Şimdi Ara

DEPRESİF KARA BOĞA !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Dünkü maçta gözlemlediğim birşey var Abu hakkında. Maçta zaten hepiniz görmüşsünüzdür, quaresmanın pas atmaması, abunun attığı gole sevinmemesi. Sadece bunlar değil takım içinde birçok oyuncunun abuya karşı soğukluğu, topsuz alanda defansın arkasına durmadan koşu yapmasına rağmen gördükleri halde pas vermemeleri filan yani demek istediğim abuya karşı bir dışlanmışlık söz konusu. Farkedenler olmuştur zaten bu ister istemez hissediliyor bizlere yansıyor. Mesela maçın tekrarını izledim baştan sona orda farkettim Gökhan Gönül taç atışını kullanırken pas atacak abu arkası dönük, görmüyor, Gökhan ona bakarak adeta vucüt diliyle sövüyor tekrarını izlerseniz görebilirsiniz. Ayrıca bir oyuncumuzun röportajında dinlemiştim şuan hatırlayamıyorum, abu ile ilgili uyum konusu sorulduğunda, ''çok değişik bir karaktere sahip, içine kapanık birisi'' demişti. Bütün bunlardan şöyle bir sonuç çıkarabiliriz belki abu sosyal anlamda takıma tam uyum sağlayamadı ve bu sahaya yansıyor. Düşünün arkadaş ortamında enerjisi düşük, soğuk, konuşmayan biriyle ne kadar samimi olabilirsiniz? Tabiki bunlar kesin hükümler değil ama olabilirliği çok yüksek ki eğer varsa umarım bir an önce bu sorunu çözebilirler yoksa ciddi anlamda takımda sıkıntı olabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • yok hocam öyle bir şey. napoli ve benfica maçlarını izleyebilirsin
  • Soğuk biri muhabbeti lk geldiğindeydi adam fransızca konuşuyor, takımda bir tane bile fransızca konuşan adam yoktu o yüzden. Ayrıca bu adamı seviyorum tam bir kara boğa Gomez'den farklı özelliklere sahip, dünkü golü Gomez atamazdı mesela Gomez o kadar kıvrak değil, geçen seneki kadro yok o yüzden Abıbakar fazla topla buluşamıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi high speed dirt -- 10 Mart 2017; 23:42:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Galatasaray maçında golden sonra nasik sevindiğini tekrar izle

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla ne yaparsa yapsın son 13 haftası aklı varsa keyfini çıkarsın.Bir daha böyle büyük bir takımda oynaması zor.Yetenek fakiri bir forvet.Ancak Gençlerbirliği,Kasımpaşa gibi takımlarda oynar.
  • Antrenmanlarda neseli gozukuyor. Ayrica butun futbolcular birbiriyle kanka olmaz zorunda degil. Tabi bunun sahaya yansimamasi lazim. Kasitli pas atmama gibi durumlar benim dikkatimi cekmedi varsa bile.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şaka yaptigina inaniyorum ve guluyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • abuşum benim biz onun neşesini yerine getiririz
  • Çünkü 3.3 milyon maç başılar primler hariç

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maaşından ötürü sevmiyolar, bu adam yedek bizim 2-3 katımız kazanıyo diyolar. Adama kala kala Tolga Zengin'le konuşmak kalıyo

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dostum sadece abuya değil taliscaya quaresmaya falanda gelmiyor macları daha dikkatli izlersen coğu zaman bunların top almak boşa cıkışlarını ve topun geriye yana vs oynandıgında verdikleri tepkileri görürsün.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Fernando!

    Maaşından ötürü sevmiyolar, bu adam yedek bizim 2-3 katımız kazanıyo diyolar. Adama kala kala Tolga Zengin'le konuşmak kalıyo

    Durum aynen bundan ibaret. Tek sebep almış olduğu abartılı maaş. Bu herif bizden fazla kazanıyor o zaman neden buna hizmet edelim kafası. Sezon biter bitmez gönderilmeli. Şenol hocada durumun farkında bu yüzden çok şans vermiyor.
  • maykılscofield kullanıcısına yanıt
    Şaka falan değil gerçekler bunlar berbat bir forvet.Cenk tosun bile geçen senenin yediği dünya gol attı paşamız hala karşı karşıya atamaz.27 maçta 10 gol 1 asist Cenk 34 maçta 19 gol 4 asist.Sen geçen seneki Beşiktaşın yedeğini bile geçemiyorsan kimse sana o paraları vermez.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.