Şimdi Ara

Discovery 1 için yeni rom var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Discovery 1 için en yeni ve güncel bir rom var mı ? lolipop ile yapılmış romlar vs. merakımdan soruyorum bunu, telefonum 4GB lık olan, alalı 2,5 yıl olacak, garantisi haliyle bitti, romlar vs. denemek istiyordum da.

    Bu tarz konuları geriye dönük bakmak istedim fakat gözüme çarpmıyor neredeyse.



  • Bende 16 gb var 3 aydır her romu tek tek yukledim baktım bana göre en iyisi coloros 1.4 sürümü çok akıcı . Birde miui var o daha güzel özelden mesaj atarsan link atabilirim.
  • Coloros sanırım hala en iyisi.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Miui yüklü bende bazen donuyor başlangıç ekranında format atmadan düzelmiyor. Format atınca haliyle programlar filan gidiyor. Romu telefona yükleyen arkadaşta da miui var sıkıntısız kullanıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar en sonunda miui rom kurdum, fakat aklımda kalan sorunlar var, birincisi 3G görüşme, diğeri ise, bildirim ışığı yakma, sürekli açık kalsa, yada yanıp yanıp sönse.
  • 2013 kasımda Discovery aldıktan 2 ay geçti geçmedi hemen root - CWM - custom rom işlemlerini yapıp bol bol rom denemiştim. O zamanlar bazı modellerin kamera driver sorunu vardı ve arka kamera çalışmıyordu. Çok sağ olsunlar bu işle ilgilenen geliştiriciler o sorunu da çözmüşlerdi. Çok güzel günlerdi o günler. Color OS 1.3 Beta kullanıyordum ve çok memnundum. 1.4 de iyiydi ama bataryayı biraz hızlı bitiriyor gibime geliyordu. Telefondan en iyi performansı almayı bekliyorsan color OS'dan vazgeçmeyeceksin.
  • color os bunu not alıyorum, en yakın zamanda onuda deniyecem.

    Miui rom, şarzı az gidiyor ama aynı zamanda da geç doluyor o kısmını daha kavrayamadım ama oslun :)
  • gidgat ultimate ve yine aynı sitedeki z3 romunu kesinlikle tavsiye ederim çok stabiller
  • Gidgat ultimate kullanıyorum. Stock rom tabanında olduğu için hatasız. Dolby ile ses kalitesi muazzam. Kamerası da çok güzel.
    Yaklaşık 3 aydır kullanıyorum değiştirme ihtiyacı duymadım

    Gidgat ultimate den önce lollikat v4 kullanıyordum. Gördüğüm en iyi görselliğe sahipti fakat şarzı hızlı tüketiyordu ve telefon çok ısınıyordu

    Xperia z3 romu da kullandım. 1hafta kadar dayanabildim. Kamerası kötüydü ve gereksiz uygulamalar vardı

    Ayrıca bilgi vereyim leki tabanındaki romlar daha yüksek performans verir(önemsenmeyrcek kadar) ancak telefonu fazla ısıtır ve pili çabuk bitirir (leki rom, lollikat vs). GM kitkat tabanındaki romlar pil konusunda daha iyidir



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LazPlayboy -- 3 Aralık 2015; 23:09:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.