Şimdi Ara

DSÖ, ek doz olarak Sinovac aşısını önerdi (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
144
Cevap
0
Favori
4.793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • monacomen kullanıcısına yanıt

    Zaten çeviride okumuşsundur okudun mu bilmiyorum. Biyometkrik kimliklerden vs bahsediyor ısı ölçümü dünya yönetimi... kliptede bağ var bruce da başım belaya girebilirdi diyor. Rothschilde randevu vermeyen kraliçeye bahçivanı silah çekiyor..... neyse bunlar derin konu ama her bağ birbiri ile bağlı...


    Örnek dsö anayasası... ve yukarıda rockefeller 1913ten beri yukarıda yazıyor.. ve başka bir yerde Atatürk yüzünden planlarımızı yarım yüz yıl ertelemek zorunda kaldık.... her şey bir biri ile bağlı...


    DSÖ, ek doz olarak Sinovac aşısını önerdi
    DSÖ, ek doz olarak Sinovac aşısını önerdi

    blackrock rotshchildin vanguard rockefeller bill gates yiyecek katkı maddeleri vs.. zengin oyuncağı bilim adamları devlet başkanları vs... gerçek bilim nerede? Para istediğini maskota çevirebiliyor. Tüm devletlerin sgksını bu adamlar soymuyor mu? Bu adamlar dünyayı yönetmiyor mu? Bİrbirleri ile yarışmıyor mu? kişiler bireyler bunlar için nedir? Neden karşıt görüşte bilim adamlarını konuşturtmuyor bu diktatörler? tvlere bile hakim değiller mi? chip sektörü bile bunlarda ortaklıklarını araştırın. Adamlar Tanrıyı oynuyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi firat_kilic -- 29 Ekim 2021; 20:46:44 >




  • firat_kilic kullanıcısına yanıt

    Bence sen covitten daha ciddi bir rahatsızlığa yakalanmışsın. Akıl Oyunları da böyleydi, senin gördüğünü herkes göremeyebilir evet, akıllı da olabilirsin zeki de, ama gördüğün şeyler gerçekten gerçek şeyler mi işte onu sadece bir doktor bilebilir?

  • monacomen kullanıcısına yanıt

    Alkol, anti-depresan, morfin, afyon da diğer seçenek tabi ki... ama onlarda onların kontolünde :) . Ama farkındalık meditasyonu yaptıysan gözünden kaçmaz ve hiç bir uyuşturucu uyutmaz. Doktorun yanlış yazdığı reçeteyi bile fark edersin. Her şey farkındalık meselesi. Ama bu şekilde yaşam kolay değil. Oturman, araştırman, vakit ayırman, kontrol, sağlama yapman.... yani bunlar yük insan için.. şurada konuşmak için bile 3-5saat harcıyoruz. Farkındamısın?


    DSÖ, ek doz olarak Sinovac aşısını önerdi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi firat_kilic -- 29 Ekim 2021; 21:17:3 >




  • Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ) bugün yaptığı açıklamada, 60 yaş ve üzeri kişilere 3. doz olarak Sinovac ve Sinopharm aşılarını tavsiye etti.


    Kaynaktan benim anladığım ile burada yazılan farklı. Adamlar 2 doz sinovac olan 60 yaş üstü 3. dozu olsun diyor. SAGE sadece daha önce 2 doz sinovac olan 3. doz sinovac olsun diyor. Yoksa başka aşı da olur diye ekliyor.

  • Sessiz ölüm


    Mutlaka okuyunuz...

    DSÖ, ek doz olarak Sinovac aşısını önerdi
    DSÖ, ek doz olarak Sinovac aşısını önerdisal martingano
    The 1918 "Spanish Flu": Only The Vaccinated Died - Sal Martingano
    https://salmartingano.com/2020/05/the-1918-spanish-flu-only-the-vaccinated-died/

    Gözler gösteri görsün. İşte budur! No Green Pass ve Sessiz ölüm!


    DSÖ, ek doz olarak Sinovac aşısını önerdiRachid Ouajaddouyoutube
    Wow | Brazil | No Green pass ❌💉❌ #no_green_pass #brazil #libertad
    https://www.youtube.com/watch?v=mLkbW3lObLk&ab_channel=RachidOuajaddou




  • firat_kilic kullanıcısına yanıt

    Bilemiyorum. Aşı onayı alan ve öldürücülüğü kabul edilmiş bir virüsün hala farkında olamamandan dolayı farkındalık altındaki önerilerine pek sıcak bakamıyorum hala. Bana çok hezeyanlar yaşıyormuşsun gibi geliyor. Ne söylesen elinde kalıyor, boş argümanlar üretiyorsun.

  • monacomen kullanıcısına yanıt

    Sen daha hayatın mutfak tarafının farkına varmamışsın. Geçen bir zeytin yağı aldım. Ödüllü olduğunu duyarak. Sonra bi baktım meğersem ödül veren şirketi bunlar kurmuş. Yani tepede de aynı hikayeler dönüyor boşa mı paylaşıyoruz. Pek vaktim yok buraya yeterince vakit ayırdım ben köşeme çekiliyorum.

  • firat_kilic kullanıcısına yanıt

    O verdiğin örnekler bütün üst segment kişi kurum ve kuruluşlarda alenen yapılan numaralar, üç kağıtlar. Hem de en sosyalist geçinenlerde bile görmek gayet normal oldu. Dert etme. Ara ara köşenden çıkıp aşı karşıtlığı için argüman dağıt tabii, bu senin görevin gibi.

  • monacomen kullanıcısına yanıt

    Ben rothschild rockefeller gibi sağlık sektörüne hükmedenlere ve sentetik oyuncaklarına karşıyım. Camı kırıp cam satanlara karşıyım. Çünkü bir kontrol mekanizması yok. Filler tepişiyor çimenler eziliyor. Sen bu fikrinle bu adamlara çalışmış oluyorsun. Artık eski devletler yok. Güven yok. Herşeyin cılkı cıktı. İtalya berlusconi bile bi ton numarası cıktı hemde bop eş başkanıydı . tüm devlet baskanları oyuncak. Bu bir sistem. İmparatorluk sistemi(imparare-donatmak). Artık milletler dur demeli. Özel sektöre tanrısal güç yüklenmemeli. Kimlik bilgini bile satarlar. Artık sorgulama zamanı. (adamların bir hedefi var. Ekonomik toplumsal yönetme ile ilgili Türkçe çeviride anlatmış olanda o gidişatta o görebiliyorsundur. İstekli kölelik kavramına doğru** neden böyle? neden çin? 1.3milyara yakın insan var. Bunları nasıl yöneteceksin? senaryolar denemeler.. tam bu noktada sorguyu bırak Tanrı-insan ile kul-insan kavramına doğru. sen kul insanım ben demiş oluyorsun.)Aşıyı bir labratuvarda inceleyebiliyormusun? Quantum bilgisayarın var mı? hadi düşük modeli olsun süper bilgisayar kümen var mı? İnsan anatomik modeli üzerinde uzun zamanlı protein complex reaksiyonları izleyebilecek bilim ve fen!e sahipmisin? Hangi ilaçta bunu yaptın? ab. bazı ilaçları listeden kaldırınca fda kaldırınca neden arkadan kaldırıyorsun? Bilgisizce taraf tutma. Kaç sayfa tıp okudun? Sadece enerji çekme üzerine hareket ediyorsun. windows 11 çıkınca hemen yüklememek gibi.. tam bir karşıtlık söz konusu değil. Benim açımdan bir kaç yıl geçmeli. Toplum olabilir. Bu benim fikrim ve ben özgürüm. Olduysan aşını keyfine bak.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi firat_kilic -- 1 Kasım 2021; 17:24:57 >




  • Bunu buraya bırakır geçerim.. Çok şükür vücudumda tek 1 pıtırcık bile yok. Çünkü aşı olmadım DSÖ, ek doz olarak Sinovac aşısını önerdi 








    https://www.cureus.com/articles/61056-covid-19-vaccination-induced-rash-does-the-choice-of-vaccine-matter



    DSÖ, ek doz olarak Sinovac aşısını önerdi




  • firat_kilic kullanıcısına yanıt

    Al bak bu kadar gevezeliğini destekleyecek kişi tam altında, bir tık bile yok diye kendini evrende tek aşısız ve virüse karşı bağışıklığı rezerve örnek olarak görüyor körler sağırlar birbirinizi ağırlayın artık. Doktorlara ve tıbba gerek yok siz her şeyi çözmüşsünüz, ölümsüzlüğü bulmuşsunuz bir de huni ile gezmeseniz sizi daha fazla dikkate alırlar ama olacak o kadar.

  • monacomen kullanıcısına yanıt

    Hangi doktorlara gerek yok?


    Bence ilaç lobisinin yörüngesinde olmayan, cesur doktorlara her zamankinden daha fazla ihtiyaç var ve o doktorlar var. Siz her ne kadar, ana akım medyaya çıkarılan şaklabanlara güvenmeye devam etseniz de doğru bildiğinden şaşmayan doktorlar dünyada var. Ama siz medyaya çıkarılanları takip edin.


    DSÖ, ek doz olarak Sinovac aşısını önerdi


    DSÖ, ek doz olarak Sinovac aşısını önerdiOrcun Gunyoutube
    etkili bir şey geliştirmek en az 3 yıl O zaman kadar biter zaten
    https://www.youtube.com/watch?v=WPA-laEuXdk&feature=youtu.be




  • nucro kullanıcısına yanıt

    Ana akım veya baba akım, medya dediğin gazete, dergi, haber, televizyon ve dünyanın belli başlı haber kaynaklarını değil de internette senin gibi ne idüğü belirsiz tipitiplerin atıp tuttuğu başlık ve haberlere mi itibar edeceğiz, hadi oradan. Sen git twitter üzerinden gündemi öğren, trollerin gazına gel, kendi bildiğiniz sahte evren içinde sahte haberler üretip sat, doktora da gitme bence twitterdan sor ağababalarına bilim kurulu üyelerine onlar karar versin senin nasıl yaşaşıp yaşamayacağına, nede olsa canını sokakta bulan ben değilim.

  • Sözlükçü tipitiplerin gazına gelip aşı yaptırmayın pişman olursunuz. Onlar kendilerine ya da kendileri gibi subhuman özelliklere sahip düşük IQ'lu veletlerine corona bulaşır diye korkuyor bu yüzden sizi akıllarınca tahrik edip öne sürmeye çalışıyorlar... 24 saat evlerinde fare gibi oturuyorlar ya da evden işe işten eve 4 maske üst üste gidip geliyorlar. Çoğunda aşı falan yok. Bu korkak tipitiplerin gazıyla aşı olacak olan varsa olmasın. AVM'ye gitmeyin. Yurtdışı konusunda ne yazık ki bir şey diyemiyorum yurtdışı yoksa aşıdan kaçmak daha kolay..

  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.