi genelde priz konuluyor prizde test takılınca faz nötr yer değiştiriyor o kutupsuz kondansatorler de arıza yapıyor gibi geldi de tahminim doğru mu acaba diye sordum. petek temizlemeye gelenler prizi çıkartıp ters takmış benim kombi de alev arızası veriyor şimdi, iyonizasyon görmüyor. parçaları sipariş verdim, yarın gelirse değiştireceğim, şimdilik kondansatöre giden bağlantıya multimetre ile hafif bir voltaj verip çalistiriyorum. bu arada benim kombi ariston

    evet bazı kartlar nötr ve faz'ın doğru bağlanmasına karşı duyarlıymış.

  • parametre ayarları ile oynandıysa olabilir.bendeki protherm kombiye oda termostatı bağlamak için parametre ayarlarına girip kaza ile doğalgaz paramtresini lpg parametresi olarak değiştirmiştim yanma oranları farklı olduğu için F04 hatası almıştım.Günlerce kart arızası dahil bakmadığım yer kalmamıştı.sonunda parametre ayarını doğalgaza çekince F04 ortadan kalktı.Buna benzer birşey olabilirmi?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi moon74 -- 22 Aralık 2020; 13:37:28 >
  • eranyumm kullanıcısına yanıt

    Kusura bakmayın bayadır girmiyordum.Umarım sorununuz cözülmüştür.F4 arızası bir cok sebepten yapabilir.Oyüzden kartı urun uzerıne takıp daha detaylı arıza teshısı yapmanız gerekiyor.Gaz yoklugundanmı veriyor yoksa alev kopmasındanmı yoksa alevi hiç görmemesindenmi veriyor.Bunlar önemli şeyler.

  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.