Şimdi Ara

Duyuru'da ki CSB Hikaye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Dun biraz telasliydim kosusturmacalardaydim.. wifi yakaladigim bi noktada durdum.. duyuruya baktim. Yazdim..pek bilmedigim bir sehir oldugundan adres soracaktim. soyle bir bakindim etrafa. Yalnizbasina oturan bir amca ilisti gozume. Gulumsedim. Suraya nasil giderim? Kac numara otobuse binmeliyim? Dedim.. otur cay soyleyeyim dedi. Acelem var dedim.. cayciya seslendi 2 cay getir buraya hemen dedi. Oturdum..

    "Bende seni izliyordum." dedi.. cok dikildim heralde diye dusundum.
    Ogrenci misin, filan klasik sorular gecti.
    "Ben bekarim" filan dedi. Evlenmediniz mi? Dedim. 35 yil evli kaldim. 10yildir bekarim. Dedi.

    "Kamyon soforu idim, emekli oldum. Simdi bir evim var.. bir arabam var." dedi. Peki ben kalkayim dedim. Yemek soyleyeyim halden anlarim dedi.. actim zaten kabul ettim..

    "Evin varmi? Evim sicak. Istedigin zaman bizde kalabilirsin." dedi. Iyi niyetle soyledi gibi geldi.
    "Icki icer misin. Yarin sana bir viski alayim buyuk bir sise. Icebildigin kadar ic." dedi. Ogrenci sevindiriyor heralde dedim.
    "Istersen bizde kal sicak su var dus ta alirsin. Daha onceden moldovyali bir cocuk kaliyordu yanimda. Masorumdu benim.. ama temizligine dikkat etmiyordu. Koltuk alti, filan hic bir yerini tras etmiyordu." dedi. Hmm temizlik onemli tabi dedim.
    "Sunnetsiz oluyorlar birde." dedi. Evet dedim.
    "Evim her yere yakin. Guzel banyo yaptirdim. Biz arkadasiz. Sen benim sirtimi keselersin. Ben senin sirtini keselerim." dedi. Yasli amca uzanamiyor heralde ondan dedi diye dusundum. Yaslilik ne zor dedim icimdem. Disimdan bisey diyemedim. Dondum.

    "Akupunktur yaptiriyorum bende surda." filan derken elime dokundu anlatirken. Sonra komple elimi tutar gibi geldi.. irkildim cektim elimi..
    "Yarin sana kiyafette alalim. Kazak alicam sana ne giyiyorsun? M olur heralde. Yarin alir eve getiririm. Giyersin olmazsa degistiririm." filan diye anlatti. Acelem var amca dedim ciktim.

    Telefonumu da verdim bu arada ariyor simdi. Nabayim lan. Dedelerden biri olmasin? Bende uzun sacli beyaz tenli erkegim amk gotume bir sey olmasin? Arayip duruyor. Dun de aradi sahi 3-4 kere. gidecegin yere arabamla birakayim dedi..



    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >







  • okumayın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.