Şimdi Ara

DiRT 5 (2020) [ANA KONU] (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
140
Cevap
2
Favori
7.002
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 200mb civarı güncelleme geldi vsync ve dinamic ayarı geldi ama bende görüntü bozuldu kare kare gölgeler oluyor sizde de var mı ?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: osmandemi2

    200mb civarı güncelleme geldi vsync ve dinamic ayarı geldi ama bende görüntü bozuldu kare kare gölgeler oluyor sizde de var mı ?

    vsync ve dynamic ayarı bir önceki güncellemede gelmişti hocam zaten. bu yama ile ilgili düzeltmeler nerde yazıyor bulamadım. ancak boyutuna bakılırsa optimizasyon olsa gerek

  • englishman22 kullanıcısına yanıt

    Dikkat etmemiştim hocam bozulmaları düzelttim direct x i tekrar yükledim düzeldi. Yaman'ın iyi tarafı tüm ayarlar very high da çözünürlük native de 55 FPS alıyorum . Yqmwdwn önce 35 FPS idi.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: osmandemi2

    Dikkat etmemiştim hocam bozulmaları düzelttim direct x i tekrar yükledim düzeldi. Yaman'ın iyi tarafı tüm ayarlar very high da çözünürlük native de 55 FPS alıyorum . Yqmwdwn önce 35 FPS idi.

    okadar farketti ise o zaman baya iyi olmuş. Ekran kartı neydi sizin? bende tüm ayarları very highda 38 -45 ARASI FPS ALIYORDUM

  • englishman22 kullanıcısına yanıt

    AMD 5600xt hocam imzamda ki sistemi kullanıyorum


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • osmandemi2 kullanıcısına yanıt
    Kötü oldu bölgesel fiyatlandırmayı kaldırır kesin bunlar şu an 10 dolara falan geliyo codemaster oyunları 6da 1 fiyatına alıyoruz yabancıların

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • başlık çıktı olarak güncellendi

  • arkdaşlar oyunu açabilen var mı? ben açıyorum açılır gibi olup oyun başlamıyor.

  • Dirt 5 i açıkcası iade etmeyi düşünüyordum fakat Take-Two'nun Codemasters’ı satın alacağı haberinden sonra sanırım uygun fiyata aldığımız son Dirt oyunu olacağı için iade etmeyip güncellemeleri bekledim.Oyuna çıkışı sonrası gelen güncellemeler performans ve çökme sorunlarını tamamen düzeltmiş.Özelikle daha önce bahsettiğim bazı ayarlar oyunun performansını önemli ölçüde düşürüyordu ve bunlar optimize edilmiş.Bu akşam 2 saat civarı oynadım ve herhangi bir çökmede olmadı.Farklı bir ekran kartına yükseltme yaptığım için ne oranda performans kazanımı olduğunu belirtemesemde çıkışına oranla çok daha iyi ve akıcı bir oynanışa sahip olduğunu belirtmek istiyorum. 

  • Oyun ilk çıktığı zamanlar övmüştüm ama zamanla sövmeye başladım. Arcade olayı cidden abartı düzeyde. Arabalardaki ağırlıksızlık hissi, çarpışmalar vs... Çok kötü.


    Tamamen eğlence odaklı bir oyun.

  • Online yarış bulmuyor, varmı girebilen ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu akşam bulmaya başladı. oyuncular çoğalıyor demek.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuda kimse cevap vermiyor ama gene kendim çalıp kendim oynayayım :D


    Oyun benim çokk beklediğim bir oyundu DirT 3 Tadını fazlasıyla veriyor ve sevdiğim modları koymuşlar.

    Sadece busfer online ıda çok güzel kafa kafaya tampon tampona rekabetler oluyor. Virajlarda tam istediğim aksiyon. career modunda medium kolay kaçtı hard tam tadında geldi bana. isteyen varsa very hard koymuşlar bana gelmez hacı ben almayım. :D


    Onlineda çok güzel yarışlar yaşıyorum ama iki gündür.


    Çok güzel acayip lezzetli bir oyun olmuş. Kol ile oynuyorum çok keyifli. Online ıda canlanmaya başladı. yapımcılarda yeni güncellemelerimizi bekleyin demişler. bekliyoruz reyiz ellerinize sağlık :)


    Grafikler muazzamm muhteşem mükemmel incredible amazing oha çüş yok artık seviyesinde olmuş.


    E daha ne istenir.  




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DARKKNIGHT54 -- 19 Kasım 2020; 0:10:14 >




  • Bu oyunu henüz almadım ama gerek fiyatı gerekse grafiklerin çok iyi olması beni kendine çekiyor. Oynanış ve mod zenginliği konusunu çok detaylı bilmediğim için oynayanlar tavsiye eder mi güzel vakit geçirebileceğim bir oyun mu diye sormak istiyorum.
    Cevaplar için şimdiden teşekkürler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • osmandemi2 kullanıcısına yanıt

    Aynı sorunu yaşadım bir yarışta gölgeler kare kare gibi oldu.

  • _RapiD_ kullanıcısına yanıt

    oyunda kariyer modu dışında yapacak pek bir şey yok. Kariyerde de 375 yıldız toplanabiliyor ve her yarışta en fazla 3 yıldız alınabiliryor yani toplamda 125 yarış var ama ben 290 yıldıza 12-13 saatte geldim. kalan yarışlarda sevmediğim tarzda olan yarışlar. Ama fiyatına göre keyifli saatler geçirdim diyebilirim. Beklentiniz bu kadarsa alınabilir tabi. Özellikle kötü hava koşulları için gördüğüm en iyi atmosfere sahip oyun bu. Ama amacınız ralli deneyimi yaşamaksa kesinlikle wrc 9'u tavsiye diyorum. Bu çerezlik eğlencelik bir oyun hepsi o.

  • ninapersson N kullanıcısına yanıt

    Aradığım tüm sorulara crvap vermişsiniz. Gayet açıklayıcı ve anlaşılır olmuş sağolun.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunu bitirdim. Oyun sunduğu eğlence, kaliteli müzikleri, arcade tadı, araç ve pist çeşitliliği bakımından çok tatmin ediciydi. Sevmediğim nokta ise "amaçsızlık" oldu. Oyunda bir yarışı bitiriyorsun ve bir sonraki yarış sonuncu olsan dahi açılıyor. Sıralama, aldığın para ve deneyim miktarını değiştiriyor sadece. Böyle de olunca devam etme dürtüsü yok oluyor. Kısacası Dirt 5'te anı yaşamayı sevmek lazım. Bunun dışında keyifli bir oyun, biraz da basit. Zorluk derecesini her zaman seçtiğinizin bir tık yukarısında seçmenizi öneririm.

  • Grid gibi bu da kısa sürede indirim gördü. %30 indirim almış, şu an 64.40₺ almak isteyen var ise.

  • Oyunu kesinlikle tavsiye etmiyorum.


    1) Yarışlar çok kalabalık ve pistler çok dar. Çarpışan arabalar gibi yolun yarısından fazlasını çarpışa çarpışa, daracık yollara sıkışa sıkışa gidiyorsunuz. Pis dışına çıktığınız anda oyun sizi resetliyor. Bu durumlar ralli hissinden tamamen koparıyor sizi. Bu yönüyle mobil oyundan hallice bir oyun.


    2) Sesler rezalet. Ne su, ne çamur, ne bump hiçbir ses bir ralli oyununa yakışır detayda değil. Bunca yıldır çıkan Dirt serileri içinde en kötü seslere sahip oyun.


    3) Oyun aşırı kolay. Oyunu en zor seviyede, hud tamamen kapalı oynuyorum. Ancak hemen her aracın hissiyatı çok küçük farklarla aynı. Ne buzda, ne de çamurda olduğunuzu hissetmiyorsunuz.


    4) Kokpit içi ayna detayı yok! Şok olduğum bir eksik. Yıl 2021, artık yansımalarda dahi RTX den bahsediyoruz, ama gelin görün ki oyunda ayna buzlu camdan ibaret! Kokpit içi oyun güzelliğini tamamen alıp götürüyor.


    5) Splash effect yok! Öyle açıp kapanmıyor, baya bildiğiniz yok! Bir ralli oyunu yapılmış ve ekrana su, çamur sıçraması gibi sizi oyunun içine alan anlık detaylar çöpe atılmış.


    6) Bump magnet var! Evet yıl 2021 ve bu oyunda bump magnet var! Bir viraja veya araca çarptığınızda en ufak hasar almadığınız gibi, üstüne bir de çarptığınız nesneye, tıpkı 2000’li yıllardaki gibi, yapışıp kalıyorsunuz.


    7) Rakipler arasında rekabet yok! Tek rakip sizsiniz, diğer araçlar kendi aralarında, ekip arkadaşı gibi, mutlu mesut takılıyorlar. En ufak rekabet görmüyorsunuz!


    Kısaca mobil oyun havasında, ralli hissinden tamamen uzak, eğlencelik bir oyun olmuş. Ancak seslerle dahi olsa gerçekçilik arayanlar bu oyunu kesinlikle pas geçsinler.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.