Şimdi Ara

Dungeon Lords Turkce yama Istek !!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
767
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaslar oncelikle oyun hakkinda biraz bilgi vereyim : eski ve nadir RYO oyunlardan biridir bilen pek olmaz . Haritasi ,gorevleri,atmosfer,sesler cok iyi. Oyun suanda steam uzerinden steam edition olmak uzere satisada sunuldu 8 kisi co-op desteklemekte. Guzel bir hikayesi var az birsey anlasamda oynamasi oldukca keyifli.

    Oncelikle bu oyunu cevirmeyi kendim istiyorum cevirme amacim sadece oyunu anlamak degil Ingilizcemi gelistirmek birazda olsa. Son 1 yildir yurtdisinda yasamaya basladim. Acikcasi isten sonra ingilizce oturup calismak pek sIkIcI .Bunu keyifli bir hale getirmek istiyorum. Esimin Anadili Ingilizce ama biz yinede evde Turkce konusuyoruz. Ondan yardim alarak bu ceviriyi yapmak istiyorum.

    Buraya kadar hersey guzel ama oyun dosyalarini bulmaya gelince cok karmasik dosyalama sistemi var hic birsey yerli yerinde degil hepsi bir klasorun icinde yuzlercxe dosya var bunlardan hangisi text dosyasi cok ugrastim ama bulamadim . Oyunun Rusca ve Ingilizce dil yamalarini buldum . Oradan ornek alip hangileri dil dosyasi bilmek istedim ama yinede yuzlerce dosya var ve cogunun dosya uzantisi .dat bunuda notpad++ malesef desteklemiyor . Lutfen bu konu hakkinda yardimci olabilir misiniz ?







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.