Şimdi Ara

Dreame L10s Pro Robot Süpürge kullanıcıları klübü (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: 32aslan Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 1 Misafir - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
580
Cevap
52
Favori
29.689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • KaleyDeskop kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim yorumunuz için .
  • myigitoguz M kullanıcısına yanıt

    Evet bu cihazlara hiç bir şekilde kimyasal koymayın.. zaten gerek te var mi? Su ile temizlemek aynı temizliği veriyor sadece hijyen olayı eksisi var..

  • KaleyDeskop kullanıcısına yanıt

    Evet hocam hijyen olayını sağlamak amaçlı sormuştum. Dreame in kendi yüzey temizlik sıvısı var ama ülkemizde daha satışta değil. Onun için bahsettiğim sıvılar uyumlu mu acaba? Veya kullanan arkadaşlar ne kullanıyor?

  • merhaba


    bu süpürge nasıldır dreame L10 Prime , roborock Q8 max ve bunun arasında kaldım yurt dışından almaya niyetim var ?


    roborock 379 euro

    dreame 450 euro

    fikir verirseniz sevinirim



  • Herkese merhabalar. Ürünü moplara su gitmediği için ouno servisine göndermiştim. 2500 tl gibi bir ücret de ödeyerek parça değişimi yapılmıştı. Ürünü tekrar kullandığımda sadece hazır su kullandığım halde birkaç kez kullandıktan sonra moplara yine su gitmedi. Ben de tekrar göndermedim. Bir müddet böyle kullandım. Geçenlerde mopların takıldığı yerdeki deliğe enjektörle porçöz pas ve kireç çözücü sıktım. 2 mop deliğinin açık olması için cihaz kapalı ve yuvanın elle döndürülerek yukarı çıkık pozisyonda olması gerekiyor. Deliklerden pas ve kireç atıkları çıktı. Moplara yine su gitmedi. Bu şekilde bir kaç sefer kullandım. Hatta su deposunu boşaltıp, nemlilik seviyesini orta bölümüne aldığım da oldu. Geçenlerde tekrar hazır su doldurudum. Bir oda temizlettim, su azalmadı. Başka bir oda temizlettiğimde suyun azaldığını gördüm. Bugün de denedim, artık moplara su veriyor. Şaşırdım ve sevindim. Bu yaptıklarımı deneyin diyemem. Sadece yaşadığım tecrübeyi sizlere aktarayım istedim.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sanalbiri09 -- 7 Mayıs 2024; 21:30:31 >




  • Merhaba arkadaşlar, L10 s pro için aksesuar öneriniz varmıdır orjinale yakın ürün tavsiyenizi bekliyorum. Teşekkürler şimdiden
  • Uygulama güncelleme gelmiş. Yazılım içinde mail atmıştım dreAme e 4.3.6-1510 dan 4.3.6-1627 ye yükseltirler. Uzaktan paylaşım verdim onlara onlar yaptı sanırım

  • sanalbiri09 S kullanıcısına yanıt

    başımıza gelirse deneyelim sağolun. şu kısmı anlamadım.


    "yuvanın elle döndürülerek yukarı çıkık pozisyonda olması gerekiyor. " mopların yukarı kaldırılması mı demek? takılı halde mi çevirip yükseltiyoruz.

  • büdünün kaşı kullanıcısına yanıt

    Cihazı kapatın. Mopları çıkarın. Mopların takılı olduğu yuvayı çevirdiğinizde yukarı doğru yükselecektir. Böyle olunca da yuva içindeki delik açılmış oluyor. O deliğe de ben porçöz enjekte etmiştim. Tabi yapın diyemem.

  • Arkadaşlar bu ürünün moplarının çıkması,su vermemesi kronik bir sorun mu acaba?Bu sorunlar dışında herkes çok memnun herhalde.
  • sanalbiri09 S kullanıcısına yanıt
    Dreame L10s Pro Robot Süpürge kullanıcıları klübü



    Suyu 1 den mi 2 den mi dışarı püskürüyor. Ben 1 diye düşün müştüm. Klavyzda birşey yazmıyor.



    1 deki delikler sağ ve sol kireç tutmuş, 2 nin içinde sanki sensör var gibi.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lecnotr -- 16 Mayıs 2024; 12:33:14 >
  • Mopların düşmesi sorununu yaşayanlar yıkarken cırtlarını açarak yıkamayın. biraz sabun döküp iki mopu birbirine sürterek köpürtün hem hızlı oluyor hem de düşme sorunu tekrar olmaz. Ama mevcut düşen mopları değiştirmeniz lazım. Onlar artık iflah olmaz.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hobar -- 17 Mayıs 2024; 7:9:5 >
  • Ekim moplar ömrünü doldurdu..geçen taktim çıktı ve firmanın arasına girdi..dedikleri gibi çıkartmadan yıkayın.. ayrıca depoyu az doldurup suyun temizlik sırasında bitmesini sağlayın, kanaatimce şu içinde kalınca boru hattında şu kalması kireçlenme tetikliyor..
  • lecnotr kullanıcısına yanıt

    Şekilde gösterdiğin 2 numaralı her iki deliğe, cihazı kapatıp yuvaları elle çevirerek içindeki deliklerin açılmasını sağlayarak,porçöz kireç sökücü enjekte ettim.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sanalbiri09 -- 18 Mayıs 2024; 17:41:23 >
  • Yaklaşık 7 aydır kullandığım robot süpürge son iki haftadır şarj ünitesinin yanına kadar geliyor sonra geri dönüp gidiyor. Şarj ünitesinin yerini değiştirmeme rağmen üniteyi bulamıyor. Bir kaç defa tamamen kapattım üniteye götürüp kendim yerleştirdim ama sonraki temizlikte yine aynı şekilde önüne kadar gidip geri döndü ve bulamadı. Bu sorunu çözmek için ne yapabilirim. Dreame programında da Sürüm güncel olarak yazıyor ama Versiyon olarak 4.3.3_1406 gösteriyor yukarıdaki arkadaşın yazdığına göre daha yeni bir versiyon var sanırım Ayrıca pedleri eskidi değiştirmem gerekiyor yedek parça tavsiyenin varsa linkini alabilirim teşekkür ederim.

  • Merhaba değerli bu robotu kullanan arkadaşlarım.. ben de şu an robot arayışı içindeyim ve kafam iyice karıştı.. xiomi s10+ ile bu model arasında sürekli bocalıyorım .. nedenleriyle yardımcı olursanız çok sevinirim .. okuyayım dedim ama çok fazla yorum var.. yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler 🌹🙏

    Güncelledim.. Şu an tüm mesajları okudum.. xiomi s10 + ile bunun uzun kullanım kıyas videosu olsaydı keşke☹️



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rabia05 -- 21 Mayıs 2024; 0:3:4 >
  • İcardici İ kullanıcısına yanıt

    haritanın sağ üst köşesinde onar var. Oraya bas. Daha bugun aynı problemi bu şekilde çözdüm. Benimki hem bulamıyordu hemde temizlik bitti diyip geri dönüyordu.

  • goki3301 G kullanıcısına yanıt

    Eve gidince hemen deneyeceğim çok teşekkürler verdiğiniz öneri için

  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.