Şimdi Ara

Devamsızlıktan 1 dersten kaldım okula gidesim gelmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 3 senedir üniversitedeyim fakat bir türlü alışamadım, kendimi oraya ait hissedemedim. Her gün okula gider, 1-2 saat durur çıkarım. Sınıfta 1 tane yakın arkadaşım var ona sorar ondan not alabilirsem alır vizelere öyle çalışırım. Sınıfta 2 kişi hariç kimseyi tanımıyorum okulda da 5 kişidir.Hiçbir keyfi yok, zaman geçirmek için okula gidiyorum.Yaşım 22 oldu 4 yıllık bölümdeyim hazırlıkla birlikte 3.senem. Bu gidişle 7 seneye anca biter gibi gözüküyor.İngiliz edebiyatı okuyorum 2 senedir tüm dersleri bıraktım okula gitmedim bu finallerde elimden geleni yapacağım ama 2 dersten fazla bırakırsam 2 yıllığa geçmeyi düşünüyorum. Beyler Allah aşkına bir akıl verin ,bu okulu dersleri nasıl sevebilirim,bu içime kapanıklığımı nasıl yenebilirim ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shodaime -- 8 Nisan 2018; 23:50:48 >



  • Kismen benzer durumdayim. Ben okula gitmiyorum gidesim gelmiyor o boslugu ise giderek calisarak tamamliyorum. 2,5 senedir belkide daha fazla suredir calisiyorum. Okula da arada ugruyorum elimden geldigince.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam abur cubur, masturbasyon vs. alışkanlığın varsa bunları bırak veya iyice azalt ayrıca istiyorsan bir psikiyatra git faydası olur diye düşünüyorum. İmkanın varsa arkadaşlarınla gez dolaş. Ara sıra çık dışarı ilgini çeken mağazalara gir satıcılarla konuş fiyat sor vs. bunu sürekli yap. Tanımadığın insanlarla konuşmaya çalış. Bunların faydası olacaktır diye düşünüyorum.
  • Bölüm kontenjanı kaç kişi? Ben hukuk okuyorum 390 kişilik amfide sıkıntı olabiliyor ama 40 50 kontenjanlı bölümler lise sınıfı gibi yani istemesen de iletişim kuruyorsun insanlarla tanışıklığın oluyor. Klüplere girmeyi denedin mi ?
  • Bölüm iyi değil zaten okulu bırakıp işe gir

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam bu durumda önemli olan sizin kararlılığınız. Biz ne dersek diyelim istediğiniz cevabı almadığınız sürece bu konu uzayıp gidecek. O yüzden siz kendinize sorun bu soruları.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Suprémacy

    Hocam abur cubur, masturbasyon vs. alışkanlığın varsa bunları bırak veya iyice azalt ayrıca istiyorsan bir psikiyatra git faydası olur diye düşünüyorum. İmkanın varsa arkadaşlarınla gez dolaş. Ara sıra çık dışarı ilgini çeken mağazalara gir satıcılarla konuş fiyat sor vs. bunu sürekli yap. Tanımadığın insanlarla konuşmaya çalış. Bunların faydası olacaktır diye düşünüyorum.
    Arkadaşlarımla haftada 4 kez (en az) buluşur görüşürüz. Fakat yeni insanlarla tanışmakta ciddi sıkıntı yaşıyorum,şu ana kadar hayatımı çok büyük derecede etkiledi.Son 5 yılda yeni tanıştıığım insan sayısı 5'dir. Tanımadığım insanlarla konuşamıyorum. Psikiyatri'ye gitmeyi çok istiyorum fakat maddi durumumuz müsait değil son 1 yıldır.Yeme alışkanlıklarım kötü değildir fakt mast. var bırakamıyorum çünkü karşı cinsle münasebetim yok.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Shodaime

    Arkadaşlarımla haftada 4 kez (en az) buluşur görüşürüz. Fakat yeni insanlarla tanışmakta ciddi sıkıntı yaşıyorum,şu ana kadar hayatımı çok büyük derecede etkiledi.Son 5 yılda yeni tanıştıığım insan sayısı 5'dir. Tanımadığım insanlarla konuşamıyorum. Psikiyatri'ye gitmeyi çok istiyorum fakat maddi durumumuz müsait değil son 1 yıldır.Yeme alışkanlıklarım kötü değildir fakt mast. var bırakamıyorum çünkü karşı cinsle münasebetim yok.

    Alıntıları Göster
    Hocam işte o tanımadığın insanlarla konuşamama olayını aşmak için dediğim gibi mağaza gez fiyat sor satıcılara, yolda giderken birine adres sor vs. sürekli yap bunu. İllaki faydası olur.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mertkaya34

    Bölüm kontenjanı kaç kişi? Ben hukuk okuyorum 390 kişilik amfide sıkıntı olabiliyor ama 40 50 kontenjanlı bölümler lise sınıfı gibi yani istemesen de iletişim kuruyorsun insanlarla tanışıklığın oluyor. Klüplere girmeyi denedin mi ?
    bölüm olarak 120 kişiyiz, Bölüm dersleri genelde 80 kişi çekiyor bazı ortak dersler daha kalabalık oluyor. Yani bilmiyorum iletişim kurmadan geldim şu zamana kadar gerek de duymadım aam bi yerde yokluğunu hissettim 3 yılımı boşa harcadım üniversitede ,içimde kalan çok şey var. Klüplere girmeyi denemedim.
  • Tüm derslerden devamsızlıktan kaldım son senem kredi kartı limitleri ful doldu ben ne yapayım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BBB4A258C -- 9 Nisan 2018; 0:37:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kocaeli Üniversitesinde halkla ilişkiler ve tanıtım okuyorum. Okuyorum demek ne kadar doğruysa. Derslere doğru düzgün gitmiyorum, not tutmuyorum, doğru düzgün arkadaşım yok. Kendimi iyi hissettiğim tek yer dört duvar evim. Dışarı çıkmıyorum, arkadaşım yok. Geleceğin işsizleri arasındayım. Benden bu kadar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: The Unforgiven

    Kocaeli Üniversitesinde halkla ilişkiler ve tanıtım okuyorum. Okuyorum demek ne kadar doğruysa. Derslere doğru düzgün gitmiyorum, not tutmuyorum, doğru düzgün arkadaşım yok. Kendimi iyi hissettiğim tek yer dört duvar evim. Dışarı çıkmıyorum, arkadaşım yok. Geleceğin işsizleri arasındayım. Benden bu kadar.
    aynı durumdayız
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.