Şimdi Ara

Edifier M3300 nasıl bilirsiniz? Bir de harici ses kartı tavsiyesi lütfen..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Kelepir yakalayıp aldığım Logitech S200 ümü sesi tatmin etmediği için sattım.

    Edifier markasını daha önce duymadım şahsen benim ses sistemi dağarcığım Creative , Logitech ve Bose dan ibaretti. M3300 ün tasarımı , kablolu kumandası ve 54W RMS i hoşuma gitti. Edifier markasının kaliteli olduğunu okudum diğer başlıklardan fakat M3300 için kesin konuşabileceklerin yorumlarını duymak isterim.

    Bu sistemi almışken laptop un onboard ses kartı ile kullanmak olmaz tabii. Ses kartı daha önce hiç kullanmadım bu sistemi yarı yolda bırakmicak harici ses kartı tavsiyelerinizi duymak isterim.

    Kullanım amacı olarak Film > Müzik > Oyun derim. Bu sistem benim için uygun mudur ne dersiniz? Bi de Samsung B650 televizyonuma bu sistemi bağlayabilir miyim?

    ** Edifier M3300 :http://www.vatanbilgisayar.com/edifier-m3300sf-m3300sf-2+1-speaker/productdetails.aspx?I_ID=43910



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [S]aint -- 25 Eylül 2010; 1:48:57 >







  • Vatan mağazalarında oluyor genelde, test edip almanı öneririm. Edifier tweeterları sayesinde tiz kısmında tatminkar, M3300'ün tasarımı da çok hoş. Ayrıca kullanım sıralamana göre 5+1 sistemler seni daha çok memnun edecektir bence.
  • Doğru diyosun da o sıralamayı ben yanlış yazmışım. Film > Müzik > Oyun olcaktı. Düzelttim. Bi de 5+1 in kablolarıyla uğraşmak istemiyorum. Koycak yerim de pek yok aslında. Sıkış tıkış olsun istemiyorum etraf :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.