Şimdi Ara

Demon Hunter Yardım konusu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar herkese merhaba.

    Silvermoon Ally tarafında Havoc main spec olarak Demon Hunter oynuyorum. Demon hunter hakkında herhangi bir sorunuz olursa cevaplamak isterim. Hepinize iyi oyunlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaisersöze84 -- 13 Ekim 2016; 16:41:49 >



  • yok mu hiç demon hunter oynayıp merak ettiği olan :)..._?
  • var olmazmı :) açılış sorusunu sorayım ilk olarak talentlerim doğrumu önerin varmı
    http://eu.battle.net/wow/en/character/magtheridon/Marvstorm/simple

    2-raid ve dg içn makro kullanmalımıyım daha önce hiç yapmadım açıkçası ve talent e göre bana makro verebilirmisin
    3- pvp içinde makro isterim :)
    4-şunu sormak istiyorum daha önce mm hunter oynadım belli bir skill sırası vardı hani biriken komboyu harcamak gibi hunterda kill shot du sanırım ve yanında bir skill daha açılıyordu şimdi soru bu dh da böyle bir rotasyon varmı
    5- fel barrage ı nasıl 5 e hızlıca getirebilirim bunun için belli bir yol mu izlemeliyim
    6-yine mm hunterda dps esnasında hangi skili kullanmam gerektiğini bar ın üzerinde yanıp sönerek gösteren bir addon vardı dh içinde böyle bir addo varmı?
    7- pvp esnasında hp si %20 olan biri ile en sona kaldım adam yerimden oynatmadı sürekli snare buz yani beni donduran yada yavaşlatan skiller kullandı %100 hp ile ölene kadar devam etti kaçarak yaptı bunu yakalayamadımda burda dikkat etmem gereken nedir.
    8- bazen yüksek dps yapınca dg yada raidde moblar direk bana geliyor bu durumda aggroyu düşürecek bir skill varmı amacın dps i en iyi yapmamız gereken yerde pasif takılmak düşük dps yapmak yanlış değilmi
    9- raid yada dg da pt de ölen kişiyi kaldırmak için ress skilini bulamadım

    1.5 senedir maghderion realmında oynuyorum hepsi yabancı solo takılıyorum sorma imkanım olmuyor sürekli araştırıyorum internette sağolsun burdaki arkadaşlarda yardımcı oluyor, aklıma gelenleri yazdım şimdiden teşekkür ederim yardım ve yardımlarınız için ..




  • Selam sorularınız için teşekkür ederim..

    1-İlk etapta bulduğumuz en iyi itemi kullandığımız için ikincil statlar tam verimli dağılmıyor (crit-versa-haste...). Sizin gearınızda bunu gördüm. Talenti sizinki gibi kullanıyordum fakat 2 hafta önce değiştirdim ve arada çok fark olduğunu gördüm.http://eu.battle.net/wow/en/tool/talent-calculator#gaa!0122000.

    2-macro kullanımına çok gerek duymadım sadece talentin en alt solundaki chaos blade ve 'use' özelliği olan trinketleri macroluyorum.
    3-pvp macroları her classta aynıdır. Focus targetına interrupt gibi. Onun için daha ayrıntılı yazıyı yarın yazabilirim.
    4-kabaca rotasyon şu şekilde: Fel Rush(momentum buffı için)- chaos blades(+use trinket varsa)-meta(metayı targetın üstüne atmak gerekli)-throw glaives-chaos strike(eğer yeterli fury varsa)-vengeful retreat-fel rush-2.throw glaive-fel rush-chaos strike-blur(silahta açtıysanız 2 adet fel rush veriyor)-fel rush-fel rush-chaos blade...
    5-fel barrage kullanmıyorum. Ama fel barrage hızlı doldurmak biraz şans biraz da yüksek haste statına bağlı.
    6-Asla öyle bir add-on tavsiye etmiyorum :). oyunu nasıl oynayacağınıza siz karar verin.
    7-pvp karşınızdaki oyuncunun tecrübesiyle ve sizin tecrübenizle alakalı. Eğer pvp trinketinizi nerde ve ne zaman kullanacağınızı öğrenirseniz bu duruma kolay kolay yakalanmazsınız demon hunterla.
    8-eğer nightelfseniz shadowmeld var bloodelfde yok. Tanka 2-3 saniye müsade edin aggroyu alması için.
    9-7.0.3 de bir çok class ve specde ress kaldırıldı. Guildlerin perklerinden de kalktı. Bizim işimiz öldürmek bırak başkaları reslesin :).

    ben de yeni sayılırım forumda. bir de youtube sayfası açtım DH videoları paylaşıyorum takip ederseniz sevinirim...

    https://www.youtube.com/channel/UCcJZtyqbWeETsfz-eGgprVA




  • öncelikle cevapların için teşekkür ederim

    göstermiş olduğun 100 talentinde demon blades e verdiğimde demons bite skili pasif duruma düşüyor ve furry üretmek sorun haline geliyor
    bu şekilde furry nasıl üreteceğiz.
  • Rica ederim yardım etmek için buradayım. Fel rush 25 fury veriyor ve her critleyen chaos strike sana 20 fury tekrar veriyor. Bir de item seçimin daima Crit-haste ve crit versa olsun. ddiyelim elinde crit-haste veren 835 ilvl bir item ve bir de 845 mastery-versa veren item var. Crit-haste olanı tercih et.
  • iwhitewalker İ kullanıcısına yanıt
    Konu benim değil ama ben havocu çok seviyorum 859ilvl şuan hc 5/7 oldum şuana kadarki tecrübelerimi paylaşaayım bende

    Öncelikle prepared yerşne demon blade almanız çok daha yararınıza, özellikle mitik raidlerde çoğu oyuncunun önerdiği talent. Bunun sebebi ise demon bite ile uğraşırken fighta taktiğe vs odaklanma sorunu ortaya çıkıyor. Demon blade bizi büyük dertten kurtarıyor böylece fighta daha rahat adapte olabiliyorsun. Demon blade talentı haste seven bi talent, trinketlerin gearlarında haste olsun, crit zaten ana statımız agiden sonra crit istiyoruz, sonrasında haste.

    Chaos blade sadece single target da alınmalı, 2 tane bile hedef olsa kesinlikle fel barrage seçilmeli. Chaos blade + metaform kullanılmalı ve kesinlikle aktif iken throw glaive vurulmamalı. Chaos blade auto attackı %200 arttııyor ve üzerine chaos hasarımızı arttırıyor. Throw glaive chaos hasarı vermiyor bunu unutmayalım, ayrıca chaos blade aktif iken throw glaive atmak auto atakını iptal etmektir. Demon blade seçtiğimiz için fury üretimide duruyor. Chaos blade bittikten sonra serbestsin. Ama metaform varken ben kişisel olarak annihilation spamlamayı tercih ediyorum. Verdiği haste ve anni skilinin gücünü çöpe atmak istemiyorum throw glaive kullanarak. Metaform ve chaos blade yokken throw glaive fury yokken kullanmalısın, bloodlet debufı bosstan düşmemeli.

    Fel barrage olayı ise şöyle, fel barrage kesinlikle 5 stackde kullanmalı, ama çok fazla aşırı böyle mob varsa 3 stackde kullanılabilir. Hızlı doldurmak için Eye beam, fury of the illidar, blade dance gibi skilleri altın gibidir. Fel barrage ı önce harcadın sonra bu skilleri kullanmalısın. Bu skillerin fel barrageı doldurma şansı çok yüksek. Özellikle fury of the illidari. Ayrıca aoe skillerini açılışta bekletebilirsin. Şimdi bossa girdin ve 15-20 saniye içinde aoe ortamı oluşacaksa aoe skillerini beklet, aoe geldiğinde hepsini patlat zaten 18. Den 1.sıraya yükseleceksin. Aoe başlarken ilk önce fel barrage kullanıyoruz dediğim gibi ki diğer skillerimiz hemen doldursun stackini.

    Bir diğer tartışma konusu ise momentum / nemesis. Momentum oyun stilini ok zevkli yapan bi talent olsada bazı durumlarda çok saçma bi talent. Mitik dungeonlarda, aoe isteyen her bossta kesinlikle şart bu tamam, fakat bazı single target bosslar da nemesis daha iyi. Bunun sebebi ise fel rushı güzel kullanamamak. Mesela ursoc heroic, arkasında nightmare cart curtu bırakıyor, ayrıca grubunla birliklte takılman gerekiyor. Burda fel rush rahat kullanılmıyor bu yüzden nemesis seçilmeli. 1dk boyunca oldugun yerden patır patır vuracaksın. Ayrıca nemesis ve chaos blade 2 dakika oldugu için her daim ikisini aynı anda kullanmaya özen göztermelisin. EN de ilk boss da single target ama momentum şansın var orada, hangisi hoşuna gidiyorsa seçebilirsin.

    Momentum oynarken dikkat edeceğin şey, bu momentum buffı boss boyunca en az %90 uptime olmalı. Yani benim furyim yok bekliyim deme, momentum buffı auto attack yaparkende up olmalı. Her ne kadar prepared seçmesekte retreat skili yinede momentum veriyor. Bu yüzden bosstan uzaklaşmadan güzel bi pozisyonda aktif etmeliyiz. Blur 2 şarj fel rush veriyor. Bunuda bekletmemeliyiz, fel rush 6sn civarında cd deyken blur aktif edilip 2 şarjı iliklerimize kadar almalıyız


    Benim paylaşacaklarımda bunlar, konuyu takipteyim demon hunter bilgi paylaşım konusu gibi olabilir harika olur potensiyelleri paylaşırız birbirimizle

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • kesinlikle çok faydalı bir konu bilgi ve tecrübelerinizi paylaştığınız için teşekkür ederim. inşallah böyle devam eder diğer arkadaşlarda bildiklerini bizimle paylaşır.
  • Arkadaşlar konuya destek veren herkese çok teşekkür ederim. Demon hunter gerçekten çok keyifli bir class ve bana TBC den beri almadığım zevki aldırdı. Ice Tea Lemon arkadaşımızın nemesis talenti üzerine yazdığına ek olarak Cenarius fightında çok etkili olduğunu eklemek istedim. Addlere nemesis atıp buffla Cenarius abiye dalmak çok iyi dps artırıyor.
  • Class değiştire değiştire bi hal oldum bunları okuyunca ağzım sulandı tek denemediğim class DH acep onudamı oynasamki acaba mainlermiyim DH'yi
  • valla özendirmek gibi olmasın ama demon hunterdan başka class oynayamayacağım kesin uzun süre. :)

    https://www.youtube.com/watch?v=i2c_9G6AmZ8

    Çok eğlenceli :)
  • kaisersöze84 kullanıcısına yanıt
    Bugun cenarius progresi var deneyeyim nemesisi. Ama biraz daha açıklarsan hoş olur

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • fighta tüm cdleri açıp başlıyorum nemesisi addlere saklıyorum. İlk kesilcek adde nemesis atıyorum 30-40sn sürüyo kesilmesi hc de. sonrasında 1dk buff almış oluyosun. Ama eğer addler 30sn den önce ölüyosa momentum daha iyi. Heroya kadar meta cdsi hazır oluyor (hero %30da veriyorsanız).
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.