Şimdi Ara

EGETUR Ev, Ofis & Parça Eşya Taşıma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Türkiye'de çeyrek asırdır evden eve nakliyat, ofis ve parça ev eşyası taşımacılığı hizmeti sunan EGETUR Nakliyat, taşımacılık sektöründe bilgi ve tecrübesi ile eşyalarınızı sorunsuz ve hasarsız şekilde taşımaktadır.

    Ev, ofis ve parça ev eşyası taşımacılığı hizmetini kendi özmal ve reklam logolu araçlarıyla sunan firma deneyimli personeli ile eşyalarınızı size söz verdiği gibi zamanında tarafınıza eksiksiz ve hasarsız şekilde teslim etmektedir.

    Özellikle İstanbul'da şehir içi ev ve ofis taşıma, İstanbul-Ege ve Akdeniz bölgeleri arası haftalık parça ve komple eşya taşıma hizmeti sunan EGETUR Nakliyat, kaliteli ambalaj malzemesi kullanımı, deneyimli personel kadrosu ve dürüstlüğü ile sektörde bilinen en iyi nakliyat firmalarından bir tanesidir.

    İstanbul İzmir evden eve nakliyat hizmeti eşyalarınızı İstanbul-İzmir arası %20'ye varan indirimlerle taşıyoruz. Ayrıca her hafta İstanbul'dan Ege ve Akdeniz bölgesine gerçekleştirdiğimiz parça eşya taşıma hizmeti ile kısmi ev eşyası taşımalarınızı uygun fiyatlara gerçekleştirmekteyiz.

    İstanbul ve İzmir'de ofis taşıma ihtiyacınız olduğunda kurumsal referanslara sahip firmamızdan bilgi ve fiyat almadan tercihinizi yapmayınız.

    Detaylı bilgi için;
    444 9 069
    https://www.egeturnakliyat.com.tr
    https://parcaesyatasima.com.tr
    https://ofistasimaistanbul.com



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi egetur -- 26 Nisan 2019; 16:58:0 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.