Şimdi Ara

Dünyada Örneği Çok Az Olan “Türkiye Kart” için Geri Sayım Başladı!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
936
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Tüm şehirlerde aynı kartla toplu taşıma araçlarını kullanmayı sağlayacak Türkiye Kart için geri sayım başladı. Ayrıntılar haberimizde;

    Dünyada Örneği Çok Az Olan “Türkiye Kart” için Geri Sayım Başladı!


    Hepimiz biliyoruz ki farklı bir kente gittiğimizde toplu taşıma için yeni kartlar almamız gerekir. Ancak ağırlıklı olarak öğrencilerin ya da işi gereği farklı şehirlere seyahat etmesi gerekenlerin muzdarip olduğu bu durum, artık değişiyor.

    Hem de yapılacak yeni değişiklik, yalnızca toplu taşıma araçlarını kullanacak olanları değil diğer vatandaşları da sevindirecek nitelikte! Çünkü Türkiye Kart olarak isimlendirilen proje sayesinde yeni bir dönem başlayacak. Bakalım, bu nasıl olacak?

    Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Türkiye Kart ile ilgili umut vadeden açıklamalarda bulundu.

    Dünyada Örneği Çok Az Olan “Türkiye Kart” için Geri Sayım Başladı!


    Hürriyet’e konuşan Arslan, Türkiye Kart ile vatandaşın her türlü finansal işlemi tek bir karttan yapabilmesini amaçladıklarını belirtti. Yani söz konusu proje sayesinde, toplu taşıma araçları için ekstra bir kart ya da bilet almak durumunda kalınmayacak. Çünkü aynı zamanda bir kredi kartı olarak kullanılabilecek kart her yerde geçecek.

    Projenin dünyada çok az örneği olduğunu vurgulayan Bakan Arslan, bunu birçok ülkeye ihraç edebileceklerini de belirtti.

    Dünyada Örneği Çok Az Olan “Türkiye Kart” için Geri Sayım Başladı!


    Arslan, yenilikçi tek kart dışında Türkiye’nin mega projeleri hakkında da bazı açıklamalarda bulundu. Avrasya Tüneli projesinde günlük 48 bin ortalamasına ulaşıldığını dile getiren Arslan, bir iki yıl içinde 68 binlik garanti rakamının geçileceğini söyledi.

    Osmangazi Köprüsü’nde de 30 bin ortalamasına ulaşıldığını belirten Arslan, 40 binlik garanti geçişe ulaşmak için Bursa – İzmir otoyolunun açılması gerektiğinden bahsetti.

    Dünyada Örneği Çok Az Olan “Türkiye Kart” için Geri Sayım Başladı!


    “İstanbul-izmir arası 3 saate düşünce, ilave trafik oluşacak. Oraya birçok yeni yatırım yapılıyor. Yatırım ticareti, ticaret trafiği artıracak. Birkaç yıl içinde garanti rakamlara ulaşacağız.” diyen Arslan, Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nde de 40 binlerden ortalama 110 binlere gelindiğini söyledi.

    Kanal İstanbul hakkında da konuşan Bakan Ahmet Arslan, proje için halen 5 güzergah tercihinin bulunduğunu ifade etti. Neticede; 2018’de uygulamaya geçilmesi planlanan Türkiye Kart projesi epey dikkat çekti. Bakalım, tüm finansal işlemlerde kullanılabileceği söylenen uygulama ne zaman hayatımıza girecek?

    Kaynak: https://paratic.com/







  • O bahsedilen sayıların geçilmesi için milletin araba alması gerekiyor. Milletin de araba alması için vergilerin makul seviyeye çekilmesi gerekiyor. Devlet artık bu konuda bişeyler yapmalı. Sıfır araç ucuzlarsa ikinci el de ucuzlar.

    Az önce baktım 2005 model toyota corolla 250.000 km'deki hasar kayıtlı arabaya adam 55 bin istemiş.
  • Sanki uzaya çıkacaklar gibi tanıtmışlar. Her şehrin kartı var zaten, bunu bif kartta birleştirecekler. Çok da zor olmasa gerek. Sağ üstte kartla kendi fotoğrafı olan ulaştırma bakanımız oluyor galiba.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çipli kart sattılar bize mecbur aldık ama bunu alan tamamen maldır be
  • normal bankamatik veya kredi kartıyla ödesek daha iyi olmaz mı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: -Predestination-

    O bahsedilen sayıların geçilmesi için milletin araba alması gerekiyor. Milletin de araba alması için vergilerin makul seviyeye çekilmesi gerekiyor. Devlet artık bu konuda bişeyler yapmalı. Sıfır araç ucuzlarsa ikinci el de ucuzlar.

    Az önce baktım 2005 model toyota corolla 250.000 km'deki hasar kayıtlı arabaya adam 55 bin istemiş.



    Düşün bak araba 12 yıldır kullanılıyor

    Kazası bile var





    Ve asgari ücretin kaç katı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Buda mı gol değil

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • -Predestination- kullanıcısına yanıt

    iyi ki tofaşa bakmamişsın :D

  • aaaaa karta bak üzerinde istanbul ankara resmi yok düz çizmişler para israfı hebele hübele, hollanda da bile resim var hebele de hübelede hüloooo Dünyada Örneği Çok Az Olan “Türkiye Kart” için Geri Sayım Başladı! Dünyada Örneği Çok Az Olan “Türkiye Kart” için Geri Sayım Başladı! 

  • Yav arkadaş yeni kimlik kartlarına entegre etsenize çok zor olmasa gerek.

  • Kart yerine bunu kimlik kartının içine entegre etseler, adam ögrenciyse zaten artık online sorgu var, direk ona göre keser. Ayrıca içine para yükleme kısmınıda hgs gibi kredi kartına otomatik bağlarsın. Millet artık kart taşımak istemiyır.

  • Adı suriye kart olsun onlara herşey beleşş biz üçüncü sınıf vatandaş görülen türklere herşey parayla vergiyle

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Redeemertr

    aaaaa karta bak üzerinde istanbul ankara resmi yok düz çizmişler para israfı hebele hübele, hollanda da bile resim var hebele de hübelede hüloooo   

    CAMİ RESMİ YOK ASLANIM HAYIRDIR?

  • -Predestination- kullanıcısına yanıt

    bu araba olayına el atacak parti programını gördüğüm partiye oyu basacam 2 parti hariç onlar bedava araba verse bile oy atmam. çalışıyorum ediyorum bindiğim araç 2010 model 11 yaşında yahu şaka gibi. benzin fiyatlarını söylemiyorum bile.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.