Şimdi Ara

DNF HİLESİ MÜMKÜN MÜ ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • ONLINE SEAONS' DA 4-0 öndeyken dakika 60larda karsı rakip cıktı ve bana maglubiyet verdi...? Div.1 de oluyor hemde. başka bir macta 15. dk da messi ile kaleci ile karsı karsıya kaldım adam kactı yine bana maglubiyet verdi 0-0 iken İlk defa böyle birşeyle karşılaşıyorum mümkün mü ? Eğer mümkün ise bu oyuna para verip satın alanlar neden aldılar acaba futbol heyecanını, eğlencesini yaşayamayacaksa bu ea her gün bakım yapıyor bunlara neden çare bulamıyor?



  • quote:

    Orijinalden alıntı: ubarmen20

    ONLINE SEAONS' DA 4-0 öndeyken dakika 60larda karsı rakip cıktı ve bana maglubiyet verdi...? Div.1 de oluyor hemde. başka bir macta 15. dk da messi ile kaleci ile karsı karsıya kaldım adam kactı yine bana maglubiyet verdi 0-0 iken İlk defa böyle birşeyle karşılaşıyorum mümkün mü ? Eğer mümkün ise bu oyuna para verip satın alanlar neden aldılar acaba futbol heyecanını, eğlencesini yaşayamayacaksa bu ea her gün bakım yapıyor bunlara neden çare bulamıyor?

    ea pc deki fifayı önemsemiyor kardeş.. bakımlar ps3 ve xbox için yapılıyor.. senede 3 - 4 kere update geliyor pc ye..
  • bir PC oyuncusu olarak artık son kez fifa aldım..eğer konsola geçersem alırım artık orginal oyun..Eğer PC'de oynuyorsanız orginal oyun falan almayın..vurun korsanın gözüne..orginal aldık da ne oldu..cayır cayır hile yapıyorlar..ya konsola geçecem ya da korsan oyuna devam.böyle olmuyor...
  • pc de oynuyorum 14te ps3 alıcaz galiba...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.