Şimdi Ara

Divinity 2 Developer's Cut - Dragon Knight Saga Türkçe Yama (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
4
Favori
1.620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Öylesine sordum sadece, yamayı da güncelledim bu gün, bazı hataları düzeltip eksik yerleri düzenledim-en azından bana bildirilen kadarını. Yama üzerinde çalışmak için pek vakit ayıramıyorum.

  • Emekleriniz için teşekkürler. Uzun zamandır oyunun yamasının çıkmasını bekliyordum.

  • Dostum açtığın yama konuları tam bir kaos içinde ve matruşka gibiler. Konu içerisinden konu ve link içerisinden link çıkıyor. Yani tek bir konu açıp ve güncel linkleri de konunun ana sayfasından yayınlamak çok zor değil. Düzenli olmanı öneririm ki verdiğin emekler bu dağınık yama konularıyla gölgelenmesin. Bence diğer açtığın bu yamayla ilgili olan konuların içeriklerini sil çünkü bu yamayı google da arama yaptığın zaman bir sürü konu çıkıyor ve hepsinde de farklı linkler verilmiş görünüyor.

  • STENSTEN kullanıcısına yanıt

    Haklısın, şimdi kaldırdım diğer konuları. Ben şimdiye kadar bulunduğum forumlarda konuları kaldırmak diye bir şey yoktu, gerçekten hangileri hatırlamıyorum ama bazılarında bu özellik yoktu, o yüzden hiç aklıma gelmedi. Konuların kendilerini de güncelleyeceğim. Teşekkürler hatırlattığın için. Oyunun bazı sorunlarını düzelten bir patch linki de ekleyecektim aslında, şimdi onu da ekleyip diğer linkleri de düzeltsem iyi olur yaparım şimdi onu da.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.