Şimdi Ara

Doğru sensitivity ayarını bulmak

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bu olaya fena kafayı takmış bulunmaktayım. Aiming Pro da olsun, Cs Go içinde aim botz haritasında olsun tek tek farklı sensivityleri deneme yaparak uygun sensi bulmaya çalışıyorum ancak arada uçurum olan değerlerde benzer sonuçlar alıyorum. Örneğin 1000 DPI 0,84 senste 100 killi 01:17 sn de vuruyorsam, 0,64 senste de yakın sonuç alıyorum. Normalde bu değerlerin yakınları da benzer sonuç vermesi gerekir ama alakası yok. Atıyorum 0,85 veya 0,65 e geçtiğimde %15-20 daha kötü olmaya başlıyor. Doğru sensi nasıl bulabilirim. 0,84 senste tek mouse hareketi ile arakama dönebiliyorum. Bu nedenle bu ayara alışmaya çalışayım diyorum. Yavaş sens bir yöne bakıldığı zaman iyi ama arkaya dönerken zorluyor.




  • Senin de farkettiğin gibi, arkaya da dönebilmek çok önemli, önündeki adamı bir şekilde vurursun, ama arkandan mermi geldiğinde dönüp vurabilme istatistiğini de ölçmen lazım.

    Ben şahsen valoda bunu ayarlamak için botların yanina gidiyorum, etraflarinda dönerken kafalarini takip etmeye çalışıyorum. Eğer hızlı kaliyorsam sensi dusuruyor, yavaş kaliyorsam artiriyorum. Bu ince ayar kismi, aim botz da öncelikle 180 derece arkaya rahat donebilecegin en düşük ayara getir, sonra dediğim şekilde ince ayar yapmaya başla, daha sonra bir ayarda karar ver vs değiştirme. Çünkü degistirdikçe tekrar alışman zaman alacaktır.

    Iyi oyunlar..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hüseyin Furkan Macan -- 27 Mart 2023; 11:48:51 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.