Şimdi Ara

DSMART+2YILLIK AİLE PAKETİ+2 YIL ADSL AYDA 39,90TL (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
8.010
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Ayda 69.90 TL karşılığında iki yıllık sözleşme ile Full HD paket (tüm kanallar + 4 tane HD kanal dahil en büyük paket) ve 4 GB limitli 1 mbps hızlı Smile ADSL bağlantısı ile D-Smart'a geçtim.

    Çok ilginçtir ki, bu Smart ADSL adlı bu kampanyanın sitesinde ve D-Smart web sitesinde kampanyaya HD-Smart'ın dahil olduğundan hiç söz edilmiyor. Bir D-Smart bayiinin kendine yaptığı siteden öğrenip çağrı merkezini arayarak bilgiyi doğrulattım. Evime en yakın D-Smart yetkili bayiine gittim. Adam, alaycı bir tavırla, "böyle bir kampanya yok, bugün mü başladı" gibi bir şeyler söyledi. Ben de arayın merkezinizi öğrenin o zaman dedim. Adam öğrenince renkten renge girdi tabii.

    D-Smart'ın Digiturk karşısında böyle bir problemi var. Çağrı merkezi çalışanları çok vasıfsız. Çözüm üretmekte, sorulara yanıt bulmakta yetersizler. Bayiileri denetimsiz, hiçbir şeyden haberi yok. Daha önce gittiğim bir bayi yüzüme bile bakmadı. Hem de uydu yayıncılığı konusunda ismi çok bilindik bir yer olmasına rağmen.

    Sonuçta bireysel çabamla D-Smart'ı zorlayarak HD-Smart alabildim. Standart kanalların yayın kalitesinde Digiturk'e oranla çok daha iyi olduğunu söyleyebilirim. HD yayın yapan kanallara hiç sözüm yok, çok iyiler.

    Ancak D-Smart'la ilgili genel bir eleştirim var. Sinema yayınlarını 16:9 formatta yapsalar ve alt yazı seçeneğini bir an önce devreye soksalar, Digiturk'ten vazgeçemeyen kemik kitleyi bile ele geçirebilirler. Çünkü özellikle Discovery kanalları muhteşem...




  • Arkadaşlar geçen perşembe bu kampanyadan yararlandım ve herkesede tavsiye ederim
    Bazı arkadaşlar uzun uzun hesap yapmışlar ama D-Smart receiverı genelde hesaba katmamışlar. Piyasada 300 - 350 mılyon alcaksınız ve aile paketi olmayacak
    Zaten 26TL internete her ay ödüyoruz. 14 TL fazla öderseniz, 24*14 ayda 336 TL gelıyor 2 senesı, buna ılk aktıvasyon ücreti 40 TL ve 2 sene sonra odeyecegınız 75 TL eklerseniz. 451 TL yapıyor
    Aile paketi zaten 2 seneliği 200 TL , D-Smart receiverı 251 TL gelıyor ve büyük bir kısmı 24 ay taksitle
    Ayda 15 TL cıvarında kusura bakmayında digital platform içinde normal bir paradır.
    Tek eleştirim Sinema kanallarındaki film sayısı az, Locada oynayan filmlerede baktım onlar içinde smart para almaya deymez.
    Ama belgesel kanalları hoşunuza gidiyorsa kaçırmayın derim. Belgesel diyince aklıma eskiden hayvanlar alemi gelirdi Ama Discovery olayı bitirmiş ve Türkçe yayın yapıyor daha ne olsun
    Evinizde LCD tv varsa hiç kaçırmayın, görüntü kalitesi normal uydudan çok daha iyi




  • AZ ÖNCE BASKA BİR KONUYA DA YAZMISTIM... BURAYA KOPYALA YAPISTIR YAPAYIM BİLGİNİZ OLSUN....
    YUKARDA ARKADASIN DEDİGİ GİBİ MALİYEYE OLAN BORCU KAPATMAK İÇİN KAMPANYALAR BASLADI...
    SANIRIM SU AN D SMART ALMAK İÇİN EN UYGUN ZAMAN...
    -------------------------------------------------------------------------
    az önce d smarttan bana telefon geldi..
    bugune özel bir kampanyamız var dedi artık ne kadar dogru bilmem ..

    300 tl lik tüm kanalların dahil oldugu yani adamın söyleyişiyle şifreli tek bir kanal bile kalmayacak şekilde olan paketi..
    100 tl indirimle vereceklermiş...
    ben yok dedim yakında rusyay gidecegim için bizimkiler zaten bir kac kanal dısında bişey izlemez dedim..
    turkcell hattınıza 200 kontor verelim dedi...
    yine yok deyince 1 aylık paketi uzatalım yani 12 ay yerine 13 ay izleyin dedi ..
    ben yine yok dedim sanırım biraz umut verseydim bir iki şey daha kopartırdık...
    AMA BİRAZDA KORKTUM LEN DEDİM KREDİ KARTI NUMARAMIZI ÖGRENMEYE ÇALIŞAN DOLANDIRICILAR OLMASIN YOKSA BU KADAR İNDİRİM Mİ YAPILR DEDİM...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rapira_ -- 25 Nisan 2009; 22:03:56 >




  • biraz üzülerek birazda hayretle yazılanları okudum.dsmart+adsl yi alanlar nelerle suçlanmadıki.enayilik aptallık v.s.beyler 4 gb kota aylık 29.9 tl ödüyorum standard.herayda azda olsa kota aşımı oluyor dikkatsizlikten.ettimi 39.9 tl.ben smile+dsmart +aile paketi ayda 39.9 tl ödüyorum.şimdi soruyorum:ŞEYTAN BUNUN NERESİNDE?????herkes biri-biryer(ler)den intikam alır gibi yazılar yazmış.aldım kullanıyorum-MEMNUNUM-sonuçta alt yapı aynı anlatılanlar biraz masal gibi kimse kusura bakmasın.hani 1500-5000 metre yarışlarına "TAVŞAN"sokarlar yarışı forse etsin diye nedense onu hatırladım.batarsa aydın doğan batar hapiste yakasına yapışma ihtimalin var ARAP patronu nerde bulacaksın.
  • Biraz hesapta ben yapayım,

    TTnetten 2 yıl 1Mb 4GB ADSL = 643,44 TL
    D-Smart normal = 330 TL
    D-Smart aile paketi(149 TL) x 2yıl = 298 TL
    AYRI AYRI ALINIRSA TOPLAM == 1.271,44 TL

    KAMPANYA İLE ALINIRSA == (39,90x24)+39,90 = 997,5 TL

    2 YILLIK KAZANÇ = 273,94 TL

    *******************
    *******************
    Bir çoğumuzun bilgisayarı vardır, bilgisayarımızı alırız ve 3 ay sonra satmaya kalksak yarı fiyatına bile zor satarız, çünkü yeni ürünlerin fiyatları dahima eskilerinden cazip olacaktır.

    Yani yıllar önce digiturk e ayda 30 TL verenler vardı, şimdi zarar ettiler diyemeyiz bunlara, çünkü bu hizmete benim bugün ihtiyacım var ve bugün almalıyım, bu durumda 2 sene sonra oluşacak kampanyalar daha uygun olabilir diye 273,94 TL fazla vermem bence uygun olmaz gibi.

    *******************
    *******************
    Yeni bir ev kuruyorum ve gerek internet gerekse uydu almayı planlıyorum, teknolojik belgeselleri izlemeyi seviyorum ve kotalı internet ev kullanımım için yeterli oluyor. Bana en uygun kampanyalardan biri olarak bu görünüyor, daha modem de alacağım. acaba daha uygun ne olabilir?

    *******************
    *******************
    Diğer taraftan HD için fark vermek mantıklı mıdır? normalde aile paketi ile fullHD paketi arasında 100 TL yıllık fark var, ama kampanya durumunda ise istenen verlen fark yıllık 240 TL yi buluyor(20 TL fark x 12 ay)

    *******************
    *******************

    Teşekkürler




  • alakasiz ama su adana agzi hic olmamis bence. gampanya falan, sempatik degil itici bence
  • dsmart fonksiyonsuzluk ve teknolojik dedikleri kutu aslında lcd televizyonlar için tuzak
    "pip" lcd 'de var dsmartta yok bu özellikle çatı anteni ile "italyan anteni hani o beğenmediğimiz eski dediğimiz anten" ile bile kullanılır fakat pip özelliği ne d-smart nede hani o teknoloji devi digi... ile kullanılabilir değildir.

    sakın gidipde hd- uyumlu dsmart receiver almayın en fazla 3-5 kadar elle bile sayılabilecek kadar kanal için onca para ver-il-mez.

    bu gibi lcdlerimizde var olan donanımlar ne digi nede dsmartta yok gelmeyecek,gelmez de

    bide televizyon yayını yapıyorlarmış gibi kaliyesiz kanallara utanmadan "aile paketi" adı altında "spor paketi" vb. dünyanın parasını isterler.
    mesele dsmartta 1. dsmart tanıtım--- adı kanal ama hiç bir işe yaramıyor saçma sapan boş kanallar
    2. movies-- bu gibi kanallarda görüntü kalitesi 0 eski filmler kırmızı ekran amerikanın unuttuğu ...
    3. """""
    4. atıyorum comedy smart yeminle daha 2 senedir 1 filmini bile iz-le-me-dim iğrenç ötesi kanallar...
    dsmartta daha reklam saçmalıkları ve dsmart kumandasının her iki kumandasınında kullanılışsız kaba ve kalın olmasından bahsetmedim aman çatı anteninin gözünü sevem ya neymiş insana at diyo balkondan yola dağılsın paramparça olsun ...
    yeni kumandasını alalım dedim eskisi kaba kullanışsız diye arkadaş güya hem dsmartı hem tv mi kontrol ediyor ama bu yeni kumandası daha zor kullanışsız iğrenç ya...

    başta tamamen bedava dendi müşteriye ve dolandırıldı müşteri açık açık ve şimdi yavaş yavaş herşey kontör ve parası olana döndü ee aydın doğan bey romanya'da tv satın almasında kuveyt'te mi alsın avrupanın göbeğinde bize böyle kazık atan aydın doğan ve dzbarta teşekkürler


    2000 tl. veriyorsun lcd alıyorsun ama lcd deki özelliklerden dsmarttı izlerken faydalanamıyorsun.
    türkiyede 3g ye seviniyoruz ama avrupa'da 5g kullanılıyor köyünde bile




  • dsmarta
  • arkadaşlar herkese selam öncelikle.
    bende hd smart var + 8 mbit internet (smile adsl)
    aylık ödediğim para 90 tl civarında ikisine. internet sınırsız. günde 5-6 gb a yakın download yapıyorum.halimden memnunum. kanallarıda bence öyle çok iğrenç değil. hd kanalları dediğiniz gibi daha kaliteli olabilirdi. hiç değilse bi altyazı atılsa olabilir discovery ve animal planet'e. ancak yok.
    dediğiniz gibi eksikler çok.
    ancak bu bi seçim meselesi.
  • arkadaşlar dsmartın bu kampanyasından faydalanmıştım ama ilk başta bizlere uefa maçlarını ücretsiz seyredeğimize dair sitelerinde duyuru yapmışlar iken şimdi ücret istiyorlar
    ben zamanında üye olurken sitelerindeki SSS de belirtilen taahütlerinin ekran görüntüsünü almıştım ama bilg. format atınca o da uçtu, acaba aranızda o tarihde dsmartgampanya olarak SSS nin ekran görüntüsünü alan veya ilanına sahip olan kişi varmı?
    orada aynen şöyle bir ibare vardı " abonelerimiz aile paketine ilave olarak takımlarımızın gelecek sezonki uefa kupası ön eleme ve grup maçlarınıda izliyebilecekler" bana bunun yazdığı SSS nin görüntüsü veya broşürü lazımki gidip tüketici hakem heyetine şikayette bulunayım...




  • Artık Uefa kupası diye bir organizasyon yok. UEFA Avrupa ligi var. İkisi aynı şey değil deyip işin içinen sıyrılırlar. Uğraşmaya bile değmez. AD yaş tahtaya basmaz.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.