Şimdi Ara

Diyarbakır Büyükşehir Bld. Sitesinde Türk Bayrağı Kaldırıldı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
1
Favori
1.888
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Daha önce forumda söylemiştim...Ne DEM Partisine ne de DEM Partisine oy veren seçmene saygı duymuyorum.DEM partisinin hedefi belli,arkasına kimleri aldığı belli,kimlerin sözcülüğünü yaptığı belli...PKK ile aralarına çizgi çekmeyi bırakın adeta PKK ile anılmaktan gurur duyan bir yapı..Tamamen Türk devletine karşı,Türk anayasasına karşı,Türk askerine ve polisine karşı,Türk milleti tanımlamasına karşı,Türk bayrağına karşı bir parti...Bunlara oy veren seçmende aynı kafada...Seçim zamanında defalarca gördük...İçlerinden biri bile çıkıpta DEM'e neden oy verdiğini adam akıllı gerekçelerle açıklayamadı bile..DEM'li olmalarını 'Kürt' olmaya bağlayan bir seçmen kitlesine sahipler...Ne ekonomi vaatleri var ne sosyal vaatleri var ne de başka bir vaatleri var...Kürtçülükle yatıyorlar,Kürtçülükle kalkıyorlar..Seçmenleri de aynı kafada...Sürekli devletimizin ve milletimizin bölünmez bütünlüğünü hedef alan politikaları ve söylemleri var...İşin en tuhaf ve acı tarafı ise böyle bir partiye 'demokrasi' adı altında göz yumulması...Bu partinin kapatılması,siyasilerine ömür boyu siyaset yapma yasağı getirilmesi şarttır.Yeni parti mi kurdular o da kapatılır...Dünya üzerinde bizden başka 'demokrasi' ayağına kendi bölünmez bütünlüğünü,rejimini vs tartıştıran ve aleyhte siyaset yapılmasına izin veren başka bir ülke yok...Sıkıysa gidin Almanya'da Nazi siyasetini diriltmeye çalışın bakalım ne oluyor...Adamlar Nazi liderlerinin cesetlerini bile yakarak yok ettiler.Niye?Mezarları 'simge' olmasın diye...Hatta Nazi liderlerini geçtim Nazi liderlerinin ailelerinden hayatta kalanların cesetlerini bile ya bilinmeyen bir yere gömüyorlar ya da yakıyorlar..En son geçtiğimiz yıllarda Nazi Almanyasının Hava Kuvvetleri Komutanı Mareşal Göring'in kızı Edda Göring 2018 yılında 80 yaşında öldüğünde Alman hükümeti mezarı neo-nazilerce türbeleştirilmesin diye bilinmeyen gizli bir yere naaşını defnettirmişti.


    Biz de ise Türkiye Cumhuriyeti devletine isyan eden Seyit Rıza'nın 2010'da heykelinin Tunceliye dikilmesine,2014 yılında Şeyh Sait'in adının asıldığı meydana verilmesine ve en son 2023 yılında Diyarbakır Kayyum belediyesinin inşa edilen bulvara Şeyh Sait adını vermesini 'demokrasi' olarak görüyoruz...


    Biz bu kafayla devam edersek bir gün elimizde devlet ve vatan kalmayacak...





  • Van'daki dem partinin verdirdiği konserde'de israil bayrağı açıldı. Video mevcut. Bu tipler hem siyasette hem sahada batı ve israil tarafından 50 küsür yıldır fonlanıyor, fonlanmaya ve silahlandırılmaya da devam edilecek.


    Chp güzel savunmuştu van'daki pkk sizi tükürüğünde boğar diyenin başkan seçilmesini. Bir gün evlatlarınıza israil destekli pkk'lıların eliyle gazze'ye yapılanların bir benzeri yapılmaya başladığında zırlamayın.



    Diyarbakır Büyükşehir Bld. Sitesinde Türk Bayrağı Kaldırıldı
    Diyarbakır Büyükşehir Bld. Sitesinde Türk Bayrağı Kaldırıldımynet haber
    DEM Parti konserinde 'İsrail bayrağı' iddiası! Görüntüler hızla yayıldı: Sosyal medyada gündem oldu!
    https://www.mynet.com/dem-parti-konserinde-israil-bayragi-iddiasi-goruntuler-hizla-yayildi-sosyal-medyada-gundem-oldu-110107178423



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kabus2224 -- 21 Nisan 2024; 22:43:44 >




  • bunlar iyice şımardı sonra yok efendim kayyum


    siz zaten bir şey yönetmeyi hak etmiyorsunuz


    tabi bunları şımartan kim akp

  • Diyarbakır Büyükşehir Bld. Sitesinde Türk Bayrağı KaldırıldıFatih Altaylıyoutube
    ICRYPEX Ekonomi ve Kripto Seminerleri, 27 Nisan Cumartesi günü Ankara'da sizlerle! Her ay Türkiye'nin farklı bir şehrinde düzenlenen bu seminerde, uzman konuşmacılar ve sürpriz hediyeler sizleri bekliyor! Ücretsiz katılım için: https://bit.ly/3HMwPfn #işbirliği Teke Tek Bilim ▷ https://www.youtube.com/@TekeTekBilim 00:00 Giriş 00:44 Adanada Portakal Çiçeği Festivali 08:46 Ekrem İmamoğlu ile Haluk Bayraktar'ın polemiği 11:52 Özgür Özel'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a gönderme 15:58 Özgür Özel'den saç boyama açıklaması 17:17 İktidar yanlısı yazarların iktidarı sert eleştirmesi 20:17 Afyon Belediyesi'nin mültecilerin ruhsatsız dükkanlarını mühürlemesi 22:14 Güney Doğu Anadolu'daki kaçak elektrik kullanımı 22:49 DEM Parti belediyelerine kayyum atanması için mi uğraşıyor? 26:01 İran - İsrail çatışmalarında Türkiye’deki Kürecik Radarı 29:26 Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Hamas lideri ile görüşmesi 31:48 Cumhurbaşkanı Erdoğan ve MKYK toplantısı 37:15 AK Parti Gaziantep Belediyesi’nin “Haydi Sofraya” lokantası 38:02 Restoran ve kafelerin boykot edilmesi 43:40 Küflü çikolata paylaşımı sonrası CEO'dan müşteriye tehdit 51:34 Cübbeli Ahmet'ten ekonomi açıklaması 52:45 Diyanet'in 2024 yılının ilk çeyreğinde 24 milyar TL harcaması 54:53 Tarım Kredi Kooperatifi'nin 2023 yılında 319 milyon TL kar etmesi 56:56 Bakan Özhaseki'den “Ağaçlarımızı yok ettik" açıklaması 58:24 Turist rehberliğinde yabancı dil şartı kaldırıldı 59:02 Hekimlerin online olarak hasta bakması 59:48 Uğur Dündar’a evlilik dışı çocuğu olduğu iddası ile yapılan saldırılar 1:01:51 Kapanış YouTube kanalına abone olmak için ▷ http://bit.ly/FatihAltayli Gazeteci - Yazar Fatih Altaylı, Youtube kanalına özel gündemi yorumluyor.
    https://www.youtube.com/watch?t=1371&v=-f-x3MFrlDA&feature=youtu.be
  • Bu Avrupalılar gerçekten geri zekalılar tarafından yönetiliyor. PKK nın Avrupada en büyük suç şebekesi olduğunu biliyorlar uyuşturucu işini onların yaptığını biliyorlar hala daha PKK yı bağırlarının neresine basacaklarını bilemiyorlar. Bu adamlar yarın öbürgün Siyaseten çok güçlenip söz sahibi olduklarında Avrupa ne yapmayı planlıyor gerçekten akıl alır gibi değil.

  • Diyarbakır Büyükşehir Bld. Sitesinde Türk Bayrağı Kaldırıldı
    Diyarbakır Büyükşehir Bld. Sitesinde Türk Bayrağı KaldırıldıAykırı (@aykiricomtr) on Xtwitter
    Diyarbakır’da çarpıcı görüntü. Amedspor maçında İstiklal marşı okunurken tüm tribünler ayağa kalktı, marş bitince hep birlikte alkışladılar.
    https://twitter.com/aykiricomtr/status/1782418349214904616
  • O direk var ya...

  • yolcum kullanıcısına yanıt
    Aynen komuslar, seve seve koyacaklar, sevmezlerse sevdirmesini biliriz.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Diyarbakır Büyükşehir Bld. Sitesinde Türk Bayrağı Kaldırıldı

    ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kelaynak33



    ?
    Geç kaldınız epey o günü önce kaldırdılar şanlı bayrağımızı tepki sonrası yeniden eklediler Diyarbakır Büyükşehir Bld. Sitesinde Türk Bayrağı Kaldırıldı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Can851 -- 24 Nisan 2024; 0:20:6 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • Periah kullanıcısına yanıt

    Hem hain hem teroristler


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.