Şimdi Ara

Duet Display kullanıcı deneyimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
828
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalr,

    Windows laptopum ve 7. nesil ipadim var. Bilgisayarımda normalde 2. ekranım var fakat eski bir monitör olduğu için sıkıntı yaşıyorum. Ipad'imi 2. monitör olarak kullanmak istiyorum.

    Duet Display uygulamasını araştırdım biraz ve internette cevabına ulaşamadığım bir sorum var. Kablo ile bağlantıda duet displayde ekran geçikmesi oluyor mu? Gecikme durumu wifi bağlantısına bağlı mı?

    Çoğu zaman wifi hızım aşırı düşüyor, bu sebeple aslında direkt olarak hdmi veya vga bağlantı tercih etmem gerekiyor ama eğer sorun yaratmayacaksa bu uygulamayı kullanmak istiyorum.


    Teşekkürler şimdiden.


    -------------------------------------------------------------------

    Uygulamayı aldım. Biraz kurcaladım, deneyimlerimi paylaşayım böyle bir uygulamaya ihtiyacı olan olursa diye.

    Uygulama internetsiz de çalışıyor arkadaşlar. Kablo bağlantısı yeterli, wifi olmasa da çalışıyor, böylelikle internet hızınızdan etkilenmiyor. Benim için en büyük sorun buydu, zaten evimdeki internet çok kötü.

    Ayarları falan yeterli, bilgisayarınız direkt tabletinizi zaten normal hdmi veya vga ile bağlanmış bir ekran olarak algılayacak, windowsun screen resolution ayarlarını direkt olarak uygulayabilirsiniz.

    ipad 7. nesilim var söylediğim gibi fps olarak 60 ve 30 seçenekleri çıktı bende. İpad pro veya airı olanlarda farklı seçenekler de çıkabilir heralde, ekranınıza bağlıdır diye düşünüyorum.

    Ekran geçikmesi yok denecek kadar az, belki saniyenin çeyreği veya daha azı kadar. Denemek için youtubedan bir ideo açıp konuşmacının dudaklarını okumaya çalıştım, gecikme yok gibi. Sadece açık browser sekmesini taşırken sanki gecikme hissi oluşuyor o kadar.

    Çakma lightning kablosuyla da çalışıyor sıkıntısız, bunu da denedim. Uygulamayı telefonuma da indirdim (iphone 7), telefonda çakma kablo ile yine çalışıyor np.

    Bilgisayarımı arada 3 ekran ile denediğimde kasmalar gözlemlemiştim, fakat bu uygulama ile laptop ekranı+ harici lcd ekran ve lightning bağlantısı ile ipadi taktığımda 3 ekranda bir sıkıntı yaşamadım.

    Uygulama yorumlarında bilgisayarlarının bozulduğunu söyleyenler var, bunları da gözönünde bulundurarak riski tartmanızı tavsiye ederim. (Bilgisayarımdaki bütün yazılımlar güncel, 2015 model arttırılmış donanımlı bir lenovo bilgisayarım var karşılaştırmak gerekirse)

    Bir sorun olarak da bağlantı sırasında ekranımda "OSBASE iDisplay Evalution Copy" yazısı var ara ara yer değiştiriyor. Bunu uygulama yorumlarında 2 kişinin de yaşadığı bir sorun olarak gördüm ve bu kişilere destek ekibi yardımcı olup aşmışlar sıkıntıyı. Mail attım ekibe, sorunum önümüzdeki günlerde çözülecektir diye tahmin ediyorum.

    Uygulama şuan markette 70tl, bence fazla aslında ama aylık değil de tek seferlik satınalma olduğu için uzun vadede parasını çıkartacaktır diye düşünüyorum.

    Oyun oynayanlar için önerilmiyor genelde uygulama nedense, bunu bir araştırın derim amacınız oyun için ise.

    Şarjı da yemiyor denilebilir, sanırım full şarjla 7-8 saat her türlü çalışır.

    Ekran kalitesi 480p civarında kalıyor. Bu dq önemli bir eksi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ruhenzenci -- 20 Haziran 2020; 23:9:29 >







  • Ben kullanıyorum 3 aydır kablolu şekilde. Hiç bir şekilde takılma yada ekran gecikmesi olmadı şimdiye kdar
  • exiga E kullanıcısına yanıt
    İnternet hızına bağlı şekilde performansta değişim oluyor mu peki? Ve internetsiz kullanım mümkün mü?
  • 2. monitörüm çıldırttı beni şuan, aldım bakalım uygulamayı. Hayırlısı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ruhenzenci -- 27 Nisan 2020; 22:46:33 >
  • Uzun zamandır kullanıyorum.Mini 2 ile birlikte kullanırken biraz performans zayıf idi.2 gündür 7.nesil ile deniyorum daha iyi.Ama hep kablolu kullandım.
  • Deneyimlerinizi paylaştığınız için teşekkür ederim açıklayıcı bir yazı olmuş
  • 3 ay kadar önce Şirket bilgisayarına kurmuştum.
    Geçenlerde it departmanından aradılar. Programda zararlı yazılım tespit etmişler. Programda stabil çalışıyordu bu arada.
    Kurulum dosyasınıda websitesinden indirmiştim. Firma ismi vermeyeyim ama sağlam bir it departmnımız var.
    Neyse , mail attım firmaya bakın böyle böyle bir durum var , biliyormusunuz diye.
    Sallamadılar. Sildim bende tabi. Bu arada it deki arkadaşta yazılımın içindeki trojeni göstermişti.
    Belirtmek istedim...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi exiga -- 22 Mayıs 2020; 20:47:18 >
  • 1 ay ardından tekrar bir şeyler belirtmek isterim.

    Yaklaşık 1 aydır hemen her gün kullanıyorum. Açıkcası güvenlik kısmı benim de kafamı kurcalamıyor değil. Hem bilgisayar uygulaması sayesinde hem de telefonun bilgisayara güvenme izni sayesinde iki cihazdan da bilgi ulaşım izni elde etmiş oluyorlar. Geçen gün bir güncelleme yaptı mesela desktop uygulaması 10dk. Gel de şüphelenme. O süre zarfında bilgileri upload ettiyse ben bunu farkedemem mesela. Bu konu sizin için önemliyse mesafeli yaklaşmanızı önerririm.

    Performans olarak ekran çözünürlüğü düşük görüyonüyor. Belki bilgisayarımın sağladığı kaliteden kaynaklıdır ama 480p gibi bir kalitede görüyorum tablet ekranındaki görüntüyü. Ve 0.2sn falan gecikme var mouse imleci süresinde denilebilir. Bu rahatsız etmemekle birlikte dikkat çekiyor ama. Kullanımım gereği beni iyi veya kötü etkilemiyor açıkcası.

    Bilgisayarım 2015 senesinde alınma lenovo sshd li bir cihaz. Herhangi bir performans kaybı görmüyorum açıkcası. Ama yüksek performans gerektiren işler yapmadığımı da belirtmek isterim. Kullanıma göre değişecektir.




  • Yazık resmen..Bu kadar çok kullanıldığını düşündüğüm uygulamamın açık vermesi...
    Gerçi ben iPad ile Macbook bağlantısı yaptığımda bile “güvenme” seçeneğini seçiyorum ama olsun insan tedirgin oluyor yine .Şu anda sildim uygulamayı.Acaba ne gibi olası sıkıntı çıkabilir ki Mac / İos sisteminde ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: exiga

    3 ay kadar önce Şirket bilgisayarına kurmuştum.
    Geçenlerde it departmanından aradılar. Programda zararlı yazılım tespit etmişler. Programda stabil çalışıyordu bu arada.
    Kurulum dosyasınıda websitesinden indirmiştim. Firma ismi vermeyeyim ama sağlam bir it departmnımız var.
    Neyse , mail attım firmaya bakın böyle böyle bir durum var , biliyormusunuz diye.
    Sallamadılar. Sildim bende tabi. Bu arada it deki arkadaşta yazılımın içindeki trojeni göstermişti.
    Belirtmek istedim...
    Şirket/kurum bilgisayarlarına hiç birşey yükleme sayın abim. Karaktersizin biri, bir haltlar etmiş, tüm binaya, ağdan, virüs bulaştı! Mssnvr... birde dropper.gen! Siliyoz yine, siliyoz yine! Günde 3 kez makinalar kendini kapatıyor.
    Tek çözüm win10 a geçmek oldu!
    Allahtan, asıl sistemlerimiz kapalı devre çalışıyordu. Onlara birşey olmadı.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.