Şimdi Ara

Digitürk Gecikmeli Yayın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
1
Favori
1.157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba, yaklaşık 1 senedir digitürk kullanıyorum. Yayınları Eutelsat ve HD paketi üzerinden izliyorum. Sorunum daha önceleri gol olduktan 1 veya 2 saniye sonra telefonuma gol bildirimi geliyordu. Kahvede veya misafirlikte izlerken bu gol olduktan 5-6 hatta 10 saniyeyi bile bulduğu oluyordu. Son zamanlarda ise tam gol anında veya gol anından 1-2 saniye önce gelmekte ve bu gerçekten sinir bozucu. Çünkü bu kadar para veriyorken hala geriden yayın izlemek zoruma gidiyor. Acaba sorun benden mi kaynaklanıyor yoksa gelen yayından mı bunun ile ilgili bilgisi veya tecrübesi olan biri beni aydınlatırsa sevinirim. Ayrıca aynı kablo ve televizyon ile türksattan izlediğim ulusal kanallar digitürkte 5 saniye falan geriden geliyor. Digitürk servisini aramadan önce burda sormak istedim belki sorun bende ise servis ücreti olan 35 tl yi vermekten kurtulurum. Sorun yayından ise kendi hatalarından dolayı bir olay için bu ücreti yeniden alırlar mı bununla ilgili de bilgi verirseniz sevinirim.







  • Senlik bi olay değil digitürkün yayını farklı ondan normal uyduya göre.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: AMC

    Senlik bi olay değil digitürkün yayını farklı ondan normal uyduya göre.

    LigTV zaten kendi uydusundan geliyor o zaman müşterileri hizmetlerini arayıp servis çağırıyorum yapıcak bişey yok çünkü gerçekten sinir bozucu olmaya başladı teşekkürler cevap için.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • chemsy C kullanıcısına yanıt
    Lig TV yayınlarınızın geriden gelmesi olanaksız. Ancak ulusal kanallarda Turksat uydusuna göre yayınlar 1-2 sn max. geriden gelebilir. Bunun nedeni de Digiturk Turksat'tan aldığı yayını tekrar uplink edip Eutelsat'a gönderiyor ve bu doğrultuda da gecikme oluyor. Ancak Digiturk kaynaklı yayınlarda Lig TV, İz TV, Moviemax gibi kanallarda yayın doğrudan Eutelsat'a uplink edildiği için herhangi bir gecikme söz konusu olamaz. En fazla kutunuzla alakalı bir sorun olabilir. Yahut takıntı haline getirmiş de olabilirsiniz bunu yani psikolojik bir sorun da olabilir.
  • Bence maç sırasında bildirimleri kapatın olsun bitsin
  • SD yayın 1-2 sn önden gelir
  • uydulardan fark ediyo türksatta önce geliyo görüntü eutelsatta geriden
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.