Şimdi Ara

Dünya çapında konu edilen Bayraktar TB2 Türk Sihası, yabancı bir hobici tarafından taklit edildi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
2.033
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • babus0606 kullanıcısına yanıt

    işinize gelmeyince fetö ağzı,

    ama dinin hakikati. ahlaksızlığın dibine vurmuşsunuz. ne din ne diyanet, ne vatan sevgisi, hiç bir şey kalmamış. ne varsa yaratıcı elinizden almış.

    boş yere dememişler, kalbinde kim varsa içerisinde olan aynı şekilde sevenin kalbine nüfus edermiş.

    Allah muhafaza, yaptıkları tahribatı yazdık, fetö ağzı.

    tez zamanda söküp atın, yoksa iman ve din namına bir şey kalmayıp gavur olarak gideceksiniz.

  • forvet09 kullanıcısına yanıt

    şu konuya bile içindeki nefreti kusan sensin.. sırf damat yaptı diye. vatan sevgisini sizin gibilerden öğrenecek halimiz yok şükür. pkk ile aynı safta olupda senin ettiğin lafları kim ediyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi babus0606 -- 19 Nisan 2022; 16:58:44 >
  • Allah'ın gözünü kör ettiğine yol gösterecek değiliz.

    kendinizin olduğu çukuru da milleti pkk lı diye yaftalayarak daha üstteymiş gibi gösterme tavırlarını kesin.

    akp, pkk dan daha tehlikelidir.

    pkk toprak kapmaya çalışır, karşı koyar alırsın.

    akp, toprağını satar, aileyi mahveder, ahlaksızlığın dibine vurur, pkk ile oturur, fetö ile yatar, başkalarını suçlar.

    dsö ye satar, yeni dünya düzeninin kölesi yapar. bill istiyor diye milleti aşılatır.

    işin garibi de, bunların hepsini Ahmak müslümanlara yaptırır.

    o da zanneder ki, ben büyük işler başarıyorum.

  • Öncelikle, ahmak müslüman olmaz. Kendini müslüman zanneden ahmaklar olur. Akp pek çok yanlışlar yapmıştır, şimdi memleketi kurtarmaya talip olanlar Akp nin yaptığı yanlışları tekrarlayarak mı başaracaklar bunu? Bir zamanlar Akp ile birlik olduğunu iddia ettikleri bu örgütlerle kol kola yürüyerek mi? Fetö, 2014 yılında terör örgütü listesine alındı. Barış süreci, 2015 yılında noktalandı. Neden noktalandı, Türkiye toprakları içerisinde bağımsız bir yönetim ve yapılanma talebinde bulundular ve bu kabul edilemezdi. Hdp denilen bu yapılanmanın, Kürt Halkı’nın haklarını savunma çabasında bir toplumsal girişim değil; vatanın bölünmezliğine tehdit oluşturan, ülkeyi zayıflatmaya ve kaos çıkarmaya çabalayan, ipleri Türkiye düşmanlarının elindeki bir taşeron, sırtını Kandil’e dayamış Pkk nın terör ikizi ve dahası “Pkk, T.C’yi tükürüğünde boğar” diyecek kadar hadsiz hainler oldukları ortaya çıkmadı mı? Onlar bu beyanatları verdikten sonra Akp den uzaklaşırken kimlerle yakınlaştılar, kimlerle yol arkadaşı oldular? Heyhat, 1980’li yıllarda köyleri basıp beşikteki Kürt bebelerini bile katleden Asala nın mirasçısı bu vampirler, aradan zaman geçti birşeyler unutuldu ve şimdi Kürt Halkı’nın haklarının savunucusu oldular. Dahası, demokrasi elçisi oldular. Demokrasi adına ülkenin her kesiminden insanların teveccühünü ve oylarını aldılar. Şimdi Akp mi sağlamış oldu, Akp mi verdi bu imkanı? “Şapka düştü, kel göründü” atasözü vuku bulalı 10 seneye yaklaştı, siz kaç sene daha anlatacaksınız bunları, ne kadar daha kol kola yürüyeceksiniz? Akp nin yaptığı gibi, ucu size dokununca, parti çıkarlarına zarar vermeye başladığı zaman mı asıl tepkiyi vereceksiniz? Dünyanın dört bir tarafına dağılmış hainlerin dilinden konuşarak Akp düşmanlığı mı yapıyorsunuz, yoksa devlet düşmanlığı mı?

    Bop mu dersiniz, Gop mu dersiniz, bununla ilgili Erdoğan’ın konuşmalarından yapılan alıntılar en son 2008 yılına uzanıyor. Bu, Türkiye’nin bir projesi değil. Abd, Rusya, İngiltere, Fransa, Almanya, Japonya, Kanada … bir sürü ülke var. Abd’nin amacı; bu yerlerde yönetim değişikliği dahil olmak üzere yeniden bir yapılanma ile İslam Dünyası’nı baskı altına almak, doğal enerji kaynaklarını ve geçiş yollarını kontrol etmek ve gizliden gizliye İsrail devletinin genişlemesine zemin hazırlamak olabilir. Türkiye bu oluşumu yok sayarak, dışında kalarak bunlara engel olamaz. Tıpkı, vaktinde Irak’a asker göndermeyerek buradaki illegal yapılanmalara engel olamadığımız gibi. İsteseniz de, istemeseniz de Orta Doğu’da bir oyun oynanıyor. Ülkemizin çıkarlarını, Müslüman kardeşlerinizin haklarını koruyabilmek adına buna dahil olmak zorundayız. Öyleyse iddianız nedir, Türkiye Orta Doğu’da Abd’nin çıkarlarını koruyor, onun taşeronluğunu yapıyor mu diyorsunuz? 2008 yılından günümüze Abd ile ilişkilerimizin gelişimine bakarak nasıl bir kafa yapısı bunu iddia edebilir ki? Asıl, Abd’nin ağzından konuşanlar siz değil misiniz? Yıllar önce Abd basını “Türkiye Işid’e yardım yapıyor” iddiasında bulunduğunda ortalığı kaynatanlar, sırf Akp düşmanlığı yapmak için memleketini satanlar kimlerdi? Abd nin Işid’e yardım yaptığı alenen belli olduğunda sessiz kalanlar kimlerdi? Abd, Türkiye düşmanı teröristlere silah ve cephane yardımı yaparken sessiz kalanlar kimlerdi? Reyhanlı’ya bombalar yağarken “Devlet uyuyor” diyen, Mehmetçik sınır ötesinde tampon bölge kurduğu zaman da Devlet’ine işgalci diyenler kimlerdi? Bugün de halen, sınır ötesindeki terör örgütü odaklarına operasyonlar düzenlendiğinde kendi Devleti’ne işgalci yaftası takmıyorlar mı? O zaman, 2008 yılına kadar yapılan bazı konuşmaların içerisindeki cümlelerden örnekler vermek yerine, olaylar ve uluslar arası ilişkiler çerçevesinde söyleyin; kim Amerikancı, kim gerçek Bop çu? Ya, Amerika Türkiye’de darbe yapmaya çalıştı. Ekonomik ambargolarla, silah ambargoları ile vurdu. Yıllardır elinde koz olarak tuttuğu Ermeni tasarısını bile kabul etti. Orta Doğu’da çıkarlarını koruduğumuz için mi, bizi ödüllendirmek için mi yaptı bunları?

    Akp aileyi mahvetti, kadına şöyle haklar, erkeğe böyle cezalar… bunlar güzel ve yerinde eleştiriler ama İstanbul Sözleşmesinden çekildi diye Erdoğan’ı yerden yere vuranlar yine siz değil miydiniz? Bu arada ben evime her konuda hakimim, eşime de kızıma da nasihat edebiliyorum, şiddet de uygulamıyorum, şimdiye kadar hiç savcılığa şikayet edilmedim. Başınıza gelen her türlü olumsuzlukları da Akp den bilmeyin artık.

    Domuz, kasaplık hayvan olur. 60 sene önce başlayan Avrupa Birliği macerası, uyum yasaları çerçevesinde olur. Ayrıca, Türkiye topraklarında yaşayan Hristiyan vatandaşlarımız ve Türlkiye’de bulunan Hristiyanların ihtiyaçlarını karşılamak için olur. Her zaman dilinizden düşürmediğiniz demokrasi ve çok seslilik kavramları için olur, laiklik için olur. Domuz, kasaplık hayvan olur ama ben gidip yemem. Domuz eti ile bir arada bulunan diğer etleri de içim kaldırmaz, yine yemem. Herkesin dini kendine. İlçe’de de bugüne kadar domuz eti satan bir kasaba rastlamadım.

    Düne kadar herkes eleştiriyordu, din (müslümanlık) Akp nin tekelinde değil diye. Artık işler tersine dönmüş. Akp dinsiz, diğerleri iyi müslümanlar olmuş. Bir taraftakiler de ahmak müslümanlar… Bir zamanlar Akp ye akıl verenlerden akıl aldıkları o kadar belli ki…

    İha, Siha veya Türk silahlı Kuvvetlerinin envanterindeki başka silahlardan örnek verilerek Türkiye’nin milli savunma hamlesini küçümsemek, ancak o silahlar karşısında titreyen terörist beyinlerin işidir. Pkk üst bölgesine sızıp Mehmetçik’i şehit ettiğinde “Sizin İhanız yok mu göremediniz mi” diyen, Sihalar Pkk nın üzerine bomba yağdırdığında da “İnsancıl bulmuyorum” diyen o terörist beyinlerin işi. Her türlü terör odakları ile arasına mesafe koyabilen, Devletin bu konudaki mücadelesini sulandırmayan, milli savunma hamlesinin her zaman durabilen, bok atmayan, “biz çok daha ileriye götüreceğiz” diyebilen bir yönetim… umarım olur.

    Forumun Elektronik Bölümünü de, o saçma sapan konu dışı sayfalara benzettik bu arada…





  • ENCHANTER E kullanıcısına yanıt

    Konu tamamen teknolojik ve de ilgi çekici hobi kısmını içermekte. Farklı bakış açıları ve hatta siyasi alakaları ele alınabilir ancak; menfi v benlik sorunları için aşırılık hep iticidir. Her ne kadar teknoloji kısmını özne almak istesek de; konuya eklenmiş harici kısımları hükümsüz bırakmak zaafa sebeptir.


    Maalesef menfaati ve benliği dinin de maneviyatın da diğerlerinin haklarının da önüne geçebilecek bir felsefe var. Yanlışı savunmak Hakka muhalefettir.


    Haram hiçbir zaman helal olamaz, sayılamaz Gerçek asla değişmez. Kısmen hata ile şerri azaltacağını sanmak, hata tarafından menfaat elde etmek ve insanlığına aykırı davranmaktır. Dünya kolay değil. Zordan kaçmak için Hakka karşı gelinmez. Uğruna can verilecek davası vardır dünya hayatının. Hem de düşmana taviz ile de hiçbirşeyin değişmediğini gördükten sonra, uğruna can verilecek değerleri maddeye değiştikten sonra ne kaldı ki hüzünden başka??





  • karafetva K kullanıcısına yanıt

    şiir gibi olmuş ağzınıza sağlık

  • Baristatales B kullanıcısına yanıt

    Hürmetler... Bu mesajı yazdığınızda mesaj sayınız üye isminizin altında;

    666 idi... enteresan... Ne tesadüfler hayatta...


    Bu arada Selçuk Bayraktar da bu konuya dahil ooldu; buyrun;

    Baykar Technologiesyoutube
    📢 Bayraktar #AKINCI TİHA, Roketsan tarafından geliştirilen Teber-82 Güdüm Kiti ile gerçekleştirdiği ilk atış testini başarıyla tamamladı. 🚀🎯 #Baykar 💪 #Roketsan Vatanımıza, milletimize hayırlı ve uğurlu olsun... #MilliTeknolojiHamlesi ✈️🐳🚀🌍
    https://www.youtube.com/watch?v=8sdianymE5g&feature=youtu.be
  • tb3 geliyor  

    https://www.aksam.com.tr/teknoloji/abdli-siha-sirketi-bayraktar-tb3-konseptini-kopyaladi/haber-1268994

  • StoryBoxyoutube
    #storybox #nasılbaşardılar #aircar StoryBox'ın bu haftaki konuğu, uçan arabaya imzasını atmak üzere olan Eray Altunbozar. İşçi bir babanın çocuğu olarak dünyaya gelen Altunbozar, henüz 18 yaşındayken okumak için gittiği ABD’den mezun olup İstanbul’a döner. Okul yıllarında not aldığı ders notlarının fotoğrafını cep telefonu ile çeken genç girişimci, “Bunun kolay bir yolu olmalı” diyerek akıllı not defteri Outliers Notebook’u yapar ve 35 ülkeye ihraç eder. 2017 yılında bir gün evde otururken aklına gelen “Uçan araba” fikriyle hayatı değişir. Stajyer arkadaşıyla birlikte iş başına koyulan genç girişimci, tam 3 yıl sonra Dubai’deki bir fuarda uçan arabayı sergileyerek devrim yaratır. “Bütün paramı AirCar’a harcadım. Önce arabamı sattım, şimdi de motosikletimi satışa koydum. Ama yılmadım. Her şeye rağmen AirCar’ı havada göreceğiz. Nisan ayında insansız testlere geçeceğiz” diyen Eray Altunbozar’ın girişimcilere tavsiyesi net: “Asla vazgeçmeyin…” StoryBox'ı diğer mecralardan takip etmek için; YouTube: https://bit.ly/2V8w0Ww Instagram: http://instagram.com/storyboxweb Twitter: https://twitter.com/StoryyBoxx?s=20 ---------------------------------------------------------------------- StoryBox, Türkiye’yi anlatan insan hikayeleri üreten yeni bir medya mecrasıdır. Çalışmalarına Aralık 2019’da başlayan StoryBox ve ekibi yeni dünyada yeni medyanın tüm unsurlarını kullanarak bundan sonra her Perşembe karşınızda olacak. Girişimcilikten spora, güncel konulardan yeni dünyaya kadar birçok alanda yaratıcı kurgu ve müzik kullanılarak belgeseller ve video içerikler üretilir…
    https://www.youtube.com/watch?v=Rj-NOs6Syog&feature=youtu.be

    BU farklı bir girişimci ama konuyla gayet alakalı...

  • Yabancı bir yayın daha, tamamen incelmedim ama Türkiye'nin "unmanned air vehicle" insansız hava araçlarınd zirveye çıktığına dair yabancı yayın;


    Binkov's Battlegroundsyoutube
    Get Binkov plushies here: https://crowdmade.com/collections/binkovsbattlegrounds/products/binkovs-battlegrounds-plush In recent years, Turkey has proliferated as an international supplier of unmanned aerial vehicles. And their product roster is growing ever larger and more interesting. How did they manage to squeeze past the industry behemoths such as the US, Israel and China? Watch this video to learn more about it all. Music by Matija Malatestinic http://www.malatestinic.com​ If you want to watch our videos without ads, if you want quick replies to any questions you might have, if you want early access scripts and videos, monthly release schedules - become our Patron. More here: https://www.patreon.com/Binkov​ If you want to buy a Binkov plush doll, get it here! https://crowdmade.com/collections/binkovsbattlegrounds/products/binkovs-battlegrounds-plush You can also browse for other Binkov merch, like T-Shirts, via the store at our website, https://binkov.com Subscribe to Binkov's channel for more videos! https://www.youtube.com/channel/UCPdk3JuQGxOCMlZLLt4drhw Follow Binkov's news on Facebook! https://www.facebook.com/binkovsbattlegrounds/ Follow us on Twitter: https://twitter.com/CommissarBinkov Suggest country pairs you'd like to see in future videos over at our website: http://www.binkov.com
    https://www.youtube.com/watch?v=3bnyHqizpSQ
  • Bayraktar belgeseli, yabancı kaynak

    AiTellyyoutube
    #tb2bayraktar #uav #drone The Bayraktar TB2 is an unmanned aerial vehicle with angled wings and a rear propeller often referred as a medium-altitude long-endurance called MALE. The system consists of 1)Bayraktar TB2 Armed UAV Platform 2)Ground Control Station 3)Ground Data Terminal, 5) Remote Display Terminal, 6)Advanced Base with Generator and Trailer modules. Find us on Facebook https://www.facebook.com/Aitelly-1089... Support us in Buy Me a Coffee https://www.buymeacoffee.com/aitelly Instagram https://www.instagram.com/aitelly3d/ Twitter https://twitter.com/aitelly3d We make it on Blender Download it is free and Safe https://www.blender.org/download/ Peace Out As a Small Channel We encourage you sharing our Videos , But Kindly be advised that any unofficial translations or editing of our work in any medium will be considered a breach of our intellectual property rights. Apologies for the Legal Language, This happens because we had faced a lot of Duplicates Contents through Experiences ;) This has been a result of Big Channels Duplicating our Contents Ripping our original hard work which we have created from Scratch from Modeling to Rigging to Animation to Rendering.So we had to involved Lawyers.
    https://www.youtube.com/watch?v=Wil6V0sYHf8&feature=youtu.be
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.