Şimdi Ara

Diablo 4 geliyormu yoksa ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
2.872
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hesperiush

    Bildiğimiz klasik Blizzard oyunu bu sene içerisinde duyurursa, 2026 yılında da çıkışını yapar. Bendeniz de 47 yaşında Diablo 4 oynama şerefine nail olurum bla bla bla...

    Geçiniz bunları efendim Diablo 4 falan yalan dolan. Dün epey bir forumda asparagas haberler yapılmış millet yerli yersiz hype yapmış falan. Öyle bir şey olacak olsa dahi 10 sene diyorum temiz...,

    SONUÇ ? >> Daha çok bekleriz...

    insan yine de inanmak istiyor
  • ya adamlar eski oyunları sırayla güncelliyor...

    işe starcrAft ile başladılar çünkü baya eskimişti hatta bağzı modern sistemler oyun hatalar filan veriyordu...ama oyunun marka değeri vardı bunu sokağa atmak istemesssin... her ne kadar kore bir din mi desem atasporu mu desem adını siz koyun bir seviyede oynansada dünya koreden büyüktür dediler... ve starcratf 2 geldi... ardından başka bir oyun geldi çünkü bu oyununda marka değeri var diablo... tabi bu güncelleme işlemi böylesine yazınca kulağa kolay gibi gelebilir ama adamlar wow a ek paketler ler kart oyunları moba oyunları çakma team fortress oyunları yapıp para kazanmak zorunda... bedava güncelleme diye bişi söz konusu olamaz.. ama bunları yaparken aynı zamanda kalitenin korunması gerekiyor... yani anlayacanız adamlar grafik deil oyun satmak zorunda bu da zor bi iş... neyse dediğim gibi şu an sıra warcraft3 de yani warcraft 4... eğer bir devam oyunu çıkacaksa bu warcraft olacak her türlü iddaya girmeye hazırım... arada ek paketler çıkacaktır belki d3 bi ek pakwt daha gelir ama yeni hir oyun olacaksa bu warcraft olacak... yada yepyeni bir oyun olabilir ancak

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • WaapS kullanıcısına yanıt
    D3 D2den çok daha iyi miymiş..
  • Nevi şahsına münhasır kullanıcısına yanıt
    Yani şimdi bir cümlelik yazına destan yazacak değilim, şöyle düşünelim en son ne zaman oynadık d2'yi ? Belki yakın zamanda tekrardan deneyimleyenler oldu fakat d3'ü de bırakın 1 yıl sonra yine oynayın aynı duygular yaşanır bence.

    D2 bağımlısı çoktu, hala oynayanlar var, onların zaten beğenmemesini geçtim sebebi de bu d3'ün beğenilmemesinin.
    İnanın d2'ye göre çok şey vaat ediyor d3. İlk çıktığı haliyle yarattığı hayal kırıklığı hala geçmedi evet ama şuanki haliyle cidden gelebileceği en iyi yerlerde bence ve d2 den aşağı kalır bir yanını bulamıyorum.

    Ha ne kadar üstün ? 10 yıl sonra bunu mu beklemeliydik bunlar işte d2 bağımlısı kişilerin sorduğu sorular oldu ve beğenmemeleri hep bu yüzden, haklılar tabiki. Ama wow'u öldürecek bir oyun da yapmazdı blizzard, kendini düşünmüş biraz da ve geleceğe yatırım yapmış ek paket falan filan ne kadar oynatsam kar gözüyle bakıyor wow dışındaki tüm oyunlara.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • WaapS kullanıcısına yanıt
    Üzgünüm ama D3, D2nin yanından dahi geçemez. Hangi set ile hangi skilleri kullanacağını belirlemiş bir oyun D3. Bizi hiç bir konuda özgür bırakmıyor. Baştan beri dengesizlik üzerine inşa edilmiş ve bu yönde herhangi bir düzenlemeye gidilmemiş. Türünü sevenlerce oynandı. Başka da hiç bir esprisi yok. Bir oyun düşünnün ki özel büyülü bir eşya var ve ne özellikler barındırıyor diye bakmadan çöpe atıyorsunuz. Ne heyecan ama değil mi..
  • Nevi şahsına münhasır kullanıcısına yanıt
    D3'de materyal yapıyoruz atmıyoruz. Ayrıca her oyunda gelişince düşük itemları çöp diye ya kırar ya da satarız. Örnek witcher3. D2'de de böyle hepsini incelemiyorduk, d3'de nasılsa aynı şekilde işimize yaramayan itemi satardık. Mage oynarken barbar itemı düşerdi atsak mı diye onlara bakmakla geçerdi vakit. Bunu diyorsunuz muhtemelen bu kaldırıldı oyunun başında farklı sınıfa ait item düşmeyecek dendi.

    Bunlar tartışılır, tartışıldı da oynadık sıkıldık artık. Ama d2'den aşağı kalır yanı yok güzel arkadaşım :) Şimdi yine öyle 10 yıl beklemeden çıkarırsa d4'ü herkes beğenir, oh iyi 3-4 yıl sonra serinin devamını oynadık derler. Ama 10 yıl olunca insan beklentisini artırıyor, ne oyunlar çıkmış biz hala 100 grift yapacaz. Başlarım griftine diyorsun. Farklılık lazım, d2'nin aksine çok daha farklı ve yeni olması lazım. D2'ye benzememesi lazım zaten. Sadece hikaye kalır, karakter kalır, senaryo devam eder ama oyunda yapılanlar farklı olmalı zaten. Devam seri budur bana sorarsan. Neyse ölmüş oyunun arkasından konuşmayalım, değişebilir tabiki kişiden kişiye hangisi iyi ama sebebini yukarda söyledim ben. O yıllarda verdiği zevk dolayısıyla d2 yeri başka bizde.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Kasım ayının başında Blizzcon var. Orada muhakkak Diablo 3 ile ilgili şeyler ortaya çıkacaktır. Bence 4. oyundan öte yeni ek paket duyuracaklardır.
  • bence diablo 3 dedimiz oyun bence diablo 1.5 gubi bişi çünkü diablodan daha iyi ama diablo 2 den daha kötü... barbar itemlerinde int... açık arttıtma filan başladı... ama lvl 60 dedi millet duruldu... pragon filan tamam güzel.. ama lvl atlamanın hiçbir etkisi yok... cube yok.. charm olayı yok craft yok built yok runeword yok artık trade bile yok... yani bi anlamı yok bence.... ya bunlar çok konuşuldu.. şu an lvl 94 barbar kasıyorum d2... d3ü de betadan beri oynuyorum şanslı bir arkadaşa beta çıkmıştı forumda saolsun demek isteyenlere saatle veriyordu vaktiyle... yarın sıra sende akşam 5-6 arası sana şifre verecem oyna diye... saolsun arkadaş bana direk bütün hesabı verdi al oyna diye.. msj atanlara bende dağıtmak istedim ama...olmadı....

    diablo 2 diablo3ten çok daha üstün bir oyundur arkadaşlar yani bunlar diablo3 çıktığı ilk günden beri çok yazılıp çizildi... zaten yukarda tartışan iki ark var.. diablo 3oyunu hala duablo2 ile kıyas edilebiliyorsa zaten d3 başarısının ne kadar düşük bir seviyede olduğu ortada bence.. aksi olsa zaten kıyas kabul etmez ama millet hala kıyaslıyo iki oyunu çünkü hala bir duello bile yapamadılar...video yayınladılar arenada 3vs3 kapışma olacak diye daha oyun çıkmadan ama hala oyle bişi getiremediler çünkü denge yok...

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • diablo1'i modem üzerinden arkadaşı arayıp bağlanarak oynamış biri olarak diyebilirim ki; D2 > D3
  • Diablo 2'yi Diablo 3'ten daha çok beğenmiş olabilirsiniz. Ama şovenizm yapmadan muhakeme ettiğimizde Diablo 3 çok daha iyidir. Aktif bir Diablo 3 oyuncusuysanız Diablo 2'yi birkaç gün oynayın, anlayacaksınızdır. Diablo 3'e zamanında çok zaman ayırdıysanız ama birkaç yıldır çok oynamıyorsanız ya da Diablo 3'ü pek oynamadıysanız Diablo 2 daha iyi gelecektir.

    Ben Diablo 2'yi de, Diablo 3'ü de Diablo başlığında yorum yapan beş altı arkadaş haricinde daha çok oynamışımdır. Diablo 3'ü de günlerdir oynamıyorum, hatta oynamadığım sürede Diablo 2 oynamışlığım da var. Bunu sadece "zevkler ve renkler işte, keh keh" diye basitleştirmeden, eldeki materyalleri değerlendirerek söylüyorum. Yukarıda da neden Diablo 2'nin özel olduğunu anlattım. Diablo 2 size geçmişi hissettirdiği için ve oyunun bencil olması sebebiyle başarı hissini daha çok verdiği için daha güzel geliyor. Size güzel geliyor. Ama Diablo 3'te yapılacak çok daha fazla şey var. Diablo 3 size sürekli bir amaç, bir hedef, bir hırs veriyor. Diablo 2'de ek program kullanmadan sahibi olmadığınız, "keşke şu da olsaydı" dediğiniz birçok özellik Diablo 3'te var.

    Diablo 2'yi de binlerce saat oynadım, Diablo 3'ü de. Diablo 3'ü 5000 saat oynayan rahat 10 arkadaşım vardır, bunlar Diablo 2 de oynayan tayfa ve kesinlikle bir oyuna karşı bağı yok, hangisi daha iyiyse onu oynayan elemanlar.

    Diablo 2'yi 5000 saat oynayıp da oynamaya devam eden insan tutucudur, oyuna farklı misyonlar yüklemiştir de ondan. Ben de Diablo 2'yi oynarken gençliğime, birçok şeyin kısıtlı ama lezzetli olduğu günlere dönüyorum. Diablo 2 bizi geçmişe götürüyor, bu iki oyunu da değerlendirmenize etki etmesin. Diablo 3'ün mücadele ettiği oyunlarla Diablo 2'nin zamanında mücadele ettiği oyunlar bir değil.

    Ayrıca bu konular onlarca kez tartışıldı. Ben yalnızca kendi fikrimi değil, genel olarak doğruları yazıyorum. İki oyunu da hard diskinizin kalbim kadar temiz kısımlarında muhafaza edin, bir şey kaybetmezsiniz. Aynı anda bir oyun oynayabiliyorsunuz zaten, benim yaptığım gibi yapıp arada sırada daha az sevdiğiniz oyunu oynarsınız. Burada kesin bir kaide ile Diablo 2'de sizi heyecanlandıran şeylerin Diablo 3'te olmamasını eksiklik olarak addetmek, ama Diablo 3'te olan onlarca yeniliği göz ardı etmek pek doğru değil. Aynen koysa yeni bir şey eklemeden sundular denirdi, adamlar sistemi neredeyse tamamen değiştirdi diye kötü oldu. Kefere forumlarında bu kadar tartışılmıyor bu olay. Çünkü onlar haklı olmayı bu kadar dert etmiyor. Bireysel mutluluk gözetiliyor.

    Bir mantık insanı Nicholai Hel'i okudunuz.




  •  Diablo 4 geliyormu yoksa ? >  Diablo 4 geliyormu yoksa ?




  • Diablo 3 yenilik olarak birçok şey getirdi buna katılıyorum, ikinci oyunun üstüne çok şey kattı çıktığı ilk gün aldım ikinci oyuna hasta olan birisi olarak ancak o tadı alamadım...halen daha oynuyorum ancak bence eksileri oyuna getirilen yenilikler değil, aksine bu yeniliklerle güzel işler çıkardılar....

    Ne eksikti D3'te dersek en başta müzikleri, halen daha işte arabada evde D2'nin müzikleri var dinliyorum arada Rogue Encampent yada Lut Gholein'in müziğini hatırlamayan var mı, her Act kendini tamamlayan müziklerle donatılmıştı ne yazık ki D3te bu yok, ek pakette biraz düzelttiler o kadar.

    Hikaye olarak hoşuma gitmeyen Deckard Cain'i harcamaları ki böyle bir efsaneye son vereceksen daha farklı olmalıydı ve Archangel'ın stranger olarak gelmesi... Ya nasıl desem Marius un sesinden kaç kere izlemişimdir D2 sinematiklerini aynı tad ancak üçüncü oyun bana bu zevki vermedi....

    Diablo 2'de 93 Barb ve 86 Sorc vardı o karakterlere verdiğim değer ile şimdiki karakterlere verdiğim değer ölçülemez bile...Oyunun çıkışındaki sıkıntılar vs olaylarına girmiyorum nede olsa çözüldü o sıkıntılar....Bilmiyorum belki de artık oyun dünyası bu şekildedir, oyun bolluğundan tüm oyunları çabucak tüketip sıkılıyoruz, eskiden senelerce oynadığımız oyun serileri şimdi birkaç ay içinde sıkıcı geliyor.




  • Bu saatten sonra gerek yok. yüzüne bile bakmıyorum d3 ün. Diablo II efsanesinin yanında çöp kaldı maalesef. 4 te hiç bulaşmasınlar hiçbi beklentimde yok açıkcası.
  • Diablo 4 dedikoduları arttı. Özellikle diablo 2 başyapımcısı ile proje liderinin blizzard ofislerine gitmeleri dikkat cekici..

    Diablo2 proje liderinin şu açıklamasıda bence çok ilginc. “20 yıllık süre boyunca Diablo benzeri oyunlar evrimleşerek bizi şaşırttı. Bu türü yeni ufuklara taşıyan oyunda danışmanlık yaptığım için gururluyum.”

    Görülen o ki, Bliizzard diablo 2 yapımcılarından yardım almış ne için olduğunu 4-5 kasımda öğreneceğiz.. Ayrıca 2011'den bu yana blizzcon takvininde diablo 3 panel'i diye yazan firma nedense bu sene diablo panel diye yazmış..



    Aşağıdaki link'de daha geniş bilgiler yer alıyor.

    https://www.killping.com/blog/diablo-4-more-likely-new-rumors/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusufoz31 -- 17 Ekim 2016; 23:54:24 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: yusufoz31

    Diablo 4 dedikoduları arttı. Özellikle diablo 2 başyapımcısı ile proje liderinin blizzard ofislerine gitmeleri dikkat cekici..

    Diablo2 proje liderinin şu açıklamasıda bence çok ilginc. “20 yıllık süre boyunca Diablo benzeri oyunlar evrimleşerek bizi şaşırttı. Bu türü yeni ufuklara taşıyan oyunda danışmanlık yaptığım için gururluyum.”

    Görülen o ki, Bliizzard diablo 2 yapımcılarından yardım almış ne için olduğunu 4-5 kasımda öğreneceğiz.. Ayrıca 2011'den bu yana blizzcon takvininde diablo 3 panel'i diye yazan firma nedense bu sene diablo panel diye yazmış..



    Aşağıdaki link'de daha geniş bilgiler yer alıyor.

    https://www.killping.com/blog/diablo-4-more-likely-new-rumors/

     Diablo 4 geliyormu yoksa ?




  • Ne oldu son gelişmeler var mı ?
    Blizzcon yalan mı oldu ?
  • Var mı gelişme?
  • shadowz61 kullanıcısına yanıt
    2018 de mesajı görünce aha dediydim...

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dedehakan

    2018 de mesajı görünce aha dediydim...

    E3'te bir sürpriz bekliyorum blizzard'dan

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • shadowz61 kullanıcısına yanıt
    Hadi bakalım... beklentilerim:

    1-) RMAH lı gelsin.... Ama saçma sapan şekilde değil dengeli olsun...
    2-) D3 teki gibi başlamasın. Önce oyunu çıkar sonra D2 adımlarını takip et değil de, D3'ün şuanki halini alıp geliştirilmişi...
    3-) Demirciden silah yaparken, customize etkinliği olsun. mesela her material 1 primary stat katsın.Bulduğun son seviye silahlar turuncu ile etkili olur. Ama craftladığın silahlarda esanslarla ona yakın olur. Ve en güzeli bu craftladıklarını satabilirsin...
    4-) Zorluk seviyelerinin adetini azaltsınlar. birsürü torment var. gereksiz. D3 te baştaki infernonun saçma sapan zorluğunda oynayamıyordu insanlar, onda aşama aşama tormentler geldi ama bence en fazla 5 zorluk seviyesi olmalı
    5-) Grafik ambians ve kamera açısı güzel oyunda umarım fps tarzını eklemeye kalkmazlar yenilik olarak...
    6-) Deckard Cain bir şekildle oyunda olmalı... "stay awhile and listen" mutlaka olmalı..
    7-) Özet olarak acayip haz versin ama çok masraflı olmasın...:)

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.