Şimdi Ara

Eca Confeo Plus İlginç Su Isıtma Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar. Bilgililerin yardımına ihtiyacım var. 5 senedir kullandığım kombide 4 gündür sıcak su sorunu yaşıyorum.

    Çeşmeyi açtığım zaman sıcak su peteklere gidiyor. 2 gün kombiyi açtım kapattım düzeldi. Dün açıp kapatmayla da düzelmedi akşam bir kaç kere açıp kapattım yine düzeldi bu sabah yine aynı sıcak suyu peteklere gönderiyor. Eğer bir defa sıcak su gelirse çeşmeye tüm gün sorun yok. Ama akşam petekleri açınca sabah yine çeşmeye su gelmiyor. Az önce farkettim Petek çalışırken çeşmeyi açınca da sıcak su yine gelmedi.

    Sorun nerde olabilir ve arızalı parça(varsa) kaç paradır. Servisi çağırdım bugünde gelmedi. Perşembeye kadar da gelemeyecek.

    Not: Bu yıl kombi bakımı da yaptırmadım parasızlıktan.

    Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.








  • 3 yollu vana su kaçırıp 3 yollu motorun kontakları ıslanınca kontaklar ıslak olduğundan dolayı bazen konum geçişlerini yapamaz bazen yapar yada bi konumda sürekli kalamaz sürekli tık tık diye konum değiştirir. (3 yollu tamir olmazsa motor yanarsa extra 300-600 tl fark çıkar) birde eca confeo kombilerde başka kombilerde olmayan karttan kaynaklı olarak 3 yollu motoruna bazen güç vermiyor, bazen veriyor(kış konumunda sorun yok ama musluk konumuna geçmiyor).

    3 yollu su kaçırmamışsa karttan kaynaklıdır. su kaçırmışsa motor yanmamışsa içi açılıp kurutulmalı, kurutulmazsa içindeki su aylarca çıkmaz ve içerdeki nem motoru yakar

  • ebu abdillah E kullanıcısına yanıt

    Teşekkür ederim. Peki kart kaynaklı bir sorunsa çok pahalımıdır. Ya da yeni bir kombi mi almak daha mantıklı olur.

  • Enola kullanıcısına yanıt

    merhaba. kart kaynaklı değildir üç yollu tamir takımı veya üç yollu vana motoru arızası olabilir.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.