Şimdi Ara

Disk %100 kullanılıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba, dün işlemcim %100 kullanılıyordu bunu çözdüm ama şimdi ssd disk boş halde 0 okuma ve 0 yazma kullanırken %100 gözüküyor. En iyi duruma getir ile çözmeyi denedim ama "Görev zamanlayıcı hizmeti çalışmıyor" diye bir hata alıyorum. Hizmetlerden Görev Zamanlayıcıyı açmayı denediğimde ise "Yerel Bilgisayar üzerindeki Görev Zamanlayıcı hizmeti başladı ve durdu. Bazı hizmetler başka hizmetler veya programlar tarafından kullanılmıyorsa, otomatik olarak durabilir." diye bir hata ile karşılaşıyorum. Bunlar olurken bir yandan da bilgisayarı kapayıp açtığım zaman direk olarak ne arama çubuğuna bir şey yazabiliyorum ne de ayarlar gibi yerlere.

    Disk : Patriot Burst 240 GB Disk %100 kullanılıyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OmerTokusss -- 2 Eylül 2021; 14:11:14 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >







  • %100 kullanım olurken dosya transferi yapıyorsa bir arkaplan hizmeti, güncelleme veya program buna sebep oluyordur. %100 kullanım gösterip dosya transferi görünmüyorsa veya dosya transfer hızı çok düşük görünüyorsa I/O hataları olabilir veya disk sorunlu olabilir. I/O hataları genelde kablo veya soketlerle alakalıdır, SATA kablosu temas sorunları buna sebep olabilir.

  • poko001 P kullanıcısına yanıt
    Dostum sanırım windows bozulmuş, kullandığım prize telefon şarjımı taktığımda örneğin monitör gidip geliyordu bu oldukça veri aktarımında sorum olmuş olabilir bugün format atmayı denicem.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.