Şimdi Ara

Ekonomik notebook önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Evet arkadaşlar üniversiteye gidiyorum,yüksek lisans yapmaktayım halen, şöyle 1500 Tl yi geçmeyecek şekilde notebook önerilerinize ihtiyacım var yani ikinci elde olur fakat hayatımda hiç laptop almadım hakim değilim, kasan, yavaş çalışan bilgisayarlardan yıldım yani en azından ofis programlarını akıcı çalıştırsın arada film izlerim belki bi kaç Browser oyunu veya metin2 gibi dandik mmo oynarım, başka bi beklentim yok aygıttan. Sıfır olanlar intel celerondur muhtemelen, ikinci el bi i3 veya i5 tavsiyeniz ne olur, onun dışında ikinci el laptopta neye dikkat etmek lazım forumda böyle alıp satan güvenilir ikinci elci arkadaş varsa referanslar dahilinde onlarla da irtibat kurulabilir. Şimdiden teşekkürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jacksonV -- 7 Ocak 2020; 10:29:8 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • 2k ya taksitli alabilirsen ikinci el tavsiye etmem. işlemci ve ekran kartı gayet yeterli m2 256gb ssd de mevcut gta5 açar oyun falan da oynayabilirsin 8 10 saat batarya tutar, ikinci el eski nesillerde batarya pek tutmaz nakit alman gerekir ve cogu eski cihaz.

    -https://www.hepsiburada.com/hp-14-cm1000nt-amd-ryzen-3-3200u-4gb-256gb-ssd-freedos-14-tasinabilir-bilgisayar-8uh47ea-p-HBV00000PN63A?magaza=Teknorya&utm_source=pc&utm_medium=akakce&utm_campaign=c&utm_content=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.52.2




  • Çok sağolun hocam bunu değerlendireceğim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.