Şimdi Ara

Dx 10 anakartta Dx 11 Ekran kartı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar Forumu gezdim buldum ancak insan bu kadar para bayılmaya kalkınca emin olamayıp tekrar soruyor bağışlayın affedin;

    DP43BF Anakartta (DX 10 - PCIe 2.x) GTX 750 Ti ekran kartı taksak çalışırmı ? Call of Duty ghost oynayabilir miyim arkadaşlar ? Diğer tüm değişkenleri boşverin cevap evet mi hayır mı?

    Cevaplayan üstadlara şimdiden teşekkürler saygılar



  • anakartlar dx destekli olmaz senin de yazdığın gibi pcie 1.0 1.1 2.0 3.0 destekli olur ve alacağın kartta da bu versiyonlar vardır.gtx750ti pcie 3.0 olması lazım ama pcie 2.0 ve 1.1'e geriye dönük desteği vardır.anakartın yazdığın gibi pcie 2.0 destekliyse gtx750ti takarsın bunun tartışması olmaz ama kartı taktığında dediğin oyunu oynar mısın o işlemciyle ramle de alakalı o yüzden sistemini monitör çözünürlük dahil yazman lazım.
  • +1
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Tuoni

    anakartlar dx destekli olmaz senin de yazdığın gibi pcie 1.0 1.1 2.0 3.0 destekli olur ve alacağın kartta da bu versiyonlar vardır.gtx750ti pcie 3.0 olması lazım ama pcie 2.0 ve 1.1'e geriye dönük desteği vardır.anakartın yazdığın gibi pcie 2.0 destekliyse gtx750ti takarsın bunun tartışması olmaz ama kartı taktığında dediğin oyunu oynar mısın o işlemciyle ramle de alakalı o yüzden sistemini monitör çözünürlük dahil yazman lazım.


    Hocam çok teşekkür ederim içime su serptiniz teşekkürler tekrardan cevaplarınız için
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.