Şimdi Ara

Derslerin Çakışması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
2.247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Geçen yıldan kalan bir dersimle bu yıl almam gereken bir dersimin saatleri çakışıyor , Geçen yılkinden devamsızlıktan kalmadım. Eğer ikisini de seçip geçen yılki dersin sadece sınavına girsem sıkıntı olur mu ? bu konuda tecrübeli birilerinden fikir almam gerekiyor



  • Kardeşim tamamen senin performansına bağlı nacizane fikrim eğer ikinci öğretim programı varsa okuduğun bölümün çakışan iki dersinde derslerine girmeni tavsiye ederim malum ders derste öğrenilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğer devamsızlıktan kalmadıysan ve devam koşulu sağlandığı takdirde dersi tekrar aldığında devam zorunluluğun ortadan kalkıyorsa; ki bu hak okuldan okula, hatta belki fakülteden fakülteye bile değişiklik gösterebilir, sıkıntı olmaz, çok kez yaptım. Alttan alıp da derslerine hiç girmediğim halde düşük notla geçtiğim hiçbir dersim de yoktur. Geçip geçememek tamamen sende bitiyor.

    Ancak devamlı olduğun halde kaldığın bir dersi tekrar aldığında, devam zorunluluğunun olup olmadığını bölümünün Öğrenci İşleri ile temasa geçip kesinleştirmeni tavsiye ederim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Principium -- 17 Eylül 2017; 7:29:33 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.