Şimdi Ara

ekran kartı alıcam lütfen yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
978
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • İNTEL PENTİUM DUAL CORE 3.0 ÇİFT ÇEKİRDEK İŞLEMCİM
    MSİ RC 410-M ANAKART
    2*1 GB 533 DDR2 RAM

    HIS HD4850 iCooler IV GDDR3 512MB 256Bit ATI DX10.1 Native Ekran Kartı ŞU MODEL EKRAN KARTINI ALMAK İSTİYORUM TABİ POWER DA ALICAM YARDIMCI OLURMUSUNUZ Bİ UYUMSUZLUK SORUNU YAŞARMIYIM ? BİRDE BUNUN AYNI ÖZELLİKLERDE 1GB OLANI VAR İKİSİNİN ARASINDAKİ FARK NE SADECE 1GB OLMASI MI?

     ekran kartı alıcam lütfen yardım



  • Anakartınız eski bir anakart olduğundan güncel işlemci desteği yok ve şu anki konfigürasyonunuza görede HD4670 ten fazlası zarar. Hadi olsunda GDDR5 bellekli gt240 olsun.
  • bu olmaz mı şimdi :(
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ismail19902

    bu olmaz mı şimdi :(


    Bu olmazmı? dan kastın, sistemime olmazmıysa olur / çalışır ama gereksiz olur demek istemiş @MÜŞAVİR, gayette yerinde 1 yorum yapmış, sen bu resmini verdiğin kartı beğenmiş olabilirsin ama o karttan alıcağın performans, senin sistemin üzerinde sana önerilen kartlar kadar olucak, bu resmini verdiğin kart senin sisteminde düzgün performans vermez, sana önerilen diğer kartlardan belki 1 miktar fazla performans verebilir fakat diğer kartlar ile bu kart arasındaki fiyat farkını asla performans karşılığı olarak alamazsın, neredeyse aradaki fiyat farkının tamamını çöpe atmış olursun.




  • bu sisteme uygun bi kart hıs olursa sevinirim önerebileceginiz model varsa yarın gidip alıcam hemen tşkler şimdiden
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ismail19902

    bu sisteme uygun bi kart hıs olursa sevinirim önerebileceginiz model varsa yarın gidip alıcam hemen tşkler şimdiden


    http://www.gigatek.com.tr/urun.php?id=2450 135,00 TL. HIS diye ısrar etme sebebin nedir?
  • veya 4670 drr3 512mb
  • hıs markasını çok sevmem ve sogutma sisteminin ii olması :)
  • 2 harici optik sürücü yeri, 1 dahili HDD yeri
    1 PCI-Express 16x
    3 PCI (2 tanesi boş)
    7 USB 2.0 bağlantı noktası (3'ü önde)
    2 adet FireWire®-IEEE-1394 bağlantı noktası (1'i
    önde)
    1 paralel bağlantı noktası anakartım bunları desteklio :)
  • http://h20195.www2.hp.com/V2/GetPDF.aspx/c00780976.pdf tüm özelliklerim burda yazılı hp ile temasa geçtim bu siteye yönlendirdiler
  • İsmail kardeşim,

    İstediğin ekran kartını (HIS HD4850) takıp kullanabilmen için anakartın uygun fakat kuvvetle muhtemel o pc de sıradan bi PSU vardır. En azından kaliteli 350W PSU lazım o ekran kartını kullanabilmen için. Ayrıca şöyle düşün; İşlemcin bir otoban, ama yollar çok dar ve bozuk. Ekran kartında bir ferrari. Sen şimdi o ferrari ile o yolda ilerlemek istesen ilerlersin ama ferrarinin nimetlerinden faydalanamazsın.

    Sende de durum aynen böyle, işlemcin maalesef üst yada orta seviye bir işlemci değil. Hatta günümüz giriş seviyesi (E5200 v.b.) işlemcilerinden bile zayıf bir işlemci olduğundan Ekran kartını verimli kullanamayacaksın. Yani kova küçük olduğundan su boşa akacak. Onun için sistemine en uygun kart, hem ek güç istememesi hem darboğaza takılmaması açısından HD4670 tir. Marka olarakta HIS diye ısrar etmen anlamsız. Ha sempatin vardır o ayrı ama kalite olarak inan çok fark olmaz aralarında.

    Ben sana tekrarhttp://www.gigatek.com.tr/urun.php?id=2450 135,00 TL. bunu öneriyorum. Tercih senin.




  • POWERM WAR ZATEN 500 WATT LIK HP YE MAİL ATTIM PCEXP. YUVASI WAR 1 ADET TAKIP KULLANABİLİRSİNİZ DEDİLER SEN OLMAZ DİYOSUN GECEN BASKA Bİ SİTEDE GÖRDÜM ANAKART AYNI İŞLEMCİ CELERON ADAM HD 5750 TAKMIŞ VE KULLANIYOR!!!! BUNA NE DEMELİ???
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ismail19902

    POWERM WAR ZATEN 500 WATT LIK HP YE MAİL ATTIM PCEXP. YUVASI WAR 1 ADET TAKIP KULLANABİLİRSİNİZ DEDİLER SEN OLMAZ DİYOSUN GECEN BASKA Bİ SİTEDE GÖRDÜM ANAKART AYNI İŞLEMCİ CELERON ADAM HD 5750 TAKMIŞ VE KULLANIYOR!!!! BUNA NE DEMELİ???


    quote:

    Orijinalden alıntı: MÜŞAVİR

    Sende de durum aynen böyle, işlemcin maalesef üst yada orta seviye bir işlemci değil. Hatta günümüz giriş seviyesi (E5200 v.b.) işlemcilerinden bile zayıf bir işlemci olduğundan Ekran kartını verimli kullanamayacaksın. Yani kova küçük olduğundan su boşa akacak. Onun için sistemine en uygun kart, hem ek güç istememesi hem darboğaza takılmaması açısından HD4670 tir.




    Sen burdan HD4850 sistemine olmaz, takıp kullanamazsın dediğimi anladıysan, yanlış anlamışsın. Diğer parçalara uygun değil, işlemcin zayıf, ekran kartı çok güçlü kalır. Ekran kartından vereceği verimi alamazsın demek istedim. Seçim sana kalmış, istersen HD5850 de alıp kullanabilirsin.




  • ozamn 4770 alıp takıyorum inş yardımlarınız için tşk ederim 128 bit yetermiki eki bn medival total falan oynuorum
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ismail19902

    ozamn 4770 alıp takıyorum inş yardımlarınız için tşk ederim 128 bit yetermiki eki bn medival total falan oynuorum


    128bit GDDR5 bellekli ise zaten band genişliği 256bit GDD3'e denk gelir, medieval total'ı güzel oynatır o kart.
  • evet ddr5 olacak tşk ederim :)
  • HD 4730 ALDIM DDR5 128 BİT AMA TAKIYORUM ÇALIŞMIYOR NEDEN KAYNAKLANIYOR OLABİLİR?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ismail19902

    HD 4730 ALDIM DDR5 128 BİT AMA TAKIYORUM ÇALIŞMIYOR NEDEN KAYNAKLANIYOR OLABİLİR?


    Güç kablosunu takmadığından olabilir.
  • müşavir öncelikle cok tşk ederim we dier arkaddaslarada 2 tane kaplo cıktı sarı siyah renkte 2 tanede kartın üstünde powera baglanması için giriş war power ın o kadar cıkısı war kı nereye takacamı bilmiorum 2 sinde mi takmalıyım biraz önce 1 ini taktım we powerın boş bi kaplosuna taktım ama calısmadı :(
  • 2'sinide takman lazım, istersen 2 kablonun 1 kanal 4 pin kısımlarına giriş yapıp dene, yani anlatmak istediğim aşağıdaki resimde. @MÜŞAVİR isimli arkadaşımız, bu soketlere sadece tek giriş yaparak bazı kartları kullandığını söylemişti, kablo yetersiz ise bu durum sende'de işe yarıyabilir.

     ekran kartı alıcam lütfen yardım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DhanTE -- 9 Mayıs 2010; 21:22:51 >




  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.