Şimdi Ara

[DH]-------------Megane I Kulübü-------------[98-04] (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
7.148
Cevap
26
Favori
747.880
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle şunu belirteyim RTA megane versiyonlarının o yıldaki üretimlerinin baz modeli idi. Fakat donanım bana yeterli diyorsanız ona birşey diyemem.
    Fiyatı bana biraz yüksek geldi. En azından bu fiyatta biraz daha üst donanım seviyesi olmalıydı(RXT,RXI,Dynamique).Motor olarak ta bana göre yetersiz. Yani bu kasayı taşımakta güçlük çekebilir. Tabi sonuçta size kalmış. Performans ve donanım pek aramıyorsanız, aracın kmsi oynanmamış, servis bakımlı, temiz vs. eminseniz bu araç iyi bir seçim olabilir. Fakat dediğim gibi o fiyata üst donanım seviyesinde birçok megane I bulunabilir



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Harimole -- 4 Şubat 2007; 9:20:24 >
  • 2001 RTE 1.6 16v SW 33bin km de ilk sahibiyiz.Zaten aracın ne kadar parasına göre güzel bir araç olduğunu anlatmışsınız benim tekrar etmeme lüzum yok.Ekleyeceğim şey SW olanların 1.6 16v motor seçeneği 110 yerine 115 Bg dir ben kataloğunda bu şekilde okumuştum aracı aldığımızda.
    Donanım olarak bir cd çalar eksikliğini hep hissetmişimdir ama bu bir iki ekleme ile halledilebilir basit bir eksikliktir.Herkese kazasız belasız sürüşler dilerim.
  • Teşekkürler acu_men ve greatchecker...

    Aracın sahibiyle pazarlık yaptım. Ben 14500 de direttim, o da 15500 de diretti. Yazdıklarınızın da etkisiyle vazgeçtim. Aslında 14500'e verse alır mıydım bilmiyorum.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Lord

    2001 RTE 1.6 16v SW 33bin km de ilk sahibiyiz.Zaten aracın ne kadar parasına göre güzel bir araç olduğunu anlatmışsınız benim tekrar etmeme lüzum yok.Ekleyeceğim şey SW olanların 1.6 16v motor seçeneği 110 yerine 115 Bg dir ben kataloğunda bu şekilde okumuştum aracı aldığımızda.
    Donanım olarak bir cd çalar eksikliğini hep hissetmişimdir ama bu bir iki ekleme ile halledilebilir basit bir eksikliktir.Herkese kazasız belasız sürüşler dilerim.

    Hoşgeldin

    Station Wagonlarda motorun 115BG olduğunu bilmiyordum.Benim bildiğim kadarıyla 1.6 16v motorlar(2000-2004 megane I lerdeki) hep 110 bg




  • Ya Arkdaşlar Benm araba 2000 RTE ben ona rxı fln üst sewiyedki donanımlı gibi yapabilrmiyim yani ondaki tüm parçaları bnm tr ye takabilrmiyim bende klima yok arkada kafalıklı koltuk yok sis farı yok kapı kolu boyalı değil jant yok cd çalar yok başka benim bilmediğim neler yok vede yaptrabilrmiyim bunları
  • sadece bunlar mı şimdi benm arbyla rxi arsndaki farklar bence bu kadar az değildir
  • Atermik ön cam, otomatik arka camlar, çelik jant, koltuk döşemesi, gövde rengi kapı kolları, zemin rengi farklı kadranlar(beyaz), arka koltuk başlıkları, klima, sis farı aklıma gelenler şimdilik bunlar
  • iki parçalı asimetrik katlanan arka koltuk sırtlığı,arka koltukda orta kol dayanağı,açı ayarlı ön koltuk başlıkları (ileri-geri açı ayarlı)
  • quote:

    Orjinalden alıntı: uskan

    iki parçalı asimetrik katlanan arka koltuk sırtlığı,arka koltukda orta kol dayanağı,açı ayarlı ön koltuk başlıkları (ileri-geri açı ayarlı)

  • ben klima taktrabilrm dimi klimam yoqq yaa
  • sonradan klima taktırabilirsin,ancak sanırım işciliği uzun sürdüğü için olsa gerek maliyetli diye biliyorum,fiyat için piyasa araştırması yapmak gerekir.
  • Selam Arkadaşlar

    2001 Model Megane RXT Sahibiyim. Aracım Gümüş renginde 48000 km de ilk sahibiyim. Aracımdan çok memnunum. Saygılar.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: hakan.izgi

    arkadaşlar megane 1 lerde adını bilmediğim küçük bir sorun var. arabanın üst kısmındaki plastik zamazingonun adı her neyse yerinden çıkıyor. yapıştırmak veya yenisini takmak işe yaramıyormuş. bir süre sonra yine yerinden çıkıyormuş. bunun için bir çözümü olan var mı? umarım meramımı anlata bilmişimdir.



    Aynı sorunla bende karşılaştım. Tahminime göre soğuk sıcaktan (genleşmeden) dolayı gerçekleşiyor. Servise götürdüm tanıdık arkadaş bir maddeyle yapıştırdı 2 yıldır sorunsuz kullanıyorum.
  • merhaba,

    arabamı (1,6 RTE SW) seviyorum ama
    Istanbul yollarinda yürüyen aksamı cok sık servis istiyor.
    Aslında cok alçak bir araba degil ama çukurlar ve tümseklerle baş edemiyorum.
    Servis masrafı olmasa guzel araba...
    selamlar
  • Felmali malesef istanbulda çoğu arabada aynı sorun yaşınıyordur



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Harimole -- 7 Şubat 2007; 10:20:16 >
  • merhabalar bizde megane 1.6 rte var. aracın ilk sahibiyiz ve 130000 km ye yaklaştı.maşallaHHH tıK yok araba da,ve gerçekten güzel bir araç.ben daha önce lastikleri 195/55/15 yapmıştım ve gerçekten muhteşemdi bu sefer değiştirirken biraz daha az yaksın diye 195/60/15 taktım hiçççç hoşuma gitmedi.Lastik değiştirme süresini iple çekiyorum 205/50/15 yapıcam bu sefer.bizi hiç bir zaman yolda bırakmadı.ve bırakmaya da niyeti yok.60000 km bakımı gerçekten masraflı ama bir daha öyle yüksek maliyetli bir servis sorunu çıkartmıyor.ve forumda ki en kilometreli araba bende sanırım.7 yaşında araba.:) ve tık demeden çalıştı.şimdi bir de megane 2 dci almayı düşünüyoruz acaba ne dersiniz? gerçi bir tane buldum 68000 km de acaba yüksek mi km si? bir fikir verirseniz sevinirim.iyi akşamLAr.ve beni de ekleyin megane takımına ben KOYU bir megane cıyım.Bu arada arkadaşın bir tanesi 307 16 hdi ile kapışcam dedi.dizel le benzinli farklı motorlar.kısa mesafe ise dizel tokatlar ama uzun mesafe ise 150-200 mt civarı megane geçer.çünki 1750 d/d da turbo devreye giriyor ve dizel ler uçuyor.Bizde doblo multijet te var ve ben megane ı abim kullandığı zaman ilk başta zorluyorum.Bilginize.... iyi akşamlar tekrar. amma uzun konuştum. :)




  • hoşgeldin extanbul


    arkdaşlar snoopcess arkadşımz aracıma yaptığı sanal tuning ellerine sağlık bilal

  • quote:

    Orjinalden alıntı: extanbul

    merhabalar bizde megane 1.6 rte var. aracın ilk sahibiyiz ve 130000 km ye yaklaştı.maşallaHHH tıK yok araba da,ve gerçekten güzel bir araç.ben daha önce lastikleri 195/55/15 yapmıştım ve gerçekten muhteşemdi bu sefer değiştirirken biraz daha az yaksın diye 195/60/15 taktım hiçççç hoşuma gitmedi.Lastik değiştirme süresini iple çekiyorum 205/50/15 yapıcam bu sefer.bizi hiç bir zaman yolda bırakmadı.ve bırakmaya da niyeti yok.60000 km bakımı gerçekten masraflı ama bir daha öyle yüksek maliyetli bir servis sorunu çıkartmıyor.ve forumda ki en kilometreli araba bende sanırım.7 yaşında araba.:) ve tık demeden çalıştı.şimdi bir de megane 2 dci almayı düşünüyoruz acaba ne dersiniz? gerçi bir tane buldum 68000 km de acaba yüksek mi km si? bir fikir verirseniz sevinirim.iyi akşamLAr.ve beni de ekleyin megane takımına ben KOYU bir megane cıyım.Bu arada arkadaşın bir tanesi 307 16 hdi ile kapışcam dedi.dizel le benzinli farklı motorlar.kısa mesafe ise dizel tokatlar ama uzun mesafe ise 150-200 mt civarı megane geçer.çünki 1750 d/d da turbo devreye giriyor ve dizel ler uçuyor.Bizde doblo multijet te var ve ben megane ı abim kullandığı zaman ilk başta zorluyorum.Bilginize.... iyi akşamlar tekrar. amma uzun konuştum. :)

    Hoşgeldin. Evet gerçekten dayanıklı arabalar. Megane II konusuna gelince ben şu an için megane I'i tercih ederdim. Özellikle tercihin performanstan yana ise megane I ağır basıyor fakat birazda donanım, modelinin yeni olması vs avantajları da tabiki megane II'nin Ama yinede ben megane I hiçbir araca değişmem

    Ayrıca takıma ismini yazıyorum dostum




  • teşekkür ederim arkadaşlar.ben pendikte oturuyorum ve burada bir megane var bordo tahminim 2002 yönünde 205/50/16 lastik koymuş sanırsam,ve arabayı düşürmüş.ama jantlar muhteşem yakışmış.megane dci i iş için almayı düşünüyoruz.megane babamın ve onu arabasından yeteri kadar muaf ettik.artık kendisi kullansın arabasını,o yüzden yeni bi araba almayı düşündük ve megane dci den başka birşey aklıma gelmedi.bu arada bi megane buldum 68000 km de araç full ve 26500 istiyo 26000 e bırakırım diyor.sizce nasıl?beni de eklersen seviniriM.
  • hazır extanbul arkdşmzn dediği gibi arabaya ne takmalyım ya 17 fazla mı gelir 205 40 17 gönlümden geçen ama performansı düşrebilri 205 45 16 olabilr yada 205 hiç bi şekilde taşma yapmıo dimi indirnce fln sürtme yaparsa 195 e dewam edelim 195 45 16
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.