Şimdi Ara

Doktor astım ilacı yazdı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Dün mide yanması ve bulantı şikayetim için doktora gittim. Ek olarak uzun süredir akciğerlerimde geçmeyen ve öksürürken tıkanıklık tarzı bir his oluyor. Bronşlarımı hissediyorum öksürürken. Doktor Cyplos Arvohaler adında astım ilacı yazdı. Doktora bende astım mı var dedim. Astım yok geçici süreliğine kurutmak için kullanacaksın tarzı bir şey dedi. Eczaneye gittiğimde de eczacı astım başlangıcı var dedi. Kime inanmalıyım? 2 gündür kullanıyorum fakat işe yarıyor mu yaramıyor mu belli de değil.





  • Doktor verdiyse yarıyordur. Bir zararı olmayacağı için kullanmanızda sıkıntı yok. Hem eczane nereden bilecek ki doktorun ne amaçla yazdığını? Doktora güvenin derim.

  • Solunum sistemi hastalığın varsa vermiştir hocam, astım başlangıcı derken, astım olacaksın diye bir kaide yoktur bence. Eczaneye bakma sen, genelde astım hastaları alıyorsa ondan demiştir. Doktordan daha iyi bilecek hali yok.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Dahiliye doktoruna gitmiştim. Herhangi bir test falan istemedi. Sırtıma baktı öksürdüm. Evet bir şey var dedi. Astım ilacı yazalım dedi. Özellikle astım mı var diye sordum. Astım yok geçici süreliğine kullan dedi. Ben endişe yapmayayım diye böyle söylemiş olabilir mi? Genelde doktorlar bir hastalığın varsa söylemesi lazım. En korktuğum hastalık kronik hastalıklar. Tiroid ilacı da kullanıyorum ben. Onu da doktor ömür boyu kullanacaksın demişti. Bilmiyorum korkuyorum.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.