Şimdi Ara

Dokunmatik Araç Radyosu Taktırdim Sorun Var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Aracım Palio 2011 model. Dokunmatik bir radyo taktırdım geçen hafta fakat ilk günden sonra aralıklar ile kontak acarken çalışıyor, motoru çalıştırdığım zaman reset yiyerek dokunmatigi kesiyor. Ikinci bir radyo değişimi istedim dün fakat bu gün de ayni sorun oluştu. Bunu neden yapar bu şekilde?








    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sevimli Kakadu -- 10 Haziran 2022; 12:49:1 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >



  • Bilen yok herhalde

  • Buradan çözüm zor olduğu için cevap yazılmamış olabilir. Direk satıcı ile görüşmek tek çözüm gibi. Üstelik videoda kontak çevrildi(motor çalışmadan) dokunmatik çalışıyor mu çalışmıyor mu kontrol edilmiyor. Dolayısıyla konuda anlatım yetersiz. Eğer o şekilde de tepki yoksa(her zaman) dokunmatikte sorun var diyebiliriz. Ama marş sonrası sıkıntı ise elektrik ya da yazılımsal denilebilir. Model değiştirmeyi deneyin bir de bence.

  • gentleman_ kullanıcısına yanıt
    Kontak cevirdigimde motor calismadan bekledigimde her zaman dokunmatik calisiyor. Ama bunun uatune kontak tekrar cevirdigimde motoru calistirdigimda yani radyo kapanip aciliyor sonra dokunmatik gidiyor ses veriyor sadece komut ta almiyor.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sevimli Kakadu kullanıcısına yanıt

    Değişim talep edin diyeceğim ama zaten ikinciymiş. Model değişikliği için iletişime geçin bir de.


    Tavsiye değildir: Kontak çevrildi dokunmatik çalışıyorken cihazı kapatın. Cihaz kapandıktan sonra marş basın. Motor çalıştığında cihaz kendi kendine açılıyor mu? Ve çalışıyor mu? Eğer kendine açılmazsa tuş ile açın.  

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.