Şimdi Ara

Dün Gece Bacağıma Çok Sert Darbe Aldım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.743
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Dün gece arkadaşlarla halı sahada top oynuyorduk. Bir pozisyonda rakip kaleci topa müdahale edeceğim derken diz kapağıyla kaval kemiğimin hemen yanına çok sert bir şekilde vurdu. Vurduğu noktada elle dokunulduğunda fark edilir bir ezilme oldu (3-4 mm) . Yürüken falan pek sıkıntı çıkarmıyor fakat dokunduğumda bir hayli yanıyor. Ne yapmam gerekir, ne olmuştur?



  • quote:

    Orijinalden alıntı: BugraB.

    Dün gece arkadaşlarla halı sahada top oynuyorduk. Bir pozisyonda rakip kaleci topa müdahale edeceğim derken diz kapağıyla kaval kemiğimin hemen yanına çok sert bir şekilde vurdu. Vurduğu noktada elle dokunulduğunda fark edilir bir ezilme oldu (3-4 mm) . Yürüken falan pek sıkıntı çıkarmıyor fakat dokunduğumda bir hayli yanıyor. Ne yapmam gerekir, ne olmuştur?

    Umarım bacağınız iyileşmiştir. Ezilmiştir b§yük ihtimal geçer. Bwnim diz kapağıma araba çarpmıştı. Hayatımda böyle bi acı duymamıştım. Bacağım kaskatı kesilip şişmişti. Doktor felan röntgen bacağımda hiç bi sorun çıkmamıştı ilginç :) geçmiş olsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Darbe aldığım yerde bir miktar his kaybı oluştu ama herhangi bir zararı yok açıkçası. Ama herhangi bir acı kalmadı. Taa ki aylar sonra geçti :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.