Şimdi Ara

dsmart iptal dilekcesi ? (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
161
Cevap
5
Favori
68.317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ben de dsmart neti iptal için aradım ulaşabildikten sonra kimlik fotokopisi ve dilekçeyi bir numara vererek o numaraya faks çekmemi istediler ,ben de btk şikayet dilekçesi doldurdum bakalım süreç ne olacak,nasıl olacak???
  • Mesajım bulunsun banada zorluk çıkartmışlardı
  • Şikayetle uğraşmayın. Evrak gönderince arayıp iptal ediyorlar. Abartılanlar kadar değil yani

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: u-fuck

    2 gün önce yazmıştım durumu biraz önce aradılar iptal ettiler üstüne bide dumur ettim arayan herifi bana başka kanallar geldi deyince bişey bile diyemedi başka isteğiniz varmı dedi kapattı :d

    Dilekçeyi ne şekilde yazdınız ?
  • Telefonla iptal ettiren arkadaşlar BTK nın sitesinde sık sorulan sorular kısmında abonelik iptali ile ilgili şöyle yazıyor aman dikkat edelim.

    Talebinizi, abonesi olduğunuz işletmeciye yazılı olarak bildirmek kaydıyla sözleşmenizi istediğiniz zaman sona erdirebilirsiniz. İşletmeci, aboneliğinize son verme yönündeki yazılı talebinizin kendisine ulaşmasından itibaren en geç kırk sekiz saat içerisinde bu talebi yerine getirmek ve talebi takip eden yedi gün içerisinde abonelik sözleşmesinin feshedildiğini size yazılı olarak bildirmek zorundadır.

    Ayrıca, müşteri hizmetleri birimini arayarak ya da İnternet aracılığıyla da fesih bildiriminde bulunabilirsiniz. Bu şekilde bildirimin yapıldığı andan itibaren yirmi dört saat içerisinde tarafınıza sunulan hizmetin durdurulması gerekmektedir. Ancak, hizmet sunumunun durdurulmasını takiben on gün içerisinde işletmecinin iletişim adresine veya işletmeci adına abonelik sözleşmesi işlemlerini yürütmeye yetkili herhangi bir temsilcisine yazılı bildirimde bulunmanız gerekmektedir. Süresinde bildirimde bulunmamanız halinde, abonelik sözleşmesi işletmeci tarafından feshedilmeyerek hizmet sunumuna devam edilebileceğini unutmayınız.




  • kesinlikle BTK'ya yazın. ben yazdım 12 saat dolmadan aradı dsmart. ne dilekçe ne başka birşey istedi, cihazı şuraya 10 gün içinde bırakabilirsiniz dedi. bitti. tabi ikna çalışması oldu ama çoooook beklerler artık. kolay gelsin arkadaşlar
  • iptal ettirecek arkadaşlardan devretmeyi düşünen olursa bir arkadaş internet ve tv li paket devir almak istiyor..
  • Şikayet işlemini az önce ben de gerçekleştirdim. Hatta beni 1 saat geçmeden aradılar ve iptalin gerçekleştiğini söylediler. 10 gün içinde uydu alıcısını bir yetkili servise teslim etmem yeterliymiş.
    Faksla falan uğraşmak yerine şikayet yoluna gitmenizi öneririm.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dost_58 -- 24 Nisan 2014; 11:39:05 >
  • Vay be BTK ya şikayet ettim 1 saat sonra arayıp iptal işleminiz tamamlandı cihazı 10 gün içerisinde bayiye teslim edin dediler. Hiç uğraşmayın direk BTK
  • btk bunlardan bin beter.geçen yıl digiturk ile bir şikayeti işleme koymamak için ellerınden geleni yaptılar.ha btk ha digiturk d smart hepsı aynı ..ok.
  • Arkadaşlar bana da cihazı geri vereceksiniz demediler. Btk'ya şikayet ettim 10 gündür hiçbişey olmadı .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 24 ay Dsmart+net tahhütlü Aboneliğim24/07/2014itibariyle bitti.Şimdi Dsmarttan aradılar Dsmart uydu cihazını enyakın bayiye teslim etmemi söylediler.Ben abone olurken özellikle ISRARLAsormama ragmen bayi dsmart uydu cihazının abonelik bitiminde benim olacağını söylemişti.Şimdi ise dsmarttan arayan yetkili bayi yanlış bilgi vermiş bizim sorunumuz değil deyip işin içinden çıkarak uydu cihazını 10gün içinde bayiye bırakmamı yoksa 300 tlceza geleceğini belirtti.Dsmartı satarken herşeye evet diyorlar sonrasında bu eziyeti yapıyorlar.Konuyla ilgili magdur durumdayım.Lütfen bana yardımcı olun.
  • Bunların yaptığı srfzik değilde nedir kardeşim..BTK ya ve şikayet var.coma gerekli şikayetimi yaptım.cevap bekliyorum..birde Hakem heyetine gitsem mi düşünüyorum?işi gücü bıraktık bayram arefesinde bu saçma şeylerle uğraşıyoruz.
  • bende dsmarttan hiç memnun değilim acaba iptal istesem ne kadar caza ödememi isterler aşayukarı bilen varmı 13 ay var taahütün bitmesine bazı sitelerde çok yüksek meblaların istendiği yazılı
  • Konuyu baya hortlatma olacak ama bu işlemi yakın zamanda yapan varmı? Klasik aradim nufus cuzdanı fotokopisi ve dilekçe istediler
  • Arkadaşlar merhaba
    bende d smartımı ıptal ettırmek ıstıyorum fakat ornek d smart ıptal dılekcesı paylasabılırmısınız acaba..
  • Arkadaşlar merhaba

    Dün dsmart iptal başvurusu yaptım fakat belge faks vs. şeyler istediler. Sonra foruma girdim bu sayfadan arkadaşların yönlendirmesi ile btk'dan şikayet oluşturdum. Az önce dsmart aradı ve üyeliğimin iptal edildiğini cihazlarını en yakın bayiye bırakmamı belirttiler. Konu ile ilgilenen tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim. Üyelik iptali yapacak olan arkadaşlarım önce dsmartı arayıp iptal istesinler sonrada btk'ya üye olsunlar ve şikayet etsinler. Yaklaşık 24 saatte sorun çözülüyor :))
  • kardeşim şikayet metini banada atarmısın lazım olcak galiba.....
  • İptal dilekçesi filan göndermeye hiç gerek yok. İlk önce dsmartı ara iptal etmek istiyorum de hiç bişeyi kabul etme. Sonra BTK nın sitesine gir şikayet et ertesi gün 3 dakika da iptal ediyorlar. Bana 10 gün içersinde iptal edilir dedi kafam attı btk'ya şikayet ettim "3-5 dakikada üye ediyorlar, iptal ederken de 10 gün süre veriyorlar. İptalimin bir an önce sonuçlanmasını talep ediyorum efendim" dedim sabah saat 10 da beni aradılar 3 dakikada iptal edildi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JookerTurk -- 21 Temmuz 2015; 14:13:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TearsOfdewiL

    Arkadaşlar merhaba
    bende d smartımı ıptal ettırmek ıstıyorum fakat ornek d smart ıptal dılekcesı paylasabılırmısınız acaba..

    Son atılan mesajları oku hızır BTK yetişir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.