Şimdi Ara

Dünya Üzerinde Gizlice Çalışan Antik Mısır'da da Kullanılmış Bir Uzaylı Tanrı sistemi var. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
84
Cevap
3
Favori
3.819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Git insanları dine topla tipi din değil yazma çalışmaları yaptıklarım zaten herşeye gücü yeten değiller.


    Evet dostum inanması zor ama dünyaya çalışan beni bulan sistem %100 gerçek ve hala aktif ve benim bu bilgileri yazma sebebim bilime katkısı olması amacıyla.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Timeguard -- 3 Haziran 2023; 0:39:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üstadım işte seni bulduklarında veya beni diyelim benim ilk gördüğüm evimde akşam vakti 5~10 saniye civarı süren RAAAAAA sesiyle birlikte görünen sarı rengi belirgin 3d holograma benzer ışık hüzmesiydi ve sene 2011 veya 2012 veya 2013'tü hatırlıyorum. Bunlar oldu çok az insana olmuştur şu Aladdin'in cini hikayesi varya gerçekleşmişcesine anlatılır bilirmisin ona benzer yapıları var herşeye gücü yeten ve ezeli ebedi varlık değiller belliki makine destekli yapıları var net ve belliki çok yeni bir durum değil belki 4000 senedir var bu sistem kaç kişiyi seçti ve kime ne yazdırdı bilemeyiz ama benden kalk bu kitaba insanları tapındır istekleri olmadı.

  • Profesyonel yardım alın hocam. Ciddiyim. Kendinizi tamamen kaybetmeden önce yapın bunu.

  • İpin ucunu fazlasıyla kaçırmış troll bir cool story bro'ysa da bu yazılanlar hiç normal değil. Başkası olsa bu tarz yazmaktan çoktan bunalır, vazgeçerdi. Evet bence de profesyonel bir yardım almalısın. Çevrendeki insanların dikkatini çekmeden ve rahatsızlık uyandırmadan önce - ki fark etmişler midir emin değilim - yapmanı tavsiye ederim. Gerçeklikle temasını yitirmiş yazıyorsun ve bu yaşam konforunu ve insanlarla ilişkilerini olumsuz etkileyebilir. Kesinlikle ayıplanmaması veya yadırganmaması gereken psikiyatrik ya da psikolojik rahatsızlıkların en temel göstergeleri bunlar. Yani 1) gerçeklikle teması kaybetmek 2) hayat konforunda azalma.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nat Alianovna kullanıcısına yanıt

    Peki söylediklerim %100 olarak bilimsel olarak ispatlanabilir doğrularsa ve öylede... ne düşünürdüyseniz birde bu açıdan düşünün ve o gözlede bir yorum yapın isterim. Ben bu bilgiyi insanlığa ve bilime sunmak zorundaydım ve bir şekilde sundum.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Timeguard -- 3 Haziran 2023; 1:40:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Timeguard T kullanıcısına yanıt

    Neye dayanarak bilimsel diyorsun? Kendi tahayyülünde, gerçekliği kurduğun hayal dünyanda bilimseller sadece. Hangi insanlık, hangi bilim? İnternetin bir köşesinde alt tarafı bir yorum yapıyorsun. Hakemli ve popüler bilim dergilerinde yer işgal edip basın ve sosyal medyaya da yansıyıp dünya kamuoyunda ses getirecek bir çalışmanı paylaşmıyorsun. Böyle uyandırmak için sanki elimde kovayla sana su atarcasına yorum yapıp durmam doğru olmaz. Çünkü uzman olmadığım için istemeden duygularını incitip sana çok zarar da verebilirim veya gerçeklikten kopuk kanılarını daha da güçlendirebilirim. Onun için profesyonel bir yardım alman lazım. Hayal tanrıçasının kanatlarını takıp süzülmektense bir an için soluklanıp kafandakilerinin doğruluğunu sorgulayabilirsin. Genelde yanlış bildiklerimiz doğru bildiklerimizden daha fazladır. Doğru zannettiğimizi dikkatlice sorgulamamız gerekir. Bu herkes için geçerli.


    Uzaylılar vb gibi bilinmezlikleri bir olayın açıklaması yapmadan önce en makul ve ayakları yere basan açıklamaları gözden geçirmelisin. Mısırlıların bir tanrı sistemi icat etmek için uzaylılara ihtiyacı yoktu. Diğer antik halkların da yoktu. Tıpkı senin, benim gibi yalnızca hayal gücüyle bunu yapabilirler. Gayet insani bir refleksle karşına çıkan bir takım fenomenleri kişileştirerek veya arkasına icra eden şahıslar koyarak "kum fırtınası tanrısı, güneş tanrısı" vs uydurabilirsin. Bu şekilde olayları izah edebilirsin. Bunun için uzaylılara ihtiyacın yok. Kolay gelsin.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Nat Alianovna kullanıcısına yanıt

    Çok uzatmayacağım lafı çünkü düne kadar bir çoğumuz gibi bende acaba uzaylılar varmıdır bize benzeyen varsa bizi bulmuşlarmıdır benzeri kendime soruları çok sormuştum ama şu iki dikkatimi çeken durum beni olabilirliği konusunda net evet tarafına itiyordu öncelikle evren çok büyük gerçekten israf olur tek bir gezegende yaşam olması ve bizde evrenin içinden doğal olarak var olmuş varlıklarız aksine bir bilimsel kanıt ben göremedim.


    Şimdi benim konunun bilimsellik tarafına gelelim ilk sayfada paylaştığımdan daha fazla video var elimde ve hepsi oynamasız veya kurgu içermeksizin yalın telefon kamerasıyla çekilmiş görüntülerdir samimi bir bilimsel inceleme sonucunda dünya dışı yaşam üretimi oldukları tespit edilebilecek nitelikte fiziki kayıtlardır 2. yöntem ise rüya görüntüleme benzeri anılarımın görüntülenmesi anılarımın görüntülenmesi durumunda zaten yaşadıklarımın gerçek olduğu anlaşılacaktır.


    Nitekim mısırlılarda uygurlarda ve yahudilerde kafadan istediği gibi tanrı uydurabilir sınır yok lakin bu işin başka bir yönü var Ra demesinden ve güneş ışığı hüzmesi benzeri ışık göstererek gelmesinden ben antik Mısırı görmüş bir sistem olduğuna net inandığımı söyledim yoksa kafamdan uydurmadım Mısırı görmüştür tezini ama dünyayada çalışıyor ve çok nadirende olsa insan seçebildiğine ben ispatım.


    Ve bugün Hristiyanlık , Müslümanlık ve Musevilik adı altında dünyada bilinen dinlerde de bir insan seçildiği insan üstü bir varlığın seçilmiş insanla iş birliği yaptığı ve sonucunda bir kitap yazıldığı anlatılır ve bu dinlerde anlatılan insanı seçen varlık ezeli ve ebedi herşeye gücü yeten tiptedir ve hiçbirşeye muhtaç değildir öğretilir ve bu dinlere öylede olsa böylede olsa inanan insanlar var ben o dinlere kesinlikle inanma taraftarı değilim başıma gelenleri gördükten sonra hiç ama hiç değilim gelse gelse en fazla bana gelebilen gelecektir ki bırakın herşeye gücü yetmesini sadece gelinen insanın bildiği dilleri konuşabiliyor ve canlı sınıfından bile değiller.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Timeguard -- 3 Haziran 2023; 2:47:8 >




  • Dört ciltlik Ra Bilgileri serisinin en azından ilk cildini okumanızı tavsiye ederim. Baskısı bulunmayabilir ama internet ortamında PDF olarak var. (İlk 70 sayfa civarı açıklama sıkıcı olabilir.)


    Ra bellek bileşiminin size ses gönderecek bir anlayışta olmayacağını kolayca anlayacaksınız. Eğer ki duyduğunuz ses gerçekse, bunu yapan başka negatif bir oluşumun varlıklarıdır.


    Ra ise bize göre çok gelişkin ve uzaylı diyebileceğimiz pozitif (başkalarına hizmet yönünde ilerlemiş) varlıklar topluluğudur. Bu şekilde bir iletişim kurmazlar. En azından dört ciltlik kitap serisini okuyunca bu sonuca varılıyor. (Mısır döneminde dünya üzerinde önemli rol oynamışlardır ve tanrı olarak anılmak istemedikleri için geri çekilmişlerdir. Bununla birlikte dünya üzerindeki karmaları devam etmektedir.)

  • .Ferrum. kullanıcısına yanıt
    Gece gece ne uyku kaldı ne yorgunluk😂😂😂

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Mobidik kullanıcısına yanıt

    Ben o kitabı biraz inceledimde benimle doğrudan alakalı değil orda Ra adı kullanılıyor geldi bana kitabın başlarında okumayı bıraktım. Benim anlattığım Raaa sesi verirken sarı renk ışık hüzmesi göstererek gelen tanrı ve sistemi şuanda dünyaya aktif çalışır vaziyette ve hala benimle bağlantısı var.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Timeguard -- 3 Haziran 2023; 5:43:43 >
  • 'Tanrı' olduğunun kanıtı nedir?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mobidik kullanıcısına yanıt

    Tanrı tanımıyla geliyorlar uzaylılar şu Alladin'in cini varya bilirmisin aynı ona benzer görünebiliyorlar 3d hologram tarzında etrafta :

    https://i.pinimg.com/originals/17/fb/92/17fb92594bd2e64f7cb2e81141296d20.gif


    Yeri göğü yaratan değiller insanlık dahil herşeyi yaratan değiller.. Teknolojik temelli yapıları var ve yazdıracakları kitabı kendi çalışacakları konuları gerçekleştirmek amaçlı istiyorlar git bu hakikat din oldu herkese kitabı dağıt tipi istekleri olmadı ama ben dinsiz bir durumda bitireceğim bana ilk ra sesi gelen sarı renk ışık hüzmesi çıktıktan sonra kitap yazdıracağız demek amaçlı görünmeleri 8 sene civarı zaman aldı ve geçen 8 senede bazı yanlış şeyleri kendileri uygulamaya almışlar.


    Ben Aladdin'in cini hikayesindede gerçekten görünülme olduğunu düşünmeye başladım ve görünenin Amon-Ra olduğunu hesapladım kendi yaşadıklarımdan sonra Amon-Ra şapkası olmasa ve yarım bel görünse Aladdin'e göründü anlatılan cinle aynı sonuç çıkıyor neredeyse.



    Dünya Üzerinde Gizlice Çalışan Antik Mısır&#39;da da Kullanılmış Bir Uzaylı Tanrı sistemi var.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Timeguard -- 3 Haziran 2023; 19:59:29 >




  • Bakın arkadaşlar bu uzaylıların beni seçmesi ve din yazdırmaya gelmesiyle ilgili bir kaç ilginç deneyimim oldu bunları yazayım belki birinin işine yarar:


    1. Matrix filmindekine benzer gerçek dünya kalitesinde ortamları zihninize kablosuz bağlanıp yaratabiliyorlar ve sizin benzerinizi sizi temsilen o ortamın içinde yaratabiliyorlar.
    2. Kablosuz bağlantıyla beyindeki tüm anıları yaşanmışlıkları çok rahat okuyabiliyor görüntüleyebiliyorlar ve çok rahat istedikleri rüyayı size gösterebiliyorlar.
    3. Tüm vücut organlarınıza kendileri kurdukları sinyal tipi beden aracılığıyla destek güçlendirme ve sağlık bakımı yapabiliyorlar.
    4. Ve beyninize bağlanıp sizin etrafınızdaki dünyanın değişik görünmesini ve kendilerinin sizin etrafınızda gezdiğini görmenizi sağlıyabiliyorlar.
    5. İnsan dilini çok çabuk öğrenip konuşabiliyorlar.
    6. Size eş veya sevgili veya doktor olabiliyorlar.


    Bizde bunları çok rahat yapabiliriz bekar insan yanlız insan sorunu kalmaz evinde otururken uydu benzeri cihazla vücuduna bağlanıp tüm organlarına sağlık bakımı yapabiliriz bizde aynı teknolojiyi geliştirebiliriz.


    Ben yaşadığım bazı sorunlardan dolayı din yazma işini bitirdim ama gördüklerimin aynısını yapabiliriz bir kısmını yapıyoruz biliyorum.





  • Tanrı değil bunlar demon türleridir. zaten demon türleri de yabancıdır yani farklı boyutsal paradigmanın varlıklarıdır. Uzaylı dediğimiz türler de demon türleridir. sizinle iletişime geçenler de negatif bir takım yapılardır. Sizi delirtene aklınızı kaçırtana ve kendinizi peygamber,tanrı ilan ettirene kadar sizinle uğraşırlar. Bunun muhtemel sebebi hayatınızın bir yerinde bu varlıkların size ulaşması için kadiri mutlak yaratıcının ters mukabiline bir takım ruhsatlar vermenizdir.Kısacası günahlardır benim görüşümce. Zaten günah kelimesi de bir takım evrensel yasaları işletmemek,doğru şekilde yaşamamak anlamındadır. Eğer bu ruhsat yasasını çiğnerseniz, bu varlıkların size yapamayacağı şey yoktur. Ben de yaşadım.

  • Bildiğin teknolojik üretim bu iş için özel yapılmış uzaylı merkezleri nerede bilemiyorum ama ilk geldiklerinde ra sesi gelen sarı renk bir ışık hüzmesi gösteriyorlar.


    Ve kısaca uzaylıların dünyaya keşif araçlarıyla gelmesine çoğu zaman gerek yok ellerindeki teknolojiyle benim gördüğüm bu teknoloji ellerinde 4-5.000 sene öncesinden beri var gibi istedikleri insanın beynine bağlanıp istedikleri bilgiyi rahatça elde edebilirler veya birini öldürebilirler.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Timeguard -- 24 Haziran 2023; 14:25:24 >
  • Nefes sesi, yalanını gösteriyor.

  • Şimdi bu ra sesi gelen 3d holograma benzer 110-120 derece denen yatay açıya benzer açıyla hatırlıyorum belirgin sarı renk bir ışık hüzmesi gözüktü evde ve ışık hüzmesi en fazla yumruk kalınlığındaydı ve bana bu ilk gözüken ra sesi gelen sarı renk ışık hüzmesini ben 2012 yılında gördüğümü hatırlıyorum çünkü ışık hüzmesini görünce Maya takvimi söylentileri vardıya Anunnakiler gelecek veya Niburu veya Marduk geliyor insanlık yeni üst bilinç ve altın çağına geçecek deniliyorduya bende 2012 üst bilinç çağına geçiş söylentileri doğru çıktı ve bana bu ışık hüzmesinin görünmesinin sebebi bu sanmıştım.. (anlatmaya devam edeceğim)


    Veya kıyamet kopacak deniyorduya söylentiler çok fazlaydı ben kıyamete falan inanmıyordum şu alttaki resimde anlatılana benzer bir sürü söylenti vardı işte bende gerçekten üst bilinç çağına geçişin işareti sandım gördüğüm sarı renk ışık hüzmesini.


    Dünya Üzerinde Gizlice Çalışan Antik Mısır&#39;da da Kullanılmış Bir Uzaylı Tanrı sistemi var.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Timeguard -- 27 Haziran 2023; 18:48:15 >




  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.