Şimdi Ara

Doğru Klima Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
956
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar, 5 aylik bi kız çocuğum var, kendisi Adana sicaklarina dayanamiyor, benimde maddi durumum pek iyi değil, 2300 Tl kadar bir bütçe ile hangi klimayı önerirsiniz, ben Arçelik ve Baymak arasinda kaldim yinede bir bilene danışmak gerekir.
    Odam 18 metre kare, tek cephesi pencereli, ortanca katta kuzey yönünde, sağdan soldan arkadan güneş görmüyor hiç. 12 btu yeterli midir? Hangi marka ve modeli tavsiye edersiniz?, şimdiden teşekkürler ediyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Merhaba,

    Metrekare itibariyle 9.000BTU dahi yeterlidir ancak aradaki fiyat farkının az olması ve Adana sıcaklarında klimanın rahat etmesi adına 12.000BTU tercih etmeniz isabetli olur.

    Arçelik'in geniş servis ağı ve Baymak'ın da buna karşılık 5 yıl koşulsuz garantisi var. (Gerçi Arçelik'te de ek ücret verip toplam 7 yıl garanti yaptırabiliyorsunuz.)

    Bu arada Allah bağışlasın.
    Yetişkinler için bile soğuk ve kuru hava rahatsızlık oluşturuyorken bebeklerde etkisini düşünmek istemedim, ortamdaki sıcaklık ve nemi konfor koşullarına yetecek kadar düşüren nem alma modunu kullanmanız hem sizin hemde küçük kızınız için önem arz ediyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unreleased -- 3 Temmuz 2017; 17:21:11 >




  • unreleased kullanıcısına yanıt
    Allah razı olsun, bilgilendirmeniz için teşekkür Ederim, Sanırım Arçelik alacağım, Fiyati 2300 tl zaten, 12 btu güzel olacaktır inşallah. Nem alma hususunu da dikkate alacağım çok teşekkür ederim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.