Şimdi Ara

Dengesiz Takımlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Rankedlarda ortalama 100

    Normal blind pick, draft pick ve ARAM'da ortalama 300 MMR benim olduğum takım daha az oluyor ve genelde takımdaki en yüksek ligli kişi ya da 2. kişi oluyorum normal oyunlarda garanti unranked gelirken bana karşı takım premade olmadıkları halde (benim takımımda da premade olmuyor) çoğu zaman maksimum 1 ya da 2 platinle oynuyor kalanları diamond.

    Üstüne üstlük bu değerler oyun aratınca 10 saniyede bulunan oyunlarda değil baya baya 5-10dk arası bulunan oyunlarda. Ya oyuncu sayısında bariz bir düşüş var (genelde saat 18:00 civarı oyuna giriyorum) ya da Riot benimle dalga geçiyor. En son ne zaman ortalama MMR-lig'i benim takımımdan düşük rakiplerle oynadım hatırlamıyorum yaklaşık 4 sezondur (tr'ye geçtiğimden beri) bu fark vardı ama en azından unranked atmıyordu takımıma.

    Benzer durum yaşayanlar var mı ya da bunun çözümünü bilen biri var mı forumda. LoL'ü sildim çözümü varsa ve kolaysa geri yükleyeceğim.

    Edit: Ayrıca durum preseason kaynaklı da değil dediğim gibi 4-4,5 senedir bu problemi her türlü rankeddan tut urf moduna kadar yaşadım ve hala yaşıyorum. Üstelik MMR'ım leş durumda da değil takımdımda ilk 2de oluyorum her oyun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ORANGEandLEMON -- 16 Aralık 2017; 3:42:35 >







  • Bir şey sorucam şunu unutmaki oyuna yeni başlamış olan unrankedların ortalama mmr ı en kötü altın 3 seviyesindedir hiç ranked atmamışsa tabii karşıya gelen elmas oyuncularınında oynadığı oyun sayısı w/l rate oranınında düşük olması cabası tabii bu oyuncu sayısı bir miktar düştüğü gerçeğini saklıyamıyor ama...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.