Şimdi Ara

DOLANDIRICILARA DİKKAT! GALAXY S3 ÇAKMASI SİTE AÇMIŞLAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
4.033
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Facebookda gezinirken yandaki reklamlar kısmında dikkatimi çekti.
    "Galaxy S3 399 TL." yazıyordu. Dolandırıcılığın da bu kadarı yani
    http://www.galaxys3firsatim.com/

    Bir de "yüzde yüz orjinal replikasyon" yazmışlar.
    Şaka gibi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deburky -- 14 Eylül 2012; 17:06:40 >







  • ilk olarak sayın arkadaşım, bulundugun uyarıdan dolayı tesekkür ederiz. İkinci olarakta direk olarak dolandırıcılık damgasını yapıştırmışsın gitmiş, ürünü aldın ve içinden maket çıktı ve dolandırıldın mı? eğer öyle değilse neden kendi kendine düşünüp, yine kendi kendine cevabını bulup tanımadıgın kişilere nasıl bu yapıştırmayı yapabilirsin. Tamam telefon belki çok dandik bir malzemeden yapılıyo olabilir, orjinal değil sonuçta, bu o tarafın dolandırıcı oldugu anlamınamı gelir.

    insanlara çok çabuk kapak yapıştıran bir toplum haline geliyoruz dikkat edin.
  • sana 399 tl ye orijinal ürün satcak kişiden bir kere şüphelenmen lazım hem adamlar demiş replikasyon diye adamların hiç bir suçu yok dolandırıcı deme senın bu yaptıgında suç site sahipleri senin bu konu nu görürlerse hakkında dava acmaları haktır.
  • ürüne ait resimler mevcutmu? güzelse ben alabilirim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ahmet600

    sana 399 tl ye orijinal ürün satcak kişiden bir kere şüphelenmen lazım hem adamlar demiş replikasyon diye adamların hiç bir suçu yok dolandırıcı deme senın bu yaptıgında suç site sahipleri senin bu konu nu görürlerse hakkında dava acmaları haktır.

    herneolursa olsun yaptıkları dolandırıcılıktır.Bu konuda üstüne dava açamazlar.Zira samsung galaksi s3 diye satılıyor cihaz.Taklit bile değil isim olarak resmen bir markanın ismi çalınıyor telif hakkını ihlal edip o markanın tasarım olarakda birebir kopyasını üreterek resmen insanları kandırıyorlar tabi bunu bi yerde replikasyon diye belirtmeleri onları kurtarmaz zira öyle bir hakkı da bulunmamakta...


    eh nihayetinde cihazın herhaliyle çakma olduğu ortada bu apaçık belli ancak işi yasal byutda tatrışırsak bir gık demeye bile hakları yok...




  • hoş orjinal oyun alın orjinali destekliyoruz diye kendini yırtan donanımhaberin bile aldığı çakma iphone reklamları bile %100 çelişkili bir durumu yansıtırken bir söz geldi aklıma:


    "Yanlışlar sevilince Doğrular değişir..."
  • Siteleri filan adamlar gerçekten kandırma işini çok iyi başarıyorlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adamlar çakma değil diye orjinali satmıyorlar ama adamlar birebir replikasyon sattıklarını söylüyorlar zaten. performasnta illaki etki eder ama alanada sormak lazım nasıl iş görürmü diye. Çünkü Asgari ücret 700-800 tl alan adamın gidip s3 almak istiyor. Bunlar onlara yönelik aslında kötüde değil..

    Tabi alabiliyorsa S3 orjinal alacaksın. Hoş S3 te artık cıvıdı önüne gelende S3 önüne gelende satışı.. Motorola Atrix 2 , Razr Maxx bence daha mantıklı S3 almaktan..
  • samsungyeni.com diye bir site var facebookta reklam veriyorlar sitede samsung ürünleri gösterip stokta var yok gibi ibareler açmışlar ve telpa garantili diye taahüt veriyorlar ptt kargo ile sözde cihaz gönderiyorlar samsung kutusu dışına garantilidir etiketi vurup 600 tl karşılığında içerisinde 2 kutu sadece cinsel ilaç gönderiyorlar ...ben yeni üyeyim forum açamadım sizler açarsanız birçok kişi bunları görüp dolandırılmasın bir arkadaş fena dolandırıldı...
  • 400 liraya s3 almayı verin.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ürünün telif hakkını çalmışlar.Dolandırıcı olmasalar bile suç işlemişler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.